Ειδήσεις

Matt Damon: Ο Michael Douglas φιλάει υπέροχα!

liberaceΠιο αποκαλυπτικός από ποτέ ο ηθοποιός ο Matt Damon. Στην νέα ταινία που πρωταγωνιστεί έχει ένα ανατρεπτικό ρόλο αφού έχει θέμα την ιδιαίτερη σχέση των δύο ανδρών και μάλιστα στο ρόλο του συντρόφου τον Michael Douglas. Μάλιστα στην ταινία Behind the Candelabra που συμπρωταγωνιστεί με Douglas έχουν αρκετές γυμνές σκηνές που τον έκαναν να νιώθει πολύ αμήχανα.

Ο ηθοποιός που είναι πατέρας τριών παιδιών και μιας θετής κόρης αποκάλυψε ότι δεν ήταν εύκολο για εκείνον το γυμνό και οι τολμηρές σκηνές.

Φυσιολογικά, θα έλεγα όχι στο γυμνό, όμως έκανα πολλές σκηνές παίζοντας τον μόνιμο σύντροφο του Liberace.

«Ο Michael φιλάει υπέροχα. Οι ανησυχίες που είχα πριν δεν είχαν καμία σημασία όταν πια γυρίζαμε τις σκηνές. Η δυναμική που είχαν αυτοί οι δύο άντρες που υποδυόμαστε ήταν περίπλοκη και ενδιαφέρουσα. Αν και δεν ήταν το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο, για κανέναν από τους δυο μας. Ειδικά μια σκηνή όπου πρέπει να βγω από την πισίνα, να πλησιάσω τον ξαπλωμένο στην ξαπλώστρα Michael, να τον καβαλήσω και να αρχίσω να τον φιλάω. Το αναμενόμενο φιλμ του HBO διαπραγματεύεται τη σχέση ανάμεσα στον χαρακτήρα που υποδύεται εκείνος, τον Scott Thorson, και αυτόν που υποδύεται ο Michael Douglas, τον Liberace.

Πάντως, ο Matt Damon λέει ότι οι θεατές δε θα πρέπει να μείνουν στο επιφανειακό γυμνό της ταινίας,αφού το σενάριο εμβαθύνει στη σχέση των δύο ανδρών που ζούσαν σαν παντρεμένοι πριν ακόμα τεθεί το ζήτημα του γάμου μεταξύ ομοφυλοφίλων.

Η ταινία που θα προβληθεί μέσα στο 2013 βασίζεται στο βιβλίο - αυτοβιογραφία του Thorson «Behind the Candelabra: My Life With Liberace» και γυρίστηκε μέσα στο καλοκαίρι.

Πηγή: madata.gr

 

  • Δημιουργήθηκε στις

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 376 guests και κανένα μέλος