Σε αυτήν την κατηγορία

Σύνδεση

Σύντομα το 10% θα ενεργοποιήσει τις εγγραφές χρηστών.

Μετά την ενεργοποίηση, μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες θα μπορούν να δημοσιεύουν στο φόρουμ ή να χρησιμοποιούν το chat.
Έχουμε 167 επισκέπτες on-line.

Φόρουμ Συζητήσεων
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;
Μετάβαση στο τέλοςΝέο ΘέμαΑπάντηση στο θέμα
ΘΕΜΑ: Ουγκάντα
Σταύρος Γιαννακόπουλος

Ουγκάντα πριν από 2 Χρόνια, 8 Μήνες  
Ιστορία χρήστη από την Ουγκάντα (07-01-2009)

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βλέπω ότι νοιαζόσαστε για όλους εμάς που ζούμε σε χώρες που απαγορεύεται να κάνεις αυτό που θέλεις. Η κατάσταση εδώ στην Ουγκάντα είναι ανησυχητική. Τα πράγματα γίνονται ολοένα και δυσκολότερα, μέρα με τη μέρα. Πολλοί γκέι έχουν συλληφθεί, εν γνώση μας ή μη, αλλά μας έχουν πει ότι συνελήφθησαν. Η κυβέρνηση είναι τελείως αντίθετη. Μας πηγαίνουν στη φυλακή, μας δέρνουν, ή κάνουν την οικογένεια μας να μας αποκληρώσει. Ο υπουργός Ηθικής είναι πολέμιος μας, και χωρίς την δική του υποστήριξη, δεν έχουμε κανέναν μέλλον.

Στην περίπτωση μου, η οικογένεια μου κατάλαβε ότι είμαι γκέι, μιας και τόσο καιρό δεν έχω κάνει παιδιά, και δεν έχω φιλενάδα. Έτσι απομακρύνθηκα από τα οικογενειακά και προσπαθώ να ζήσω μόνος μου, έχοντας πάντα τον φόβο ότι μπορεί μια μέρα να με συλλάβουν!

Δεν υπάρχει η παραμικρή ελπίδα να δεχτούν στη χώρα μου τους γκέι ως κανονικούς ανθρώπους. Το αντίθετο, φτιάχνουν καινούριους, πιο σκληρούς νόμους, κι έτσι σιγά σιγά θα μας διώξουν από την πατρίδα μας. Αν υπάρχει τρόπος να μας βοηθήσετε, σας παρακαλώ κάντε το! Ξέρω ότι δεν μπορείτε να αλλάξετε τους νόμους μας, ίσως μπορείτε όμως να μας βοηθήσετε να μεταναστεύσουμε, αν γίνεται.

Ευχαριστώ πολύ.
Α.

από gayromeo

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Μετάβαση στην αρχήΝέο ΘέμαΑπάντηση στο θέμα