Σε αυτήν την κατηγορία

Σύνδεση

Σύντομα το 10% θα ενεργοποιήσει τις εγγραφές χρηστών.

Μετά την ενεργοποίηση, μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες θα μπορούν να δημοσιεύουν στο φόρουμ ή να χρησιμοποιούν το chat.
Έχουμε 98 επισκέπτες on-line.

Φόρουμ Συζητήσεων
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;
Πως θα μαυρισουμε το ΠΑΣΟΚ σ αυτες τις εκλογες !!!
(0 μέλος/η είναι εδώ) 
Μετάβαση στο τέλοςΝέο ΘέμαΑπάντηση στο θέμα
ΘΕΜΑ: Πως θα μαυρισουμε το ΠΑΣΟΚ σ αυτες τις εκλογες !!!
Λάκης

Απ:Πως θα μαυρισουμε το ΠΑΣΟΚ σ αυτες τις εκλογες !!! πριν από 1 Χρόνος, 5 Μήνες  
Να ρωτήσω κάτι βλακώδες; Η ψήφος στις τοπικές εκλογές και αντίστοιχα αυτός που θα εκλεγεί μπορεί να έχει κάποια σχέση με τα λοαδ θέματα; Μπορεί δηλαδή η τοπική αυτοδιοίκηση να επηρεάσει σε κάτι;

Δηλαδή αντί να κοιτάξουμε αν ο τάδε δήμαρχος έχει καταστρέψει (κατά πάσα πιθανότητρα) ή κάνει καλό (πιο σπάνιο) σε ένα δήμο, θα ψηφίσουμε με βάση το αν το ΠΑΣΟΚ ή η ΝΔ ή το ΛΑΟΣ έχει πει (και μόνο πει) κάτι για τα λοαδ δικαιώματα; Ή μήπως αν ο κάποιος υποψήφιος δήμαρχος είναι γκέι (λέμε τώρα) να τον ψηφίσουμε, κι ας είναι ΝΔ (ξαναλέμε τώρα);

Μα θα τρελαθούμε εντελώς σ' αυτή τη χώρα;

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Γιώργος

Απ:Πως θα μαυρισουμε το ΠΑΣΟΚ σ αυτες τις εκλογες !!! πριν από 1 Χρόνος, 5 Μήνες  
@ Λάκης
Πραγματικά τα ΛΟΑΔ δικαιώματα καθορίζονται σε επίπεδο κεντρικής κυβέρνησης. Γνωρίζουμε όμως πόσο στενά συνδέεται η τοπική αυτοδιοίκηση με την κεντρική πολιτική σκηνή, όχι μόνο στην χώρα μας αλλά και στις περισσότερες χώρες. Στην Γαλλία π.χ. ο Δήμος Παρισίων (με ανοιχτά gay Δήμαρχο σήμερα, όπως και στο Βερολίνο) είναι προθάλαμος για την Προεδρία (βλέπε Σιράκ). Στις περισσότερες χώρες επίσης που έχουν ανοιχτά gay υπουργούς, βουλευτές κλπ. προηγήθηκε εκλογή λοαδ ατόμων σε τοπικό επίπεδο (Βλέπε Μίλκ στις ΗΠΑ).

Δεν λέω να αγνοούμε το όποιο έργο ενός δημάρχου, αλλά να στηρίζουμε πολιτικούς που στηρίζουν τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ δικαιώματα μας. Χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι ψηφίζουμε διεφθαρμένους πολιτικούς μόνο και μόνο επειδή είναι gay friendly.

Επίσης, άλλο gay και άλλο ανοιχτά gay πολιτικός!!!!

Από ντουλαπάτους πολιτικούς έχουμε μπόλικους. Ειδικά σε ΝΔ-ΚΚΕ-ΛΑΟΣ!!!!! Φυσικά και δεν έχουμε ΚΑΝΕΝΑ λόγο να τους στηρίξουμε γιατί μας θέλουν αόρατους και αναπαράγουν την ομοφοβία και την κοινωνική υποκρισία.

Ανοιχτά gay δήμαρχοι, περιφερειάρχες (όπως και άλλοι δημόσιοι λειτουργοί), όμως, βοηθούν την ορατότητα μας, στο να σπάσουν τα στερεότυπα και να γίνει πιο εύκολη η διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας.

Οι αόρατοι δεν μπορούν να διεκδικήσουν!

