Σε αυτήν την κατηγορία

Σύνδεση

Σύντομα το 10% θα ενεργοποιήσει τις εγγραφές χρηστών.

Μετά την ενεργοποίηση, μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες θα μπορούν να δημοσιεύουν στο φόρουμ ή να χρησιμοποιούν το chat.
Έχουμε 109 επισκέπτες on-line.

Φόρουμ Συζητήσεων
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;
Η αγωνία για την αρρενωπότητα
(0 μέλος/η είναι εδώ) 
Μετάβαση στο τέλοςΝέο ΘέμαΑπάντηση στο θέμα
ΘΕΜΑ: Η αγωνία για την αρρενωπότητα
leo
Junior Boarder
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Η αγωνία για την αρρενωπότητα πριν από 3 Χρόνια, 4 Μήνες  
Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Η αγωνία για την αρρενωπότητα

Αυτός ο ρατσισμός που έχουμε μεταξύ μας είναι απίστευτος!!! Τόσο πια μίσος γι' αυτό που είμαστε; Γιατί γι' αυτό πρόκειται: μίσος για μας τους ίδιους. δηλαδή κάποιοι είναι λιγότερο άντρες και κάποιοι περισσότερο; κι από πού κρίνεται αυτό; απ' την εμφάνιση; Έχω κάνει σεξ με κάτι "άντρακλες", ούτε νταλικέρηδες στου Ρέντη τέτοιο λουκ και στο κρεβάτι ήταν σαν τη Βουγιουκλάκη στο νιάου βρε γατούλα. και μετά πάλι νταλικέρηδες. έλεος, ας χαλαρώσουμε πια, αδερφές και παλικάρια, το ίδιο είμαστε! ή μάλλον υπάρχουν και παλικάρια αδερφές!!!!!!!

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Hondros-Center

Απ:Η αγωνία για την αρρενωπότητα πριν από 3 Χρόνια, 4 Μήνες  
Έχετε δει ποτέ σε μερικές τσόντες που μετά έχει κομμένες σκηνές ή bloopers και δείχνει τους γαμάω και δέρνω, σούπερ άντρακλες με μυςσαν αεροπλανοφόρα και φάτσες θα σε βάλω κάτω τώρα να σε γαμήσω . Ε στις κομμένες σκηνές πολλοί απ' αυτούς μιλάνε σαν κομμώτριες. Γι' αυτό λέω δεν παίζει ρόλο η εμφάνιση αλλά η συμπεριφορά! Να φέρεσαι σαν άντρας.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
dust_congress

Hondros-Center έγραψε:
Γι' αυτό λέω δεν παίζει ρόλο η εμφάνιση αλλά η συμπεριφορά! Να φέρεσαι σαν άντρας.

Και πώς δηλαδή είναι να φέρεσαι σαν άντρας; Να μιλάς μπάσα και μόρτικα;

Και ποιος είναι αυτός ο πανανθρώπινος ορισμός της αρρενωπότητας που θα κρίνει ποιοι από μας είμαστε άντρακλες και ποιοι κομμώτριες;

Και τελικά έχει σημασία αυτό;

Φαύλος κύκλος

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
BlueWorks

αυτό όμως δεν είναι και το επικρατέστερο σεξουαλικό στερεότυπο τουλάχιστον στην εποχή μας? Ο straight-looking άντρας ο βαρύς, που του στάζει η τεστοστερόνη... Αυτόν δεν φαντασιώνεται η συντριπτική πλειοψηφία των απανταχού gay?

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Ianto

Ακριβώς, blueworks. Μόνο που ξεχνάμε πως όταν ο άντρας στάζει τεστοστερόνη, λερώνει τα πλακάκια κι άντε μετά να σφουγγαρίζεις! Εμ τον θέλουμε βαρβάτο, εμ και νοικοκύρη. Γίνεται; Δεν γίνεται. Γιατί διαφήμιση του Μάρλμπορο με σφουγγαρόπανο δεν έχω δει και ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΖΕΙ!!!

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Malecat

Απ:Η αγωνία για την αρρενωπότητα πριν από 3 Χρόνια, 3 Μήνες  
Για να είμαι ειλικρινής, εγώ έχω μπερδευτεί κάπως... τι ακριβώς σημαίνει ανδροπρεπής και άντρας για τους γκέι;;; Όλο ακούω ότι όλοι θέλουν άντρες με Α κεφαλαίο αλλά ταυτόχρονα τους θέλουν και άτριχους, είτε είναι ενεργητικοί είτε παθητικοί. Η παραδοσιακή εικόνα του άντρα περιλαμβάνει την τριχοφυία, έχω την εντύπωση. Βλέπω "κραγμένες", όπως αποκαλούν πολλούς θηλυπρεπείς γκέι μόνο και μόνο επειδή γίνονται εύκολα αντιληπτοί, να έχουν πολλή επιτυχία. Προσωπικά, δεν είμαι ούτε θηλυπρεπής ούτε αρρενωπός, αλλά κάτι ενδιάμεσο. Ωστόσο, συκεντρώνω στοιχεία του παραδοσιακού άντρα που μάλλον δεν εκτιμώνται... Κι εκεί είναι που μάλλον ή απλά κάνουμε συμβιβασμούς στα γούστα μας, αλλιώς δε θα κάνουμε ποτέ σεξ, ή έχουμε χάσμα ανάμεσα στα θεωρητικά προφίλ του gaydar και την πραγματικότητα. Προς το παρόν, δε νομίζω ότι υπάρχει κάποια μαγική συνταγή αλλά ο καθένς ορίζει την αρσενικότητα μάλλον κατά το δοκούν.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Αργύρης

Απ:Η αγωνία για την αρρενωπότητα πριν από 3 Χρόνια, 3 Μήνες  
Όλα τα μηνύματα που διάβασα έχουν δίκιο άλλο περισσότερο άλλο λιγότερο το θέμα πιστεύω είναι ότι να ξέρουμε τι θέλουμε και γιατί το θέλουμε αλλά και να σεβόμαστε τον άλλον όπως είναι και ότι είναι, ο καθένας μας έχει τα καλά του και τα στραβά του. Το προβλημα όμως το δικό μου και μάλλον και άλλον είναι ότι μας αρέσουν και μας ελκύουν πολύ οι πολλοί αρρενωποί άντρες (συμπεριφορά, ομυλία)και τις περισσότερες φορές γίνεται πολλή ωραίο κρεβάτι αλλά μετά το χάος επικοινωνία 0!

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
kostas

Απ:Η αγωνία για την αρρενωπότητα πριν από 3 Χρόνια, 2 Μήνες  
Αργύρης έγραψε:
Όλα τα μηνύματα που διάβασα έχουν δίκιο άλλο περισσότερο άλλο λιγότερο το θέμα πιστεύω είναι ότι να ξέρουμε τι θέλουμε και γιατί το θέλουμε αλλά και να σεβόμαστε τον άλλον όπως είναι και ότι είναι, ο καθένας μας έχει τα καλά του και τα στραβά του. Το προβλημα όμως το δικό μου και μάλλον και άλλον είναι ότι μας αρέσουν και μας ελκύουν πολύ οι πολλοί αρρενωποί άντρες (συμπεριφορά, ομυλία)και τις περισσότερες φορές γίνεται πολλή ωραίο κρεβάτι αλλά μετά το χάος επικοινωνία 0!συμφωνω απολυτα Αργυρη αφου ειμαστε σε ολα μας ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΟΙ.οτι γουσταρουμε μετα μας ξενερωνει.κ κυριως στο σεξ θελουμε οτι λειπει κυριως απ την προσωπικοτητα μας για ν ολοκληρωθουμε.ετσι ενας ευαισθητος,ντροπαλος κ μαζεμενος θελει στο σεξ εναν σκληρο κ αρρενωπο αντρα.φυσικα για σχεση ουτε λογος μ ενα τετοιο τυπο γιατι το νοητικο,συναισθηματικο κενο τους δεν το επιτρεπει.αυτο ειναι κ το δικο μου κολλημα.ενω θελω εναν τετοιο τυπο δε το επιτρεπω στον εαυτο μου να πηδηχτει μ ενα τετοιο ανεγκεφαλο κ αναισθητο ατομο κ ψαχνω κατι λιγοτερο δυναμικο που ομως δε με εξιταρει ερωτικα με συνεπεια ακομα να ψαχνω το πως κ με ποιον να ξεκινησω να κανω ερωτα...

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Μετάβαση στην αρχήΝέο ΘέμαΑπάντηση στο θέμα