Σε αυτήν την κατηγορία

Σύνδεση

Σύντομα το 10% θα ενεργοποιήσει τις εγγραφές χρηστών.

Μετά την ενεργοποίηση, μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες θα μπορούν να δημοσιεύουν στο φόρουμ ή να χρησιμοποιούν το chat.
Έχουμε 179 επισκέπτες on-line.

Φόρουμ Συζητήσεων
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;
Μετάβαση στο τέλοςΝέο ΘέμαΑπάντηση στο θέμα
ΘΕΜΑ: Ουζμπεκιστάν
Σταύρος Γιαννακόπουλος

Ουζμπεκιστάν πριν από 2 Χρόνια, 8 Μήνες  
Ιστορία χρήστη από το Ουζμπεκιστάν (01-10-2008)

Είναι αλήθεια δεν είναι καθόλου εύκολο να ζεις ως γκέι σε μια χώρα όπως το Ουζμπεκιστάν. Το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως στο πως ο κόσμος αντιμετωπίζει το θέμα ομοφυλοφιλία.

Η πλειοψηφία της κοινωνίας είναι ακόμη πολύ παραδοσιακή και για αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποδεχτεί ό,τι δεν συμφωνεί με την γνώμη της πλειοψηφίας και ότι θεωρεί αμαρτία. Στη χώρα αυτή των 25 εκατομμυρίων ανθρώπων, δεν υπάρχει ούτε ένα γκέι μπαρ ή κλαμπ. Ο γκέι κόσμος συναντιούνται στο ίντερνετ και προσπαθούν από εκεί να κλείσουν κανένα ραντεβού. Οι περισσότεροι όμως φοβούνται να δείξουν φωτογραφίες ή να δώσουν οποιουδήποτε είδους προσωπικές πληροφορίες, μήπως και τους ανακαλύψουν.

Όλοι φοβούνται να μην μαθευτεί ότι είναι γκέι, κάτι που θα οδηγούσε σε προσβολές, πειράγματα και στο να τους αποκαλούν φανερά "γκέι", κάτι που είναι η χειρότερη προσβολή στη χώρα αυτή. Εγώ δεν το έχω πει σε κανέναν για μένα. Για αυτό δεν πρόκειται ποτέ να ανεβάσω φωτογραφία μου στο προφίλ, όσο τουλάχιστον ζω στο Ουζμπεκιστάν.

Στο παρελθόν έχω γίνει παραλήπτης προσβολών στην διεύθυνση μου, όταν ήμουν στο σχολείο, και μερικές φορές στο δρόμο. Αυτά που άκουσα με πλήγωσαν βαθιά, αλλά κατάλαβα ότι δεν έπρεπε να αντιδράσω, ή να αφήσω να φανεί αυτό που ένιωθα.

Τίποτα δεν αλλάζει στη χώρα αυτή αναφορικά με τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων. Τίποτα δεν μπορεί να γίνει, όσο υπάρχει ο σχετικός νόμος που απαγορεύει την ομοφυλοφιλία. Ελπίζω κάτι να αλλάξει στο μέλλον, αλλά μάλλον δεν πρόκειται να γίνει σύντομα.

Β.

από το gayromeo

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Μετάβαση στην αρχήΝέο ΘέμαΑπάντηση στο θέμα