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
EmmanGr

@Dimitris T

Να το ξεκαθαρίσω, δεν είπα ότι ΔΕΝ θα ψηφίζω, είπα ότι δεν θα
ΘΕΛΩ. Δηλαδή θα το κάνω, αν και δε θα υπάρχει κόμμα που να με
εκφράζει σε κάποια πράγματα (ΛΟΑΔ θέματα συγκεκριμένα).
Η ψήφος μου είναι ένα από τα λίγα δικαιώματα που έχω σε αποφά-
σεις της χώρας, έμμεσα τουλάχιστον, μιας και δεν λειτουργούμε
με τον άμμεσο τρόπο (δημοψήφισμα).

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Dimitris T

@ Λάκη,
δε λέω να μη λαμβάνουμε υπ' όψιν το έργο του κάθε Δημάρχου. Η ψήφος όμως, είναι και μια επιστολή. Τι θα γράψουμε μέσα; Συνέχισε να με αγνοείς, καλά πας, είμαι ανύπαρκτος και ανυπόστατος (όπως είχε πει ο κ. Σανιδάς γιά τους gay γάμους); Αυτό κάνουν πολλοί gay και θυμώνουν κιόλας όταν τους το λες, γιατί έχουν τόση εσωτερικευμένη ομοφοβία, που αντί να κοιτάξουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη και να πουν "μα τί κάνω;" στρέφονται ενάντια σε όποιον πάει όχι να τους βγάλει πια και στο αντάρτικο, μιά κουβέντα να πει, βρε αδερφέ, να αναζητήσεις κάτι που στοιχειωδώς σε εκπροσωπεί (το απόλυτο δεν υπάρχει, EmmanGr).
Δεν υποστηρίζω ότι οι gay είναι από άλλη πάστα και θα ήταν καλύτεροι πολιτικοί. Είμαι ενάντια στην ηθικολογία, που λέει ουσιαστικά "εμείς είμαστε καλύτεροι". Πόσα χρόνια θα το ακούμε αυτό; "Διώξαμε όσους πλήγωσαν την παράταξη", σα να λέμε όποιον λέρωσε το φουστάνι της παράταξης. Αυτά είναι γιά κάφρους. Ίσως οι open gay θα ήταν πιό προσεκτικοί, πχ δε θα έλεγαν όπως ένας πρώην υπουργός της ΝΔ, ότι κάποια χρήματα, που είχε πάρει γιά να βοηθήσει να πάρει κάποιος μια ακτοπλοϊκή γραμμή, ήταν γιά να βοηθήσει την κόρη του να πάρει σπίτι (αμάρτησα γιά το παιδί μου, κλαψ). Κατά κάποια σύμπτωση, όλες οι χώρες που έχουν υψηλό επίπεδο δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων και έχουν ανοικτά ομοφυλόφιλους πολιτικούς, έχουν και υψηλότερο επίπεδο διακυβέρνησης και δημόσιας ζωής και λιγότερη διαφθορά. Είναι μπροστά. Εδώ, ο κ. Ψωμιάδης είχε πει το περίφημο "εγώ δεν είμαι πισωγλέντης", κάτι που αρέσει στο δεξιό λαϊκίστικο κοινό του, αλλά βρε αδερφάκι μου έχει δώσει 600 περίπου (!) έργα άνευ διαγωνισμού, με τη μέθοδο της κατάτμησης, ώστε να είναι μικρότερου κόστους, σε εταιρεία που σχετίζεται με τον αδερφό του και όμως είναι ακλόνητο φαβορί γιά την περιφέρεια και δε βρίσκεται ένας άνθρωπος να αντιπαρατεθεί και να πάρει την περιφέρεια. Γι' αυτό και χρεωκοπήσαμε, το πρόβλημά μας είναι πολιτισμικό.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Dimitris T

