Ειδήσεις

Στηρίζει τους γκέι ο κίπερ της Γιουνάιτεντ

andersΣτο πλευρό των ομοφυλόφιλων οπαδών στέκεται ο Άνερς Λίνεργκο, που τόνισε ότι το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από έναν... γκέι ήρωα!

Μέσω του προσωπικού του μπλογκ ο πορτιέρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανέφερε πως οι περισσότεροι φίλαθλοι έχουν παλιά μυαλά, καθώς σημείωσε ότι οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου έχουν μείνει πίσω στο θέμα της διαφορετικότητας.

Μεταξύ άλλων ο Λίνεργκο σχολιάζει: «Πρώτα από όλα πιστεύω ότι εάν κάποιος συνάδελφος μου είναι γκέι θα φοβάται πάρα πολύ να το αποκαλύψει λόγω τις αντιδράσεις των οπαδών. Οι συμπαίκτες του δεν πιστεύω ότι θα έχουν πρόβλημα».

Συνεχίζοντας αναφέρει ότι: «Το πρόβλημα, κατά την γνώμη μου, είναι ότι οι περισσότεροι οπαδοί έχουν «παλιά μυαλά» που δεν ταιριάζουν με την κοινωνική κατάσταση των τελευταίων δεκαετιών».

«Ο κόσμος του ποδοσφαίρου έχει μείνει κολλημένος στο παρελθόν στα θέματα που αφορούν την διαφορετικότητα των ανθρώπων».

«Το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο για τους νέους ομοφυλόφιλους που αγαπούν το ποδόσφαιρο αλλά αναγκάζονται να τα εγκαταλείψουν γιατί νιώθουν περιθωριοποιημένοι».

«Οι ομοφυλόφιλοι χρειάζονται έναν ήρωα. Κάποιον που θα βγει μπροστά και θα υπερασπιστεί την σεξουαλικότητά τους».

Πηγή: gazetta.gr

 

  • Δημιουργήθηκε στις

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 290 guests και κανένα μέλος