Σε αυτήν την κατηγορία

Σύνδεση

Σύντομα το 10% θα ενεργοποιήσει τις εγγραφές χρηστών.



Μετά την ενεργοποίηση, μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες θα μπορούν να δημοσιεύουν στο φόρουμ ή να χρησιμοποιούν το chat.
Έχουμε 97 επισκέπτες on-line.

Φόρουμ Συζητήσεων
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;
Πως θα μαυρισουμε το ΠΑΣΟΚ σ αυτες τις εκλογες !!!
(0 μέλος/η είναι εδώ) 
Μετάβαση στο τέλοςΝέο ΘέμαΑπάντηση στο θέμα
ΘΕΜΑ: Πως θα μαυρισουμε το ΠΑΣΟΚ σ αυτες τις εκλογες !!!
#5502
vavi

Πως θα μαυρισουμε το ΠΑΣΟΚ σ αυτες τις εκλογες !!! πριν από 1 Χρόνος, 5 Μήνες  
φιλες και φιλοι

σ αυτες τις εκλογες , εκτος κι αν στην περιοχη σας δρα οντως αξιολογος δημαρχος (σπανιο), μαυριστε τους υποψηφιους του Πασοκ, μπας και καταλαβει οτι θα χασει πολυ περισσοτερες ψηφους απο εμας , απ οσες θα του φερει το παπαδαριο !!!

Σας ευχαριστω

μετα τιμης....
 
Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
#5503
Πέτρος

Απ:Πως θα μαυρισουμε το ΠΑΣΟΚ σ αυτες τις εκλογες !!! πριν από 1 Χρόνος, 5 Μήνες  
Σωστόος!

Οι κρετίνοι ακόμα δεν έχουν κάνει τίποτα για τα ΛΟΑΔ θέματα...
 
Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
#5506
EmmanGr

Απ:Πως θα μαυρισουμε το ΠΑΣΟΚ σ αυτες τις εκλογες !!! πριν από 1 Χρόνος, 5 Μήνες  
Υπάρχει κόμμα που να έκανε κάτι για τα ΛΟΑΔ θέματα στην Ελλάδα? Αν ναι, θα έβγαινε ποτέ στις εκλογές? Αν περιμέναμε από αυτούς,
σωθήκαμε! Το θέμα είναι να μην βγουν χειρότεροι κρετίνοι !
 
Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
#5508
ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ

Απ:Πως θα μαυρισουμε το ΠΑΣΟΚ σ αυτες τις εκλογες !!! πριν από 1 Χρόνος, 5 Μήνες  
Ποτέ πια ΠΙΠΑΣΟΚ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ.
 
Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
#5509
johny

Απ:Πως θα μαυρισουμε το ΠΑΣΟΚ σ αυτες τις εκλογες !!! πριν από 1 Χρόνος, 5 Μήνες  
σε αυτην την μπανανια που λεγεται ελλαδα δεν υπαρχει τιποτα που μπορει να γινει απο τους πολιτικους για τα λοατ δικαιωματα.Ειναι τοσος ο πουριτανισμος στην ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΦΟΝΤΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!ΟΛΛΑΝΔΙΑ Η ΛΥΣΗ
 
Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
#5510
Tom

Απ:Πως θα μαυρισουμε το ΠΑΣΟΚ σ αυτες τις εκλογες !!! πριν από 1 Χρόνος, 5 Μήνες  
@ EmmanGr

Δηλαδή προτείνεις δαγκωτο ΠΑΣΟΚ, για να μην βγουν χειρότεροι κρετίνοι (προφανώς εννοείς τους ΝΔ-ΛΑΟΣ). Μάλιστα. Η κλασική λογική του άσπρου-μαύρου...
Και να 'ταν και "άσπρο" το ΠΑΣΟΚ, θα 'ταν καλά.
Αλλά:

Κατά τη γνώμη μου, το ΠΑΣΟΚ είναι πολύ χειρότερο από ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΚΚΕ στα ζητήματα που αφορούν τους ομοφυλόφιλους.
Τουλάχιστον οι ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΚΚΕ το λένε καθαρά: Είμαστε εναντίον των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων!
Ενώ το ΠΑΣΟΚ; Δηλώνει με φανφάρες υπέρ του Συμφώνου Συμβίωσης, αλλά τώρα που είναι κυβέρνηση, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ...
Υποκρισία και κοροϊδία μαζί!

Πάντως, τώρα που οι εκλογές είναι δημοτικές-περιφερειακές, έχουν σημασία και οι προσωπικές απόψεις των υποψηφίων, και όχι μόνο το τί λέει το κόμμα τους.
Παράδειγμα:

Ο Αλιφέρης από το υποκριτικό και ομοφοβικό ΠΑΣΟΚ, τέλεσε στην Τήλο τους πρώτους γάμους ομοφύλων στην Ελλάδα.

