Σε αυτήν την κατηγορία

Σύνδεση

Σύντομα το 10% θα ενεργοποιήσει τις εγγραφές χρηστών.

Μετά την ενεργοποίηση, μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες θα μπορούν να δημοσιεύουν στο φόρουμ ή να χρησιμοποιούν το chat.
Έχουμε 99 επισκέπτες on-line.

Φόρουμ Συζητήσεων
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;
Ερωτήσεις προς τους αλληλοκαλυπτόμενους.
(0 μέλος/η είναι εδώ) 
Μετάβαση στο τέλοςΝέο ΘέμαΑπάντηση στο θέμα
ΘΕΜΑ: Ερωτήσεις προς τους αλληλοκαλυπτόμενους.
Lakis

Απ:Ερωτήσεις προς τους αλληλοκαλυπτόμενους. πριν από 1 Χρόνος, 9 Μήνες  
angel έγραψε:
δεν γουσταρω να ξερουν οι γυρω μου τι κανω στο κρεβατι μου

Το γνωστό επιχείρημα γκέι/λες που κρύβονται και στρέιτ που ανέχονται-αρκεί-να-μην-βλέπουν.

Αν το να είσαι γκέι/λες περιορίζεται στο τι κάνεις στο κρεβάτι σου, τότε το ίδιο και το να είσαι στρέιτ; Σκεφτείτε το λίγο βρε κορίτσια ή έστω διαβάστε λίγο. Άλλο το φοβάμαι να το πω, που είναι συχνά δικαιολογημένο, άλλο το "δεν γουσταρω να ξερουν οι γυρω μου τι κανω στο κρεβατι μου".

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
erickson

Feugeis apo thn ephreia twn goniwn, simple as that. AN 8leeis thn hsuxia sou vrisekis kapoion tropo kai feugeis makria tous, twra na doume an 8a 8eloun na se xwrisoun. Kai an sunexisoun na se parenoxloun kaleis kai thn astunomia kai an ola auta sunexistoun painries kai asfalistika metra. Oi an8rwpoi-eite sou exoun dwsei to dna tous , eite oxi - pou exount etoies sumperifores einai aparadektoi,hli8ioi kai epikindunoi gia thn psyxikh sou ugeia. Twra an esu kai o ka8e esu 8eleis na parameineis se ena tetoio preivallon gia thn volh sou eite gia opoiodhpote allh dikaiologia , perastika .

O kosmos panta 8a 8leie na ma8ei ti kaneis sto krevvati sou-to koutsompolio einai sthn an8rwpinh fush-, 8ema einai esu na mhn exeis enoxes gia to ti kaneis oute na ephreazesai apo tis hli8ies sunthrhtikes nootropies gia to ti einai prepon kati pou einai emfanes oti sumbainei se esena.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
angel

Δε νομιζω να κρυφτηκα ποτε. Και σε gay μαγαζια εχω παει αρκετες φορες και παρεες εχω που ξερουν τις προτιμησεις μου. Ουτε δικαιολουμαι με το να λεω οτι δε γουσταρω να ξερει ο κοσμος τι κανω στο κρεβατι μου. Αλλο να θελει ο κοσμος να μαθει τι κανω στο κρεβατι μου και αλλο να μην γουσταρω εγω να ξερει τι κανω. Λεω απλα κατι που δε μου αρεσει. Και str8 να ημουν παλι δε θα ηθελα να ξερει τι κανω. Εννοειται πως ηθελα την ησυχια μου και παντα τη θελω αλλα οταν το μαθαινουν και οι δυο πλευρες και υπηρχαν διαφορες απειλες απο 4 ανθρωπους... σκεψου το λιγο. Το θεμα ειναι να μην φτασεις στο σημειο να μπλεχτεις με αστυνομιες, μηνυσεις, δικαστηρια και ασφαλιστικα μετρα γιατι τοτε σιγουρα οχι απλα δε θα εχεις την ησυχια σου αλλα τα πραγματα θα γινουν πολυ χειροτερα.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Drop

ναι, προφανώς κανείς δε λέει τι κάνει στο κρεβάτι του σε επίπεδο λεπτομεριών, αλλά οι περισσότεροι straight δεν εννοούν ακριβώς αυτο όταν λεν ότι "δε με πειράζει να είναι ο άλλος gay αλλά δε θέλω να ξέρω τι κάνει στο κρεβάτι του". για τον μέσο straight μια αγκαλία ή ένα φιλί σε δημόσιο χώρο -πράγματα αυτονόητα αποδεκτά για αυτούς τους ίδιους βέβαια- είναι κάτι που ένας gay πρέπει να κάνει μόνο στο "κρεβάτι" του.

δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλό ή όχι κάποιος να θέλει την "ησυχία" του όταν θίγονται βασικά δικαιώματά του έτσι κι αλλιώς...

