Ειδήσεις

Coming out με γκέι κέικ γενεθλίων

cakeΗ 15χρονη Λόρελ, φανατική της Ellen de Generes, δεν ήξερε πώς να ανακοινώσει στους γονείς της ότι είναι λεσβία, οπότε αποφάσισε να φτιάξει μόνη της ένα κέικ με ειδοποιητήριο σημείωμα, γράφει το Gawker:

"Καλημέρα γονείς: Είμαι γκέι. Ήθελα να σας το πω εδώ και πολύ καιρό. Πίστεψα ότι αυτός ο τρόπος θα ήταν πανεύκολος (piece of cake). Ελπίζω να με αγαπάτε ακόμα. Θέλω να πω, δεν είναι δύσκολο να αγαπάς κάποιον που σου έφτιαξε κέικ.

Όλοι οι φίλοι μου το ξέρουν και με αγαπάνε ακόμα. Η αποδοχή σας θα ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Εύχομαι ότι δεν είσαστε γεμάτοι δάκρυα (tears), όπως δεν είναι και αυτό το κέικ (tiers- επίπεδα).

Ελπίζω ότι κάποτε θα αναπολείτε αυτή τη μέρα και θα λέτε «πω πω, αυτό πραγματικά ήταν κάτι φοβερό» (this one really takes the cake). It gets batter.

Με αγάπη, Λόρελ (συγνώμη για τα πολλά λογοπαίγνια)".

Και η αντίδραση των γονιών;

"Ο πατέρας μου είδε το κέικ και μπήκε στο δωμάτιό μου και με αγκάλιασε και άρχισε να γελάει. Είπε ότι με αγαπάει και ότι το κέικ και το γράμμα και όλα ήταν τέλεια. Η μαμά μου το είδε και άρχισε να κλαίει από τη χαρά της.

Αγκαλιαστήκαμε και κλαίγαμε όλοι μαζί. Μετά φάγαμε το κέικ και μιλήσαμε. Είμαι πολύ τυχερή που έχω τόσο υποστηρικτικούς γονείς. Σας ευχαριστώ όλους! Have a gay day!"


Σχόλιο 10%: Ακριβώς όπως λέει η 15χρονη Λόρελ: "Η αποδοχή σας θα ήταν το κερασάκι στην τούρτα".

Η αποδοχή των δικών μας δεν μπορεί να είναι ολόκληρη η τούρτα της ζωής μας. Αλλιώς θα μείνουμε νηστικοί.

Πηγή: www.lifo.gr

 

  • Δημιουργήθηκε στις

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 228 guests και κανένα μέλος