Σε αυτήν την κατηγορία

Σύνδεση

Σύντομα το 10% θα ενεργοποιήσει τις εγγραφές χρηστών.

Μετά την ενεργοποίηση, μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες θα μπορούν να δημοσιεύουν στο φόρουμ ή να χρησιμοποιούν το chat.
Έχουμε 89 επισκέπτες on-line.

Φόρουμ Συζητήσεων
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;
Εκλογές και ΛΟΑΤ δικαιώματα: Η επόμενη μέρα
(0 μέλος/η είναι εδώ) 
Μετάβαση στο τέλοςΝέο ΘέμαΑπάντηση στο θέμα
ΘΕΜΑ: Εκλογές και ΛΟΑΤ δικαιώματα: Η επόμενη μέρα
Madame de Pompadour

Εκλογές και ΛΟΑΤ δικαιώματα: Η επόμενη μέρα πριν από 2 Χρόνια, 3 Μήνες  
Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Εκλογές και ΛΟΑΤ δικαιώματα: Η επόμενη μέραnnΠολύ θα ήθελα να ξέρω: όταν φτάσει (αν φτάσει) το ΠΑΣΟΚ να νομοθετήσει για το θέμα, θα ζητήσει, και αν ζητήσει θα λάβει υπόψιν την γνώμη των άμεσα ενδιαφερομένων; Δηλαδή των ίδιων των γκέι;
Δεν θα εκπλαγώ αν καθήσουν διάφοροι "φωτισμένοι" στρέιτ νομοθέτες να αποφασίσουν για ποια δικαιώματα θα δώσουν στους γκέι. Κάτι σαν τους λευκούς όταν αποφάσισαν να δώσουν δικαιώματα στους μαύρους...

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
o gay tis geitonias

Απ:Εκλογές και ΛΟΑΤ δικαιώματα: Η επόμενη μέρα πριν από 2 Χρόνια, 3 Μήνες  
Δυστυχώς αυτό το έχουν κάνει ήδη. Δηλαδή έχουν αποφασίσει για το σύμφωνο συμβίωσης και τη μορφή που θα έχει, χωρίς να ρωτήσουν κανέναν από την lgbt κοινότητα.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
raf

Αν υποθέσουμε ότι ο Παπανδρέου είναι αρκετά φιλικός προς την lgbt κοινότητα και με τις 10 μονάδες διαφορά των εκλογών έχει κάποια σχετική δύναμη στο κόμμα ίσως πράξει κάτι παραπάνω από τα υποσχεθέντα.
Μεγάλη σημασία έχει και το πότε θα επιλέξει να ασχοληθεί. Με το προφίλ που θέλει να παρουσιάσει η κυβέρνηση μάλλον θα αργήσει.
Εδώ ο ΣΥΡΙΖΑ (για να εξιλεωθεί για τις αμαρτίες του) θα έχει την ευκαιρία να φέρει τα θέματα στη βουλή και να "πιέσει".
Ίδωμεν.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
new_dawn

Δεν ισχύει αυτό. Στις διεργασίες για την διαμόρφωση της πρότασης νόμου του πασόκ για το ΣΣ συμμετείχαν και εκπρόσωποι ομοφυλοφιλικών οργανώσεων. Επίσης πρωταγωνιστικό ρόλο είχε και ο Βαλλιανάτος.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Dimitris T

Άρθρα όπως αυτό γιά την αυτοκτονία του 19χρονου, μας γυρίζουν στη ζοφερή πραγματικότητα. Γιά να έχεις αιτήματα πολιτικά, πρέπει να έχεις πρώτα αιτήματα προσωπικά. Όνειρα. Υπάρχει όμως πιά μιά υπολογίσιμη μάζα ομοφυλοφίλων που έχει αυτονομηθεί από το ασφυκτικό πλαίσιο όπου και η ίδια μεγάλωσε, και με τη βοήθεια της σύγχρονης πληροφόρησης και την ενσωμάτωση των ιδεών που επικρατούν στο δυτικό κόσμο, διεκδικεί δικαιώματα.

Είναι πολλά τα αιτήματα που παρουσίασε η ΟΛΚΕ. Δεν ξέρω το ΠΑΣΟΚ τι θα πρωτοκάνει. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να προσπαθήσουμε όσο γίνεται να αυξήσουμε τον αριθμό των ατόμων που έχει τα gay αιτήματα πολύ ψηλά στη σειρά των ενδιαφερόντων τους, των κριτηρίων που ψηφίζουν, κλπ.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
o gay tis geitonias

New Dawn εγώ ξέρω ότι το έκαναν μόνοι τους το σύμφωνο. Αν έχεις άλλες πληροφορίες θα με ενδιέφερε πάρα πολύ να τις διαβάσω εδώ.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
dimitris

Oraia ola afta, alla poion koroidevete; Proeklogika den katigorousate ton Synaspismo gia asafeia kai asynepeia; Meteklogika i alitheia einai diaforetiki giati etsi symferei; Mipos ginotan proeklogika mikropolitiki; Yparhei akomi mnimi, xerete

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Dimitris T

Νομίζω πάντως συνονόματε Δημήτρη ότι εδώ, στο φόρουμ, γράφονται κυρίως προσωπικές απόψεις. Εγώ ξαναψήφισα ΣΥΡΙΖΑ. Εννοείται ότι γνωρίζω τις πρωτοβουλίες του ΠΑΣΟΚ, του Δημάρχου Τήλου, τις θέσεις των Ο-Π. Γιά μένα κάθε ψήφος είναι μιά καινούρια κριτική διαδικασία. Ίδωμεν και με το ΠΑΣΟΚ, εδώ είμαστε. Εκείνο που έχει σημασία είναι να διευρυνθεί η πολιτική συνειδητοποίηση στους gay, και αυτό περνά μέσα από την ύπαρξη προσωπικών αιτημάτων, αρχικά. Δυστυχώς, υπάρχουν πολλοί που δε διανοούνται καν να έχουν πολιτικά αιτήματα. Αυτό το "έτσι έχω συνηθίσει από το σπίτι μου", το έχω ακούσει και από gay, που είναι και πιό αστείο, όχι ότι από τους straight δεν είναι. Εσύ, σήμερα, ποιά είναι τα αιτήματά σου, ποιά είναι τα επίδικα των πολιτικών και άλλων επιλογών, ούτε που το σκέφτονται. Λες και η ταύτιση με την γονεϊκή οικογένεια ως προς την ψήφο είναι κατά κάποιο τρόπο εξιλέωση...

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Dimitris T

Πρώτη μεγάλη γκέλα του ΠΑΣΟΚ στα λιμάνια, που έλεγε ότι θα επαναδιαπραγματευτεί τη συνθήκη. Ελπίζω να μην ακολουθήσουν και άλλες, στα δικά μας θέματα.

Θετικές οι εντυπώσεις από τη σύνθεση της Κυβέρνησης, με μόνες σκιές τη συμμετοχή κοντά στον ΓΑΠ ανθρώπων που εμπλέκονταν με την Cosco, τη Μονή Τοπλού και το Βοτανικό. Δεν είναι και λίγες, και είναι δυσοίωνες.

Θετικό το μέτρο γιά να φορολογηθεί η Εκκλησία (δεν πρόκειται γιά καμιά επανάσταση, αλλά γιά επαναφορά στην προ-ΝΔ, βοήθειά μας, κατάσταση), γιά αλλαγές στον τρόπο επιλογής της ηγεσίας της δικαιοσύνης κλπ.

Αρνητικές από την απουσία μιάς δήλωσης έστω γιά μελλοντική κατάργηση του θρησκευτικού όρκου στη Βουλή.

Εγώ πάντως έχω ψυχρανθεί με όλα. Με ενδιαφέρουν τα αιτήματα της ομοφυλοφιλικής κοινότητας. Αν δω έμπρακτα μέτρα που ικανοποιούν τα αιτήματα αυτά, θα το ψηφίσω, σας το δηλώνω. Αν όχι, δεν. Όμορφα και απλά.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
raf

dimitris
Κατηγόρησα το ΣΥΡΙΖΑ και θα συνεχίσω να τον κατηγορώ όσο βλέπω οτι ωφελούνται πολύ περισσότερο από εμάς περισσότερο από όσο προσφέρουν.
Ασάφεια ασυνέπεια και εξαπάτηση. Τα υπόλοιπα είναι μαλακίες.

Και εγώ έχω ψυχρανθεί. Ο Τσίπρας και ο Ψαριανός δεν μου κάνουν τίποτα. Είμαι καλά γιατρέ;

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Μετάβαση στην αρχήΝέο ΘέμαΑπάντηση στο θέμα