Σε αυτήν την κατηγορία

Σύνδεση

Σύντομα το 10% θα ενεργοποιήσει τις εγγραφές χρηστών.

Μετά την ενεργοποίηση, μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες θα μπορούν να δημοσιεύουν στο φόρουμ ή να χρησιμοποιούν το chat.
Έχουμε 103 επισκέπτες on-line.

Φόρουμ Συζητήσεων
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;
Eνωμένα Αραβικά Εμιράτα
(0 μέλος/η είναι εδώ) 
Μετάβαση στο τέλοςΝέο ΘέμαΑπάντηση στο θέμα
ΘΕΜΑ: Eνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Σταύρος Γιαννακόπουλος

Eνωμένα Αραβικά Εμιράτα πριν από 2 Χρόνια, 8 Μήνες  
Αναφορά χρήστη από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (20-08-2008)

Ο τόπος αυτός είναι ευλογημένος με τόσους όμορφους άνδρες, οι οποίοι δυστυχώς δεν τολμούν να το πουν παραέξω φοβούμενοι την κατακραυγή και την καταδίκη από την οικογένεια τους, τους φίλους τους, την εκκλησία και το νόμο. Είναι λυπηρό, αν σκεφτείς ότι η ομοφυλοφιλία είναι κατά ένα ανεξήγητο τρόπο μέρος της κουλτούρας σε αυτά τα μέρη. Ίσως να κάνω και λάθος, αλλά έχω ζήσει τόσα χρόνια εδώ που δεν μπορώ να αρνηθώ αυτήν την αλήθεια, όπως κάνουν άλλοι ντόπιοι. Η ομοφυλοφιλία είναι γεγονός, και συμβαίνουν πολλά, αλλά πάντα σε σκοτεινά δρομάκια και σε σπίτια που θεωρούνται ασφαλή. Ο κόσμος είναι απελπισμένος και ψάχνει απεγνωσμένα για λίγη συντροφικότητα ή απλά σεξουαλική ικανοποίηση.

Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις γκέι ατόμων που διώκονται. Μερικοί από αυτούς είναι όντως αρκετά επιφανειακοί. Αλλά αν πας σε ένα εμπορικό κέντρο και κάνεις μια βόλτα, σίγουρα θα βρεθεί κάποιος που θα σου κολλήσει και θα σου κάνει προτάσεις.

Σέβομαι τους νόμους και τον πολιτισμό της χώρας μου και δεν προτείνω στους εδώ γκέι να είναι κραυγαλέοι. Θέλω μόνο να αντιμετωπίζονται ως κανονικοί άνθρωποι, όπως και όλοι οι υπόλοιποι, και να μην φοβούνται ότι θα διωχθούν και θα κατηγορηθούν άδικα.

Από την άλλη, στη χώρα αυτή βρήκα και αγάπη. Έχω υποστεί πολλά δεινά αλλά εξακολουθώ να αγαπώ τούτο τον τόπο. Εδώ έζησα τη ζωή μου, εδώ χάρηκα τη ζωή.

Υπάρχουν πολλές ιστορίες που μπορώ να διηγηθώ. Κάποιες από αυτές είναι δικές μου εμπειρίες, στην έρημο, στα εμπορικά κέντρα, σε μικρά βρώμικα δωμάτια, με ξένους, με ένστολους, με πανέμορφους άνδρες από χώρες που δεν θυμάμαι καν τα ονόματα τους. Κάποιες θέλω να θυμάμαι και κάποιες να ξεχάσω. Με βίασαν, με εξευτέλισαν και με έριξαν στη φυλακή για πράγματα που δεν έκανα. Ευτυχώς, τα κατάφερα και βγήκα. Αυτή η χώρα θα συνεχίσει να ποινικοποιεί την ομοφυλοφιλία και να κλείνει τα μάτια σε ότι πραγματικά συμβαίνει.

J.
Από gayromeo

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Μετάβαση στην αρχήΝέο ΘέμαΑπάντηση στο θέμα