Σε αυτήν την κατηγορία

Σύνδεση

Σύντομα το 10% θα ενεργοποιήσει τις εγγραφές χρηστών.

Μετά την ενεργοποίηση, μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες θα μπορούν να δημοσιεύουν στο φόρουμ ή να χρησιμοποιούν το chat.
Έχουμε 139 επισκέπτες on-line.

Φόρουμ Συζητήσεων
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;
Μήπως φλερτάρω λάθος;
(0 μέλος/η είναι εδώ) 
Μετάβαση στο τέλοςΝέο ΘέμαΑπάντηση στο θέμα
ΘΕΜΑ: Μήπως φλερτάρω λάθος;
Mr.Who?

Μήπως φλερτάρω λάθος; πριν από 2 Χρόνια, 7 Μήνες  
Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Μήπως φλερτάρω λάθος;

Νίκο, εγώ θα σε συγχαρώ μόνο για ένα από όσα αναφέρεις: το οτι πηγαίνεις και μιλάς, άσχετα με την αιτία δηλ.να μην προλάβουν άλλοι.
Πολλή σνομπαρία έχει πέσει στην πιάτσα εδώ και χρόνια.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
keramidogatos

Απ:Μήπως φλερτάρω λάθος; πριν από 2 Χρόνια  
Μπραβο που υπαρχουν και ανθρωποι που φλερταρουν! μπραβο μπραβο! Αντε ετσι να επανακαμψει η τεχνη της Πραγματικης μαγειας του Φλερτ!

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Nikos Darkman

Απ:Μήπως φλερτάρω λάθος; πριν από 1 Χρόνος, 5 Μήνες  
Δεν βγαίνω ποτέ με παρέα. Είναι κακό;

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ

Δεν μας λες την ηλικία σου, ετσι μας λείπει μια καθοριστική πληροφορία καθοδήγησης.Άλλο να είσαι 18 κι άλλο να είσαι [??] .
Οι γκέι λατρεύουν τη νιότη και περιστρέφονται γύρω της όπως οι μέλισσες γύρω από ένα άνθος.
Μετα απο μια "κάποια ηλικία" αρχίζουν τα δύσκολα.
Αν δεν εχεις μια ..αλφα εμφάνιση σε αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι. Σταματώ εδώ. Στα είπαν ήδη όλα και σωστά οι Νεράιδες.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ

Για ένα ζουμί ζούμε ρε χυμωτο!!!!!
Νέα εγώ, όμως η γρια κότα έχει το ζουμί..
Μη ψάχνεται μόνο για κρέας. Κουαξ..
κουαξ ακου-αξ με ξεκούφανες.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Νikos Darkman

Συμφωνώ με τον ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ. Είναι αλήθεια ότι δεν είμαι όμορφος (αν θέλεις να κρίνεις, ρίξε μια ματιά εδώ: www.gayromeo.com/darkman1982).
Είχα όμως την εντύπωση ότι όσο άσχημος κι αν είσαι, κάτι βρίσκεις. Είναι ενδιαφέρον το ότι τα περισσότερα άτομα που γνώρισα με τη μέθοδο που γράφω πιο πάνω ήταν τουρίστες που είχαν έρθει για λίγες μέρες. Μόνο έτσι εξηγείται το ότι μου έκατσαν με την πρώτη και δεν πρότειναν να βγούμε 100 ραντεβού και ένα σωρό άλλα "γραφειοκρατικά".

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Πέτρος

Μια χαρά είσαι!
Έχεις κι xxx φώτος και δε μπορώ να τις δω, φτού!

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ

Γιατί δεν αφήνετε τους αναγνώστες να εκφράζονται ελεύθερα??
Προσωπικά ουτε βρίζω ουτε θίγω.
Λυπάμαι γιαυτη τη ταχτική σας.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Nikos Darkman

Yπάρχει ένας πολύ σημαντικό παράγοντας της ζωής που λέγεται ΧΡΟΝΟΣ. Το φλερτ είναι μια χρονοβόρα διαδικασία. Ειδικά αν είσαι gay τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα διότι τα gay bar (στην Κύπρο τουλάχιστον) έχουν κόσμο μόνο κάθε ξημερώματα Κυριακής, ώρες 1:00-3:00. Επομένως, όσες προσπάθειες κάνεις για φλερτ πρέπει να χωρέσουν μέσα σ' ένα δίωρο. Aν το φλερτ ήταν video game τότε μετά από 2 ώρες θα έγραφε "Game Over". Για να ξαναφλερτάρεις πρέπει να περιμένεις την άλλη εβδομάδα (μου θυμίζει σαπουνόπερα που τελειώνει εκεί που κορυφώνεται η αγωνία και πρέπει να περιμένεις την άλλη εβδομάδα για να μάθεις τη συνέχεια).
Μπαίνω στο gay bar και βλέπω 10 άτομα που μου αρέσουν. Σ' ενα θορυβώδες περιβάλλον (λόγω δυνατής μουσικής) είναι αδύνατο να πιάσεις κουβέντα με κάποιον. Άσε που είναι αφάνταστα χρονοβόρο. Θα ήταν άραγε "ξεδιάντροπο" να δίνω ραβασάκια σε όποιους μου αρέσουν αντί να πιάνω κουβέντα με τον καθένα ξεχωριστά;

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Μετάβαση στην αρχήΝέο ΘέμαΑπάντηση στο θέμα