Είπα να το κλείσω, αλλά πάλι εδώ είμαι. Άκουσα στην tv ότι υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας/Χαλκηδόνας είναι ο Χάρης Τομπούλογλου. Κάτι μου θύμισε. Γκούγκλεψα και είδα ότι πρόκειται γιά πολιτευτή της ΝΔ που είχε διαπομπευθεί από τον Μέντορα του κίτρινου τύπου Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, γιά τις ομοφυλοφιλικές του προτιμήσεις και μάλιστα τη χρήση υπηρεσιών "συνοδών". Είχε κοπεί από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στις εκλογές του 2000 γι' αυτό το λόγο. Ο Έβερτ, τότε πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι μακάρι πολλοί άλλοι να είχαν το θάρρος του, αλλά ουσιαστικά και ο ίδιος γιά να "μη σταθεί εμπόδιο στην παράταξη" και η ΝΔ το ήθελε, κόπηκε. Σημειωτέον ότι ο Σημίτης τότε έκανε συντηρητική επικοινωνιακή χρήση του γεγονότος και είπε ξερά, τί να κάνουμε, η Ελληνική κοινωνία είναι μιά μη ανεκτική κοινωνία. Στάθηκε και αυτό ένας από τους λόγους που είπα, μωρ' δεν πας στο διάολο; Νεοδημοκράτης, και όπως είδα πρόσφατα Ντορικός, κατεβαίνει και καλά ως ανεξάρτητος, αλλά και η επίσημη ΝΔ τον στηρίζει, ή τουλάχιστον δεν κατεβάζει άλλον υποψήφιο. Για να δούμε αν και πώς θα συζητηθεί κάτι από τα ΜΜΕ...

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
vavi

κατι μου λεει οτι αυτο το παραπανω που λες δεν θα συζητηθει... εχει πεσει μια ακρα του ταφου σιωπη σχετικα με ομο θεματα.

Σε ενα γρηγορο ψαξιμο στη σελιδα του πασοκ δε βρηκα τιποτα περι ομο και δεν ειδα καποιο συνδεσμο οπου να μπορω να στειλω τη διαμαρτυρια μου !!!

Αυτα που λεμε εδω πρεπει να τα μαθουν κι αυτοι οτι τα λεμε... τα ψηφαλακια παντα πονανε !!!!

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
vavi

τωρα το ειδα :

Τομπουλογλου ???? Τον πουλογλου δηλαδη?

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
whoever...

Ω ναι....Τομπούλογλου. Ειρωνεία at its best.

Στα περί πολιτικών και των πολιτικών τους, θα συμφωνήσω ότι το σκεπτικό "θα ψηφίσω τον Χ απλώς γιατί είναι ανοιχτά gay", (το "απλώς" συζητήσιμο βέβαια...) δε μου ταιριάζει. Μου μοιάζει ακόμα και ρατσιστικό, να ψηφίζεις ή να μην ψηφίζεις κάποιον καθαρά και μόνο για κάτι που είναι και όχι για το έργο, την ιδεολογία ή την πολιτική του ακεραιότητα.

Όμως, στη χώρα που ζούμε, το να είσαι ανοιχτά gay και δημόσιο πρόσωπο, δεδομένης της κατάστασής μας σε ό,τι αφορά τα gay δικαιώματα, είναι και πολιτική θέση. Οπότε, πώς ας πούμε τάσσεσαι υπέρ κάποιου πολιτικού, επειδή σου αρέσουν οι θέσεις του σε σχέση με την παιδεία/υγεία/ό,τι άλλο; Ε, κατά τον ίδιο τρόπο, λογικό είναι να τάσσεσαι και υπέρ κάποιου που υπερασπίζεται έμπρακτα τα gay δικαιώματα και, κυρίως, το δικαίωμα των gay να "κάνουν ό,τι θέλουν στο κρεβάτι τους" χωρίς να κρύβονται στο δημόσιο βίο τους για να "μην προκαλούν". Για μένα, το να είναι κάποιος ανοιχτά gay δεν είναι από μόνο του αρκετό για να τον ψηφίσω, όπως δεν είναι αρκετό το να συμφωνώ μαζί του σε ένα μόνο θέμα (hell, ακόμα και με τον Καρατζαφέρη ίσως να συμφωνώ σε ΕΝΑ θέμα αλλά διαφωνώ σε χίλια άλλα...). Σαφώς όμως προσμετράται στα θετικά. Ομοίως, η ομοφοβία ενός πολιτικού προσμετράται στα (πολύ) αρνητικά, όπως και η όποια άλλη μορφή ρατσισμού.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Γιώργος

@Dimitris T

Ευτυχώς η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης δεν θεωρεί πως ο τηλε-νομάρχης είναι υπεράνω του νόμου:

www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4593025

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Dimitris T

Σωστό!

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Μετάβαση στην αρχήΝέο ΘέμαΑπάντηση στο θέμα