Αντίθετα, ο Σταύρος Κοντός, που είναι στέλεχος της gay friendly Δημοκρατικής Αριστεράς του Κουβέλη, αρνήθηκε να τελέσει ομόφυλους γάμους ως δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας. Τώρα κατεβαίνει ξανά υποψήφιος με τη στήριξη της Δημοκρατικής Αριστεράς και του ΠΑΣΟΚ. Αξίζει να φάει μαύρο, δε νομίζετε;
 
Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
#5512
EmmanGr

Απ:Πως θα μαυρισουμε το ΠΑΣΟΚ σ αυτες τις εκλογες !!! πριν από 1 Χρόνος, 5 Μήνες  
@Tom

Φυσικά και δεν προτείνω κανένα κόμμα! Απλά αν δημιουργηθεί ή
υπάρχει καλύτερο, τότε ας υποστηρίξουμε αυτό, έτσι κι αλλιώς
το να γίνει κάτι υπέρ των ΛΟΑΔ στην Ελλάδα είτε θ' αργήσει κατά
πολύ (και μάλλον θα γίνει μόνο και μόνο για να δείξουν κάποιοι
ότι η Ελλάδα αναπτύσσεται), είτε θα πάρουν πρωτοβουλία άλλοι, γι' αυτούς.

Υποκριτές ξε-υποκριτές, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: τα ΛΟΑΔ θέ-
ματα αγνοούνται και παραμένουν στο περιθώριο. Όταν ενηλικιωθώ
δε θα θέλω να ψηφίζω, όχι γιατί δε θέλω να συμμετέχω στα κοινά,
αλλά επειδή δεν υπάρχει κόμμα που να υποστηρίζει πραγματικά και
τα ΛΟΑΔ δικαιώματα.

Αν γινόντουσαν συχνά δημοψηφίσματα στην Ελλάδα, και έπρεπε οι
έλληνες πολίτες να αποφασίσουν π.χ για το Σύμφωνο συμβίωσης,
είμαι περίεργος να δω ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα.
 
Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
#5513
Πέτρος

Απ:Πως θα μαυρισουμε το ΠΑΣΟΚ σ αυτες τις εκλογες !!! πριν από 1 Χρόνος, 5 Μήνες  
Δεν έχουμε δείξει όμως κι εμείς οι ΛΟΑΔ πως πραγματικά εξαρτάμε την ψήφο μας κι από αυτό το θέμα.
Στο επόμενο Pride καλό θα ήταν να βάζαμε δυο αφίσες με ξεκάθαρο μήνυμα ότι υποστηρίζουμε τα κόμματα που θα μας υποστηρίξουν.

Σαν πρώτο βήμα θα έλεγα ότι ήταν καλό αυτό που έκανε το ΠΑΣΟΚ, έστω κι αν καταλήγει σε κοροϊδία. Τι θέλω να πω για να μην παρεξηγηθώ: Αν συνηθίσει ο κόσμος να ακούει σε δυο τρεις προεκλογικές περιόδους τους υποψήφιους να δεσμεύονται για θέματα ΛΟΑΔ, τότε θα θεωρηθεί και ο κίνδυνος του πολιτικού κόστους πιο μικρός και θα προχωρήσει το θέμα.

Αν παραδείγματος χάριν, επαναλάβει το ΠΑΣΟΚ τις δεσμεύσεις του για εισαγωγή του μαθήματος της σεξουαλικής αγωγής (το πρώτο βήμα για να νομιμοποιηθεί η συζήτηση των θεμάτων μας στην εκπαίδευση), θα το θεωρήσω ότι το δρομολογεί σοβαρά.
 
Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
#5515
Γιώργος

Απ:Πως θα μαυρισουμε το ΠΑΣΟΚ σ αυτες τις εκλογες !!! πριν από 1 Χρόνος, 5 Μήνες  
Πολύ σωστά Πέτρο. Μόνο αν δείξουμε ότι η ΛΟΑΔ πολιτική ατζέντα των υποψηφίων καθορίζει σε μεγάλο βαθμό την ψήφο μας, θα αρχίσουν οι πολιτικοί να υπολογίζουν σοβαρά την «ροζ ψήφο». Έτσι σε 2 μήνες να στηρίξουμε συνδυασμούς με ανοιχτά gay υποψηφίους συμβούλους, γιατί δυστυχώς και σε αυτές τις εκλογές δεν βλέπω κάποιον ανοιχτά gay επικεφαλής. Έστω όμως, gay friendly υπ. δημάρχους που δηλώνουν με σθένος ότι θέλουν να παντρέψουν ομόφυλα ζευγάρια, υποστηρίζουν ΛΟΑΔ εκδηλώσεις, σκοπεύουν να κάνουν κάποιον ανοιχτά gay σύμβουλο αντιδήμαρχο κλπ.
 
Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
#5517
Dimitris T

Απ:Πως θα μαυρισουμε το ΠΑΣΟΚ σ αυτες τις εκλογες !!! πριν από 1 Χρόνος, 5 Μήνες  
Προσωπικά πιστεύω ότι μόνο το 10% των ομοφυλοφίλων έχει πολιτικοποιήσει τα αιτήματά του. Κατ' αρχήν είχαμε μιά κουλτούρα μη-ύπαρξης αιτημάτων επί σειρά δεκαετιών. Ό,τι έχει γίνει μέχρι τώρα προκύπτει κυρίως από τη συμμετοχή μας στην ΕΕ. Μέσα στην ΕΕ, κατά τη διαμόρφωση των κατευθυντηρίων οδηγιών και των ψηφισμάτων στο Ευρωκοινοβούλιο το ΚΚΕ και το ΛΑΟΣ ήταν πάντα αρνητικά. Η ΝΔ ελάχιστες φορές θετική και περισσότερο το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ταυτίζω το ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ, υπάρχει νομίζω μιά προσφυγή στο ΕΔΑΔ με συνήγορο τον Αλιβιζάτο, βλέπετε και το Δήμαρχο Τήλου και γενικά την τοποθέτηση του κόμματος. Προσωπικά χρειάστηκε κάποτε να απαντήσω σε έναν συνομιλητή εδώ ότι το ψήφισα τελευταία φορά το 1996! Δεν το στηρίζω, αλλά είμαι πιό κοντά. Επίσης είμαι κατά του αντιευρωπαϊσμού που εκφράζει κυρίως η άκρα δεξιά και αριστερά.

Επί του παρόντος νομίζω ότι το ΠΑΣΟΚ είναι πολύ ευχαριστημένο από ψηφοφόρους που θα πάρει από τη ΝΔ! Ξέρω νεοδημοκράτες που πίνουν νερό στο όνομα του ΓΑΠ και εξοργίζονται με τη (δήθεν) αντιμνημονιακή ρητορεία του Σαμαρά. Αφού λοιπόν δε με θέλει, δεν πάω να το ψηφίσω. Αν θελήσει, ας το δείξει και εδώ είμαστε. Άρα, θα στηρίξω πιθανότερα τις επιλογές των Οικολόγων-Πράσινων. Στην Αθήνα υπάρχει και το Πορτοκαλί, της Φιλελεύθερης Συμμαχίας, αλλά δεν ξέρω αν κατεβαίνουν και στην περιφέρεια. Άραγε οι Οικολόγοι Πράσινοι θα έχουν ανοικτά gay υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους στην Αθήνα και τη Θεσ/νίκη; Εγώ μπήκα να δω στο site τους αν είναι ο Νίκους Μυλωνάς στην Αθήνα, που κατεβαίνει και στις βουλευτικές, αλλά δε βρήκα τίποτα, γενικώς δηλαδή δε βρήκα λίστες. Θα μου πεις, εδώ το ΠΑΣΟΚ τώρα μόλις ανακοίνωσε τους επικεφαλής μόνο των συμδυασμών. Θα δούμε και πιο μετά. Βέβαια εγώ μένω στα Βριλήσσια, οπότε δε θα μπορούσα να τον ψηφίσω και να ήθελα. Η Δημοκρατική Αριστερά δε με αφήνει αδιάφορο. Δε σας κρύβω όμως ότι μπούχτισα με όσα γίνονται στο ΣΥΝ και το ΣΥΡΙΖΑ και επίσης σας εκμυστηρεύομαι ότι είχα σε ανύποπτο χρόνο στείλει mail σε 4 βουλευτές, 2 του ΠΑΣΟΚ και 2 του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα ο ένας του ΠΑΣΟΚ κάπως συντηρητικός. Σας πληροφορώ ότι μου απάντησαν μόνο του ΠΑΣΟΚ, πες από public relations skills, πάντως απάντησαν, ιδίως ο δεύτερος με ένα mail πολύ ουσιαστικό, παρά τις διαφωνίες που έχω. Ενώ οι άλλοι 2 με έγραψαν και απαξίωσαν να απαντήσουν, παρόλο που τους έγραψα ότι τους ψηφίζω 10 χρόνια και ο φίλος μου 25 ρημαδο-χρόνια! Δε θέλω να αναπαράγω τη μικροκομματική επαρχιώτικη αντίληψη του βουλευτή. Περισσότερο θα βαρύνει για μένα αν η ΟΛΚΕ πχ κάνει κάποιες ερωτήσεις και πάρει κάποιες τοποθετήσεις από πολιτικούς. Απλώς το λέω σαν μιά εντύπωση.

Μακριά όμως από αντιλήψεις "δεν πάω να ψηφίσω" (@EmmanGr) γιατί έτσι συμβάλλουμε στο να εκπροσωπούνται μόνο όσοι ψηφίζουν από συμφέρον ή από (συντηρητικό συνήθως) φανατισμό.
 
Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Μετάβαση στην αρχήΝέο ΘέμαΑπάντηση στο θέμα