Σε αυτήν την κατηγορία

Σύνδεση

Σύντομα το 10% θα ενεργοποιήσει τις εγγραφές χρηστών.

Μετά την ενεργοποίηση, μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες θα μπορούν να δημοσιεύουν στο φόρουμ ή να χρησιμοποιούν το chat.
Έχουμε 120 επισκέπτες on-line.

Φόρουμ Συζητήσεων
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;
O προεδρος της Μ.Βρετ. χαιρετίζει το London Pride
(0 μέλος/η είναι εδώ) 
Μετάβαση στο τέλοςΝέο ΘέμαΑπάντηση στο θέμα
ΘΕΜΑ: O προεδρος της Μ.Βρετ. χαιρετίζει το London Pride
Jorgito

O προεδρος της Μ.Βρετ. χαιρετίζει το London Pride πριν από 2 Χρόνια, 7 Μήνες  
Ο πρωθυπουργός έστειλε τις ευχές τους για την «Υπερηφάνεια εποχής" στους αναγνώστες της γκέι κοινότητας.

«Είμαι πολύ περήφανος για όλα αυτά που η κυβέρνηση έχει πετύχει αναφορικά με τα ΛΟΑΤ δικαιώματα τα τελευταία 12 χρόνια. Από την εξίσωση του έτους συναίνεσης, την άρση της απαγόρευσης για τους γκέι στρατιωτικούς, την αστική ένωση (Civil Union), το δικαιωμα στην υιοθεσια, τους Νομους περι Ισότητας και την απαγόρευση των διακρίσεων στην εργασία και στην παροχή αγαθών και υπηρεσιών», έγραψε ο πρωθυπουργός.

"Δε σκοπευουμε να εγκαταλείψουμε ποτε τη μαχη για την ισότητα - βαδιζουμε μαζί σας σε κάθε βήμα". Η κυβέρνηση των Εργατικών έχει ένα απλό ρητο όταν πρόκειται για τα ΛΟΑΤ δικαιώματα: "Δεν μπορεις να νομοθετησεις την αγάπη."

Το Φεστιβαλ Υπερηφάνειας στο Λονδίνο θα διεξαχθεί στις 4 Ιουλίου.

source: PinkNews.co.uk

Επειδη μένω έκτος Ελλαδος κ δεν ειμαι ενημερος μηπως ξερει κανενας να μου πει τι ειπε ο δικος μας πρωθυπουργος για το Pride? Κανενας αλλος εκπροσωπος της κυβερνησης μηπως?

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Σταύρος Γιαννακόπουλος

Απ:O προεδρος της Μ.Βρετ. χαιρετίζει το London Pride πριν από 2 Χρόνια, 7 Μήνες  
H πλήρης αδιαφορία. Και τα κανάλια έκαναν τα πάντα για να μη μαθευτεί. Έχουν αρχίσει να μας φοβούνται και προσπαθούν να μας κάνουν αόρατους-ες και αυτή τη φορά εμείς φωνάζουμε δεν κρυβόμαστε κι αυτό είναι που τους-τις τρομάζει.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Dimitris T

Κι εγώ έψαξα στο internet γιά να βρω σχετικά δημοσιεύματα. Δεν είναι μηδέν, υπάρχουν κάμποσα, αλλά σίγουρα είναι ελάχιστα. Απ' ό,τι είδα, ο σκάι φέτος δεν είχε κάτι γιά το θέμα, ούτε στο site του. Το κακό είναι ότι ακόμα και πολλοί gay δεν ξέρουν καν ότι γίνεται pride και ότι έχει αρκετή επιτυχία.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
μιτς μετς

ασφαλώς ούτε μέλος της κυβέρνησης, αλλά ούτε και κανενός κόμματος δεν θέλησε να απευθύνει χαιρετισμό στο φετινό Athens Pride. θεωρούμαστε δευτερεύον θέμα, μη αλιεύσιμο για ψήφους ακόμη. Φταίμε εμείς όμως πάνω από όλα.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Sebastian

A civilized society...simple as that...
Το Γιουνανιστάν αργεί πολύ...

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Μετάβαση στην αρχήΝέο ΘέμαΑπάντηση στο θέμα