Σύνδεση

Σύντομα το 10% θα ενεργοποιήσει τις εγγραφές χρηστών.

Μετά την ενεργοποίηση, μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες θα μπορούν να δημοσιεύουν στο φόρουμ ή να χρησιμοποιούν το chat.
Έχουμε 68 επισκέπτες on-line.
Γεια χαρά, Επισκέπτης

Ο σύμμαχός μας στο εχθρικό ελληνικό κράτος
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Ο σύμμαχός μας στο εχθρικό ελληνικό κράτος

Ο σύμμαχός μας στο εχθρικό ελληνικό κράτος 08/10/2009 16:28 #3097

• Rainbow Knight
Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Ο σύμμαχός μας στο εχθρικό ελληνικό κράτος\n\n<<Η αλήθεια είναι ότι τις λέξεις «γκέι» και «λεσβία» δεν τις τολμά το κείμενο (η σεμνοτυφία έχει βαθιές ρίζες ακόμα και σ' έναν κατά τεκμήριο ανοιχτό θεσμό όπως ο Συνήγορος), μας βάζει όμως στο νόημα, μιλώντας για «σεξουαλικό προσανατολισμό».>>

Ο Συνήγορος συνηθίζει να μην χρησιμοποιεί λέξεις ταμπού. Δεν είναι σεμνοτυφίας δηλαδή.

Επίσης εκτός από τον Συνήγορο του Πολίτη όσα παιδιά δεχτούν προσβολές στο σχολείο ή στον κύκλο τους γενικότερα λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού μπορούν να απευθυνθούν και στον Συνήγορο του Παιδιού

Απ:Ο σύμμαχός μας στο εχθρικό ελληνικό κράτος 09/10/2009 15:34 #3113

• Σταύρος Γιαννακόπουλος
(εξαιρούνται: η Εκκλησία, θέματα εθνικής άμυνας, κρατικής ασφάλειας και εξωτερικής πολιτικής τα οποία δεν εμπίπτουν στην αρμοδιότητα του Συνηγόρου)
Οι φασιστικοί θεσμοί καλά κρατούν. Έλεος.

Απ:Ο σύμμαχός μας στο εχθρικό ελληνικό κράτος 10/10/2009 12:03 #3127

• Dimitris T
Πράγματι, οι πολλές εξαιρέσεις, όπως και στο νόμο γιά την ισότητα στην εργασία, δείχνουν την απροθυμία του νομοθέτη. Πώς θα γίνει βρε παιδιά, να ξεκουνήσουμε κάπως τα άτομα που ακόμα και σήμερα (δυστυχώς και νέοι) θεωρούν ότι το να είσαι gay περιορίζεται σε κάποιες αρπαχτές, ώστε να αποκτήσουν στοιχειώδη πολιτική συνείδηση; Δεν είπα να βγούν στον ακτιβισμό, αλλά να ξέρεις ότι 50000 ή 100000 άτομα ψηφίζουν με κύριο κριτήριο τα gay δικαιώματα. Έστω ξερά, χωρίς άλλη δράση και φασαρία. Θα άλλαζαν πολλά...

Απ:Ο σύμμαχός μας στο εχθρικό ελληνικό κράτος 12/10/2009 01:11 #3155

• Panos
το να μη χρησιμοποιούνται στο κείμενο όροι όπως γκέι και λεσβία δεν έχει να κάνει με τη σεμνοτυφία της συγκεκριμένης Αρχής.. επίσημο κείμενο είναι, δεν χρησιμοποιούνται τέτοιοι όροι, όπως συμβαίνει σε άλλα νομικά κείμενα Δυρικών χωρών. δεν χρειάζεται να βλέπουμε παντού διωγμούς.. απλά η γλώσσα αλλάζει από κείμενο σε κείμενο... επίσης, αυτές οι εξαιρέσεις είναι φυσικά γελοίες, και ακυρώνουν, κάπως, το νόημα του νόμου αφού γενικά οι νόμοι πρέπει να αποφεύγουν τις εξαιρέσεις για λόγους δικαιοσύνης. από την άλλη, ποιος γκέι θα ήθελε να δουλεύει στο στρατό..; ή στην εκκλησία..;

Απ:Ο σύμμαχός μας στο εχθρικό ελληνικό κράτος 12/10/2009 05:05 #3160

• vavi
KAI η εκκλησια ΚΑΙ ο στρατος ειναι γεματοι γκει παντως....
δεν ξερω αν αυτο αλλαζει τιποτα....

Απ:Ο σύμμαχός μας στο εχθρικό ελληνικό κράτος 13/10/2009 02:05 #3177

• Σταύρος Γιαννακόπουλος
Αλλάζει τα πάντα αρκεί να μην κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους. Στην Αμερική του Ομπάμα αλλάζει και αυτό το ταμπού με τον στρατό αφού ο απαράδεκτος νόμος του Κλίντον "Μην ρωτάς μην το πεις" έφτασε η ώρα να αποσυρθεί και πλέον οι ΛΟΑΔ να μπορούν να είναι ανοικτά ΛΟΑΔ στον στρατό. Να δούμε και στην Εκκλησία πότε θα γίνει.(εν μέρει στην Αμερική έχει γίνει και αυτό). Μα πόσο πίσω είμαστε σαν χώρα; Μέχρι πότε άραγε;

Απ:Ο σύμμαχός μας στο εχθρικό ελληνικό κράτος 15/10/2009 00:38 #3213

• φταίχτης
σταύρο γιαννακόπουλε σωστά το αντιλαμβάνεσαι. Είναι η σκοτεινή καρδιά του κτήνους που πάντα μας ξεφεύγει.

Απ:Ο σύμμαχός μας στο εχθρικό ελληνικό κράτος 15/10/2009 19:12 #3222

• Dimitris T
Συγγνώμη γιά το λίγο άσχετο, αλλά διαβάστε και αυτό...
www.tvxs.gr/v23450

Απ:Ο σύμμαχός μας στο εχθρικό ελληνικό κράτος 27/12/2009 17:47 #3723

• Tom
θέλω να ρωτήσω το εξής, αν ξέρει κάποιος: Είχα ακούσει ότι οι εκπαιδευτικοί του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα δεν επιτρέπεται να είναι ομοφυλόφιλοι. (ή να δηλώνουν ομοφυλόφιλοι, δεν ξέρω). Νομίζω ότι κάτι παρόμοιο ισχύει και για τους στρατιωτικούς.

Αληθεύει αυτό; Έχει αλλάξει κάτι με τον νέο νόμο 3304/2005; Μπορεί να προσφύγει στο συνήγορο του πολίτη και να δικαιωθεί κάποιος καθηγητής που απολύθηκε επειδή είναι ομοφυλόφιλος;

Απ:Ο σύμμαχός μας στο εχθρικό ελληνικό κράτος 28/12/2009 00:36 #3725

• Πέτρος
Δεν ισχύει Tom.
Είμαι εκπαιδευτικός στο δημόσιο τομέα και χρειάστηκε για ένα θέμα να ενημερώσω την διευθύντριά μου (με την οποία είχα πολύ καλές σχέσεις). Αυτή με τη σειρά της ρώτησε τον διευθυντή εκπαίδευσης του γραφείου μας για το αν μπορούσα να δηλώσω δημόσια πως είμαι ομοφυλόφιλος χωρίς να δημιουργηθεί θέμα σε εμένα ή στην υπηρεσία.
Η απάντηση ήταν πως κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει.
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Συντονιστές: moderator
Χρόνος για την δημιουργία της σελίδας: 0.29 δευτερόλεπτα