Βραδιά Καραόκε - 3η και φαρμακερή!

karaoke party Dec 26.3.17Το καλύτερο φάρμακο είναι να μην παίρνουμε τον εαυτό μας τόσο πολύ στα σοβαρά. Μια βραδιά καραόκε είναι ό,τι πρέπει για να γίνουμε ρεζίλι με ανθρώπους που μπορεί να γίνουν οι καλύτεροι καινούργιοι μας φίλοι.

Την Κυριακή 26 Μαρτίου ήρθε η στιγμή να βγάλετε από μέσα σας τη ντίβα που κρύβετε (ή δεν κρύβετε) για τρίτη και φαρμακερή φορά, μετά τις εκνευριστικά πετυχημένες δύο προηγούμενες φορές (με τη σκούπα σας διώχναμε!)

Ελάτε να τραγουδήσουμε μαζί πάνω από 500 ξένα και ελληνικά τραγούδια και να κάνουμε νέες γνωριμίες ή να χαλάσουμε παλιές.

Η βραδιά καραόκε οργανώνεται από το 10% σε συνεργασία με την Αθηνά Ολκεία και τη Θετική Φωνή, σε συνέχεια των βραδιών με επιτράπεζια παιχνίδια για γκέι άντρες και γυναίκες (και bi και queer και whatever).

Σας περιμένουμε την Κυριακή 26 Μαρτίου στο Big Bar (Φαλαισίας 12, Γκάζι), με φτηνά ποτά, χαμηλό φωτισμό και χαμηλότερα στάνταρ.

Προσθέσαμε κι άλλα τραγούδια, επειδή δεν σας έφταναν τα πεντακόσια.

Η βραδιά καραόκε είναι δωρεάν – απλώς πληρώνετε ό,τι καταναλώσετε στο μαγαζί.

Για πληροφορίες και επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .