Σε αυτήν την κατηγορία

Σύνδεση

Σύντομα το 10% θα ενεργοποιήσει τις εγγραφές χρηστών.

Μετά την ενεργοποίηση, μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες θα μπορούν να δημοσιεύουν στο φόρουμ ή να χρησιμοποιούν το chat.
Έχουμε 96 επισκέπτες on-line.

Φόρουμ Συζητήσεων
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;
Οι άλλοι μας φέρονται όπως εμείς τους επιτρέπουμε
(0 μέλος/η είναι εδώ) 
Μετάβαση στο τέλοςΝέο ΘέμαΑπάντηση στο θέμα
ΘΕΜΑ: Οι άλλοι μας φέρονται όπως εμείς τους επιτρέπουμε
led

Οι άλλοι μας φέρονται όπως εμείς τους επιτρέπουμε πριν από 2 Χρόνια, 4 Μήνες  
Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Οι άλλοι μας φέρονται όπως εμείς τους επιτρέπουμεnnΔεν περίμενα τίποτε λιγότερο σημαντικό απο το Βικάκι!

Εκτός απο τρομερή ηθοποιό (για Καβογιαννη έχω επίσης την ίδια άποψη) τη θεωρώ και πολύ σέξι σαν γυναίκα.
Αυτός ο αέρας, αυτή τη ζωντάνια, αυτή τη σπιρτάδα στο μάτι, αυτή η τόσο ελκυστική παρουσία...
Υπάρχει πιο διαχρονική ομορφιά απ' όλα αυτα?!

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Σταύρος Γιαννακόπουλος

Απ:Οι άλλοι μας φέρονται όπως εμείς τους επιτρέπουμε πριν από 2 Χρόνια, 4 Μήνες  
Θεωρώ ότι είμαστε ο πληθυντικός αριθμός των γνωμών με τις οποίες μεγαλώνουμε. Ελπίζω λοιπόν οι δικές μου οι γνώμες, όπως και των ανθρώπων που περιβάλλουν την κόρη μου, τη Δανάη, να είναι όσο πιο ανοιχτές γίνεται. Στο λέω αυτό γιατί μεγάλωσα σε μια οικογένεια με κλειστές απόψεις και αγωνίστηκα για να διευρύνω τους ορίζοντες μου και να δω τα πράγματα λίγο πιο ανοιχτά.

Εξαιρετική η Βίκυ. Έτσι ακριβώς. Μας κάνουν ρατσιστές-στριες δεν γεννιόμαστε. Στο χέρι μας είναι-και του κράτους-να μη γίνουμε.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Μιχαλης Α

Απ:Οι άλλοι μας φέρονται όπως εμείς τους επιτρέπουμε πριν από 2 Χρόνια, 4 Μήνες  
Πές το φίλε μου...συμφωνω! μας κάνουν απο μικρα ρατσιστες...και οι οικογένειες και τα σχολεία. Εμένα ο πατέρας μου όταν ήμουν μικρός δεν ΄μ'αφηνε να δω εναν συγκεκριμένο τραγουδιστή, δεν λέω όνομα μηπως και δεν πρέπει, γιατι έλεγε οτι είναι γκει και είναι κακο...δηλαδη, έλεος, αυτοι είναι οι γονείς μας...και πολύ ντρέπομαι..Και για τα σχολεία μας ντρέπομαι που υπάρχουν παιδιά που περνάν στιγμές φρίκης, αν και βαριά η λέξη, και κανεις εκει μέσα δεν κάνει κάτι για να βοηθήσει τα παιδιά...κάποια αγόρια θηλυπρεπεί βοηθιούνται μόνο μέσα απο τις φίλες τους...αυτες τους σώζουν!

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
sofia

Απ:Οι άλλοι μας φέρονται όπως εμείς τους επιτρέπουμε πριν από 2 Χρόνια, 3 Μήνες  

Αγόρια και κορίτσια!! γκεϊ και λεσβίες!!πλούσιοι και φτωχοί!!όμορφοι και άσχημοι!!by!!trans!!

προσωπικά πιστευω οτι ο ρατσισμός ειναι αμεσα συνηφασμενος με την κοινωνια.ειναι αποροια της υπαρξης της.και απο ιστορικη σκοπιά να το δει κανείς,ανεκαθεν υπηρχαν διακρισεις,κοινωνικα στρωματα,καστες,κλπ κλπ...
το θετικο που υπαρχει σημερα ειναι οτι η μορφωση,η τεχνη,οι ευκαιριες για ταξιδια,ειναι προσβάσιμα σε πολυ μεγαλυτερο μερος της ανθρωπότητας σε σχεση με τοτε.και φυσικα δεν αναφερομαι στις υποαναπτυκτες ή στις αναπτυσσομενες χωρες.αυτο ειναι ένα αλλο θεμα.εμείς που ανηκουμε σε μια ευρωπαϊκή χωρα,εχουμε το προνομιο της κοινωνικης κινητικοτητας και της οικονομικης ανοδου ανεξαρτητα απο την κοινωνικη και οικονομικη κατασταση που μασ δινει η οικογένεια στην οποια ανηκουμε.εξαρταται απο εμας τους ιδιους το πως θα εξελιξουμε την ατομικοτητά μας.απαραιτητη βεβαια προυποθεση γι'αυτο ειναι να την σεβομαστε εμεις οι ιδιοι και να μην αναλωνουμε την ενεργειά μας σε ανθρωπους και καταστασεις που δεν μασ αντιπροσωπευουν!!αν εμεις εχουμε πιστη σε αυτο που ειμαστε, εμπιστοσυνη σε αυτο που νιωθουμε,και ξεπερασουμε εμεις πριν απ'ολους τα πρωσωπικά μας taboo, τοτε κανεις δεν θα μπορεσει να μας προσβαλει επι της ουσιασ.σιγουρα θα πληγωθουμε απο συμπεριφορες,ειναι ανθρωπινο,αλλα θα εχουμε κατακτησει κατι πολυ σημαντικο που θα μας κανει δυνατους:
ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ..
ΖΗΣΤΕ λοιπον!!ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΡΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ!!

φιλικά,
sofia!!

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
μανος

η Βικη είναι κορυφη, όλα τα λεφτα...τι να λεμε γι αυτό το πλάσμα...εξαιρετικό ταλέντο και πολύ καλός άνθρωπος!

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Αλέξανδρος

Ετσι είναι μας μεγαλώνουν σε μια γυάλα....και μεγαλώνοντας αρχίζουν τα προβλήματα.
Το θέμα είναι όλοι εμείς να αρχίζουμε να δεχόμαστε τους ευατούς μας...και μετά θα μας αποδεχτούν και οι άλλοι. Η Βίκη το ξέρει πολύ καλά, μπορεί να έχει κάποια κιλά παραπάνω αλλα αυτό δεν την εμποδίζει να ζήσει. Θα μου πεις είναι διάσημη και κανείς δεν κοιτάει τα κιλά της αλλα το οτι είναι γνοστο πρόσωπο...παρόλα αυτά θεωρώ οτι πρέπει να τα βρούμε με τον ευατό μας...ρε παιδιά σκοτώσαμε κανέναν? μιλήστε ανοιχτά και ελεύεθερα και όλο αυτό για καλό μας θα βγει...καντε τη δική σας επανάσταση, σε φίλους, γνωστούς, συγγενεις... και επιτέλους ας βγει και κανενα μεγάλο όνομα της εγχώριας σου μπιζ να το δηλώσει ανοιχτα..μπας και βοηθήσει τη κατάσταση.αναρωτήθηκε κανείς πόσα είναι τα παιδιά στη επαρχία που αντιμετωπίζουν πολλές δυσκολίες μέχρι κ τάσεις αυτοκτονίας εξαιτιας τις σεξουαλικότητας τους. και επιτέλους ας ευαισθητοποιηθεί το κράτος και βάλει στα σχολεία το μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης...γιατί κανένα παιδί δεν μαθαίνει απο το σπίτι του τι σημαίνει ο όρος ομοφυλοφιλία...το μόνο που ξέρει είναι τι είναι ο "πούστης"

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Βαγγέλης

Πολύ ωραία συνέντευξη και πολύ ωραίες ερωτήσεις!Μακάρι να αποκτήσει τις απόψεις της Βίκης το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της ελλάδας γιατί έχουμε ένα προβληματάκι στο συγκεκριμένο θέμα

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
stormie

απο ποτε η πασπατη εγινε και αυστηρη μαμα?ναι τη διαβασα τη συνεντευξη που εδωσε η ρουμελιωτη για τη σειρα πολυκατοικια που επαιζε μια λεσβια....απαραδεκτη μπορω να πω...και είναι κ στο χώρο της τηλεορασης που υποτιθεται οτι με αυτα επρεπε να ειναι πιο free.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Steve

Πολύ ωραία τα είπε η Βίκυ.Έτσι πρέπει να σκέφτοντε οι πολιτισμένοι άνθρωποι στις μέρες μας.
Μακάρι να μπορέσουν να ξυπνήσουν κ άλλοι Έλληνες γιατί σε θέματα ρατσισμού (οποιουδήποτε είδους) είναι πολύ πίσω....
Και πολύ καλές οι ερωτήσεις του δημοσιογράφου...

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Σταύρος Γιαννακόπουλος

Ρουμελιώτη Η ομοφοβική πριν από 2 Χρόνια, 3 Μήνες  
ΕΥΔΟΚΙΑ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ: ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΑΦΗΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ "ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ"

ΕΥΔΟΚΙΑ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ «Δεν ξέρω αν θα άφηνα το παιδί μου να δει την “Πολυκατοικία” »
Χαίρεται που κάνει τηλεόραση, επισημαίνει ωστόσο ότι χρόνο με τον χρόνο γίνονται εκπτώσεις. Η μαθήτρια Μαρίζα έκανε χώρο για την γκέι Μπέττυ, ρόλο που αγαπάει πιο πολύ η νεαρή ηθοποιός και εξηγεί γιατί δεν θα τον έπαιζε αν η σειρά ήταν δραματική
συνέντευξη στην ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΓΡΑΜΜΕΛΗ (Το Βήμα, 15/8/2009)
(…)
«Στην “Πολυκατοικία” ερμηνεύω τον πιο αγαπημένο μου ρόλο. Από όλους τους ρόλους που έχω κάνει ως σήμερα, ακόμη περισσότερο και από αυτόν της Μαρίζας που με καθιέρωσε, η Μπέττυ είναι αυτή που αγάπησα πιο πολύ. Και αυτό διότι έκανα κάτι τελείως κόντρα και ήταν πολύ ενδιαφέρων ρόλος».
- Και ιδιαίτερα προχωρημένος ρόλος...
«Ναι, συμφωνώ. Και ειδικά για τον χαρακτήρα τον δικό μου ήταν ένα βήμα παρακάτω».
- Δηλαδή,είσαι συντηρητική σε σύγκριση με τον συγκεκριμένο ρόλο;
«Είμαι και συντηρητική και πιο κλειστή ως άνθρωπος. Οταν μου πρότειναν να κάνω αυτόν τον ρόλο, στην αρχή ταράχθηκα. Μου άρεσε όμως και ήταν ένα προχώρημα για μένα».
- Θεωρείς ότι ήταν προκλητικός;
«Ο ρόλος δεν ήταν αυτός που βγήκε στην οθόνη. Ηταν τελείως διαφορετικός. Κόπηκαν σκηνές. Στην αρχή ήταν πολύ προκλητικός. Τελικά αυτό που βγήκε στην οθόνη δεν ήταν καθόλου. Αν μου ζητούσαν να κάνω την Μπέττυ σε μια δραματική σειρά, σίγουρα δεν θα την έκανα γιατί εκεί τα πράγματα περνούν τελείως διαφορετικά. Σε μια δραματική σειρά ο ρόλος των γκέι μπορεί να γράψει. Σε μια κωμική σειρά περνούν όλα πιο ανάλαφρα».
- Γιατί θα πρέπει αυτοί οι ρόλοι να περνούν ανάλαφρα;
«Δεν είναι ο κόσμος έτοιμος και η “Πολυκατοικία” απευθύνεται σε ένα κοινό στο οποίο υπάρχουν και παιδιά. Οπότε όλα πρέπει να μην είναι πολύ “τσιμπημένα”. Για ένα παιδί 10 ή 15 ετών που βλέπει τη σειρά είναι και λίγο περίεργο».
- Εσύ,αν είχες παιδί,θα το άφηνες να δει την «Πολυκατοικία»;
«Δεν ξέρω πραγματικά αν θα το άφηνα».
- Λόγω του ότι υπάρχουν ρόλοι ομοφυλοφίλων και κάποια άλλα τολμηρά στοιχεία;
«Ναι, θα προβληματιζόμουν. Για να σου δώσω να καταλάβεις, ήμουν στον δρόμο και δύο παιδάκια συζητούσαν για μένα και έλεγαν: “Ρε συ, αυτή είναι η Μπέττυ, η γκέι από την Πολυκατοικία”. Το άλλο παιδάκι ρώτησε: “Τι είναι γκέι;” και το άλλο απάντησε: “Ελα ρε, γκέι είναι αυτοί που είναι από άλλο νησί”. Τα παιδάκια αναρωτιούνται και το ψάχνουν. Η κόρη μιας φίλης μου ρώτησε τη μαμά της: “Μαμά, τώρα που η Ευδοκία το κάνει αυτό, μπορώ να το κάνω κι εγώ όταν μεγαλώσω;”. Επειδή η τηλεόραση κάνει λάθη και δημιουργεί λανθασμένα και λίγο προχωρημένα πρότυπα, καλύτερα αυτό να το αναλάβει η οικογένεια. Φυσικά και δεν είναι αμαρτία να είναι κάποιος ομοφυλόφιλος, αλλά καλύτερα να τα μάθει ένα παιδί από την οικογένειά του και όχι από την τηλεόραση». (...)

gaynewsingreek.blogspot.com/2009/08/blog-post_1332.html

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Μετάβαση στην αρχήΝέο ΘέμαΑπάντηση στο θέμα