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Lakis

Και αυτό ακριβώς είναι το θέμα: Το να είσαι γκέι δεν είναι το τι κάνεις στο κρεβάτι (δηλαδή ιδιωτικό) αλλά το τι είσαι, άρα δημόσιο, άρα πολιτικό. Και όσο το σκεφτόμαστε/σκέφτονται σαν κρεβάτι, γάμησέ τα τα δικαιώματα.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Κλινοσοφιστὴς

Απ:Ερωτήσεις προς τους αλληλοκαλυπτόμενους. πριν από 1 Χρόνος, 7 Μήνες  
Δὲν μπορῶ νὰ φανταστῶ μεγαλύτερη δειλία, ἠλιθιοδέστερη στάση τοῦ κάθε πούστη (μὲ γειὰ του μὲ χαρὰ του) νὰ αὐτοκοροϊδεύεται ἔτσι τοῦ κερατᾶ, πρὸς θρίαμβον τῶν κακοηθέστατων λεγομένων ὁμαλῶν (πόσο βόθρο περιέχει αὐτὴ ἡ λέξη!...). Ποιὸν πᾶς νὰ κοροϊδέψεις, μωρὲ; Ποιὸν; Τὴν κακὴ σου μοίρα; Καὶ τὶ σοῦ φταῖνε οἱ ἄλλοι νὰ τοὺς δολοφονεῖς παίζοντας τὸ μακάβριο παιγχνίδι τῆς δυστυχίας

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Βαγγέλας ανορθόγραφος ..... να ούμε

Απ:Ερωτήσεις προς τους αλληλοκαλυπτόμενους. πριν από 1 Χρόνος, 6 Μήνες  
Καταθέτω και εγώ την αρνητική μου ψήφο προς τους πουστροκαλυπτόμενους και τους προτείνω για αποχώρηση απο τον gay κόσμο μας. Προτείνω με δημοκρατικές διαδικασίες να διαγράφονται όλες οι ρατσιστικές και απάνθρωπες αγγελίες που βάζουν, οι οποίες μας προσβάλουν και μας χώνουν ποιο βαθιά στα σκατά.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Phd

Εμπρός πίσω παιδιά ε;;;
Αυτά που έκαναν προπολεμικά οι παππούδες και οι γιαγάδες μας δηλαδή; Μπορώ να καταλάβω το γεγονός ότι ορισμένοι γκέι και λεσβίες δέχονται τρομέρες εώς αβάσταχτες πιέσεις από τις οικογενειές τους αλλά το να ζητούν "αλληλοκάλυψη"(η ίδια η λέξη ηχεί τόσο χυδαία...)μας πάει εκατό χρόνια πίσω όλους και διαιωνίζει μια νοσήρή κατάσταση τα αποτελέσματα της οποίας όλοι κι όλες γνωρίζουμε καλά.
Δεν υπάχρει μεγαλύτερη ευτυχία από το να ζεις και να εκφράζεσαι ελεύθερα(δεν είμαστε πια και καμία οπισθοδρομική μουσουλμανική χώρα που τιμωρεί δια της ποινής του θανάτου την ομοφυλοφιλία, αν είμασταν ίσως να καταλάβαινα μια τέτοια επιλογή. Φυσικά κι έχει το ανάλογο τίμημα κάτι τέτοιο αλλά είναι σαφώς καλύτερο από το να ζεις μια "άλλη" κοινωνικά αποδεκτή ζωή και την αληθινή σου στα "κρυφά". Έλεος βρε παιδιά. Ένα ακτιβιστικό site σα κι αυτό θα πρέπει να απαγορεύσει τις σχετικές αγγελιές.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Rainbow Knight

Και εγώ δεν λέω, στην παρέα μου, στους φίλους μου κτλ τι κάνω με την οποια κοπέλα πάω. Αλλά το θέμα είναι πώς ορίζουμε το "τι κάνω στο κρεβάτι μου". Δηλαδή η αγκαλιά ή η έξοδος με την σχέση σου είναι κάτι που κάνεις στο κρεβάτι σου; Τότε είσαι άξιος/α της μοίρας σου. Και ΟΚ εσύ καταδικάζεις τον εαυτό σου σε αυτή την κατάσταση. Δηλαδή να είσαι με έναν άνθρωπο που συναισθηματικά δεν σου προκαλεί τίποτα τα παιδιά που θα γεννηθούν γιατί να είναι καταδικασμένα να ζουν σε ένα περιβάλλον χωρίς πραγματική αγάπη; Και οι δυο θα αγαπούν τα παιδιά αλλά ο καθένας μόνος του είναι σωστό αυτό για ένα παιδί;

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Dimitris T

Κι όμως, εγώ θεωρώ ότι πρέπει να μπορούν τα άτομα που αναζητούν αλληλλοκάλυψη να χρησιμοποιούν τις αγγελίες, αν θέλουν. Η επαφή με όσους αναζητούν μιά πιό γνήσια ζωή, μέσα από την ανάγνωση και των άλλων θεμάτων του 10%, ίσως τους οδηγήσει στο να θέσουν άλλους στόχους και γιά το προσωπικό τους μέλλον. Άλλωστε οι περισσότεροι δεν είναι πολύ ευχαριστημένοι από την αλληλλοκάλυψη.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Μετάβαση στην αρχήΝέο ΘέμαΑπάντηση στο θέμα