Σε αυτήν την κατηγορία

Σύνδεση

Σύντομα το 10% θα ενεργοποιήσει τις εγγραφές χρηστών.

Μετά την ενεργοποίηση, μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες θα μπορούν να δημοσιεύουν στο φόρουμ ή να χρησιμοποιούν το chat.
Έχουμε 101 επισκέπτες on-line.

Φόρουμ Συζητήσεων
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;
Μήπως φλερτάρω λάθος;
(0 μέλος/η είναι εδώ) 
Μετάβαση στο τέλοςΝέο ΘέμαΑπάντηση στο θέμα
ΘΕΜΑ: Μήπως φλερτάρω λάθος;
ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ

Απ:Μήπως φλερτάρω λάθος; πριν από 1 Χρόνος, 5 Μήνες  
Αντι να μοιράζεις ραβασάκια εκατέρωθεν θα μπορούσες να συζητήσεις νηφάλια αυτο το φλέγον θέμα, με τον ιδιοκτήτη του μπαρ ενημερώνοντας τον, οτι κάτω από τέτοιες "αντικοινωνικές" και απαγορευτικές συνθήκες, η ΘΟΡΥΒΩΔΗΣ μουσική λειτουργεί εναντίον της επικοινωνίας, η οποία τελικά είναι και το ζητούμενο σ αυτούς τους εξειδικευμένους χώρους.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Nikos Darkman

"Εξειδικευμένοι χώροι" πριν από 1 Χρόνος, 5 Μήνες  
ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ, μου άρεσε η έκφραση "εξειδικευμένοι χώροι". Θα ήθελα να συζητήσω μαζί σου ένα περιστατικό που συνέβηκε πρόσφατα.
Mέσα στο Καλοκαίρι είχα προτείνει σ' ένα LGBT σωματείο να διοργανώσει δυο εκδρομές. Η μία εκδρομή θα ήταν σε κάποιο αρχαιολογικό χώρο και θα ήταν εκδρομή για ζευγάρια. Η άλλη εκδρομή θα ήταν στο WaterPark και θα ήταν για ελεύθερους. Επισύναψα και τον πιο κάτω κατάλογο για FAQ (Frequently Asked Questions):

1. Eίμαι ελεύθερος αλλά μ' αρέσουν οι αρχαιολογικοί χώροι. Μπορώ να πάω στην εκδρομή για ζευγάρια;
-Φυσικά μπορείς. Να μας υποσχεθείς όμως ότι αν θα φλερτάρεις να φλερτάρεις μόνο με τ' αγάλματα στον αρχαιολογικό χώρο και να μην ενοχλείς τους άλλους γύρω σου!

2. Είμαστε ζευγάρι αλλά θέλουμε να πάμε στο WaterPark. Γίνεται;
-Φυσικά γίνεται. Αν όμως αρχίσει κάποιος να σας την πέφτει, δεν φέρουν ευθύνη οι διοργανωτές!

3. Είμαι ελεύθερος αλλά οι φίλοι μου είναι δεσμευμένοι. Σε ποιά εκδρομή να πάμε;
-Είναι πολύ απλό. Οι φίλοι σου θα πάνε στην εκδρομή για ζευγάρια ενώ εσύ θα πας στην εκδρομή για ελεύθερους. Μην ανησυχείς πως θα είσαι μόνος. Μέχρι το τέλος της εκδρομής έχεις τη δυνατότητα να κάνεις νέες γνωριμίες και στό τέλος να μην είσαι μόνος.

4. Είμαι straight. Μπορώ να έρθω σε κάποια από τις εκδρομές σας;
-Φυσικά. Εμείς δεν κάνουμε διακρίσεις.

Η εισήγησή μου απορρίφθηκε. Η άποψή σου γι' αυτό;

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ

Απ:"Εξειδικευμένοι χώροι" πριν από 1 Χρόνος, 5 Μήνες  
Το γεγονός ότι απορρίφτηκε η ωραία πρόταση σου δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Σίγουρα ο υπεύθυνος γι αυτό δεν είσαι εσύ.
Μην υιοθετείς λοιπόν τις αντίξοες συνθήκες, σκέψεις, γούστα και επιθυμίες τρίτων.
Εσύ έδωσες μια ενδιαφέρουσα ιδέα η οποία πιθανόν να πραγματοποιηθεί στο α-έμμεσο.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ

Απ:"Εξειδικευμένοι χώροι" πριν από 1 Χρόνος, 5 Μήνες  
.. μέλλον

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Nikos Darkman

H θεωρία του κλουβιού πριν από 1 Χρόνος, 4 Μήνες  
Έχω διατυπώσει μια θεωρία που ονομάζω "Θεωρία του Κλουβιού". Συγκεκριμένα, ρωτάς κάποιον "με ποιόν ήσουν το Σάββατο;" και η απάντηση είναι "ήμουν με την παρέα μου". Και φυσικά εννοεί την παρέα με την οποία βγήκε το Σάββατο, το προηγούμενο Σάββατο, θα βγει το ερχόμενο Σάββατο και γενικά είναι η ίδια παρέα με την οποία βγαίνουν για -δεν ξέρω κι εγώ- πόσα χρόνια και με την οποία θα βγαίνουν για τα επόμενα -δεν ξέρω κι εγώ- πόσα άλλα τόσα χρόνια.
Κάθε Σάββατο κλείνονται μέσα σ' αυτή την παρέα και δεν μπορούν να κοιτάξουν γύρω τους. Ακόμα κι αν κάποιος θέλει να τους μιλήσει δεν μπορεί διότι είναι κλεισμένοι μέσα στο κλουβί που ονομάζουν "παρέα". Και έτσι, όταν η βραδυά τελειώσει, πηγαίνουν σπίτι και ψάχνουν απεγνωσμένα κάποιον από το IRC για να γαμηθουν. Και συνάμα κλαίγονται διότι στα gaybar δεν βρίσκουν. Αμ πώς θέλεις χρυσέ μου να σε πλησιάσει ο άλλος όταv έισαι κλεισμένος μέσα στο χρυσό σου κλουβί;
Ευτυχώς που το κόστος αγοράς PC και σύνδεσης στο INTERNET έχει πέσει και έτσι μπορούν να γαμούν και λίγο.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ

Απ:H θεωρία του κλουβιού πριν από 1 Χρόνος, 4 Μήνες  
Ι LOVE YOU Ι love you I LOVE YOU
Ω !!! Ιδρυτή της "θεωρίας του κλουβιού"
Η θεωρία σου κάτι μου λέει, κάπως μ ανάβει, με πυρπολεί.
μια νύχτα ταδωσα όλα κι έμεινα μόνη χωρίς πουλί.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Νikos Darkman

XΑΡΙΚΛΕΙΑ, δεν κατάλαβα το σχόλιό σου. Η άποψή μου είναι ότι αντί να κλαίγονται μερικοί είναι καλύτερο να βγουν από το κλουβί τους(τουτέστιν να βγουν χωρίς παρέα!). Συμφωνείς ή διαφωνείς;

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ

Συμφωνώ με τα φωνήεντα.
Διαφωνώ με τα σύμφωνα.

Τρελικα εσυ τι είσαι σύμφωνο η φωνήεν ?????

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Μετάβαση στην αρχήΝέο ΘέμαΑπάντηση στο θέμα