Σύνδεση

Σύντομα το 10% θα ενεργοποιήσει τις εγγραφές χρηστών.

Μετά την ενεργοποίηση, μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες θα μπορούν να δημοσιεύουν στο φόρουμ ή να χρησιμοποιούν το chat.
Έχουμε 73 επισκέπτες on-line.
Γεια χαρά, Επισκέπτης

Τι είμαι;
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: Τι είμαι;

Τι είμαι; 12/11/2009 16:18 #3444

• ti-na-eimai-?
Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Τι είμαι;\n\nΠερίμενα σχεδόν ένα μήνα,αλλά με αποζημιώσατε για την αναμονή. Έτσι όπως το θέτετε,λέω να το δοκιμάσω,δεν είν' κακό... Το πολύ-πολύ να γίνω lipstick lesbian και να τα συμβιβάσω και τα δύο.. Το κακό του Μουνόδρομου είναι οτι οι άντρες είναι πιο συννενοήσιμοι,ενώ,σχέση με δύο γυναίκες είναι σενάριο για θρίλερ. Θα δοκιμάσω και θα σας ενημερώσω για τα αποτελέσματα. Αλήθεια,που κυκλοφορούν οι λεσβίες? Δεν μου έχει τύχει να συναντησω κάποια...?

Απ:Τι είμαι; 12/11/2009 16:34 #3446

• Giwta
Θριλερ ε;

Ελααα..

Καλε να 'σαι καλα.
Τοσο καιρο παιζω σε ταινια τρομου και ουτε καν το ειχα υποψιαστει.
Τι μαθαινει κανεις καθε μερα..

Τι; (αλα μαυρος πητ στο "ολα" του Αναστασιαδη)
Που κυκλοφορουμε;
Διπλα σου. Θα μας ξεχωρισεις αμεσως.
Εχουμε φουξια επιδερμιδα, 12 ματια, 3 βυζια
και θεωρουμε θριλερ τη συνεννοηση με τους αντρες.

Οκ, δε διαφερουμε και τρομερα, σωστα;

Ας σοβαρευτουμε τωρα.
Αν θες να δοκιμασεις ΣΧΕΣΗ με γυναικα,
απεβαλλε τη μαλακια που κουβαλας.
ΚΑΜΙΑ δεν προκειται να μπει στον κοπο να σε "βοηθησει" διαφορετικα.

Απ:Τι είμαι; 12/11/2009 19:18 #3447

• Drop
θεά καλύτερη νεράιδα, προσκυνώ! και τρέχω να σφραγίσω το πιστοποιητικό μου γιατί λήγει μεθαύριο...

Απ:Τι είμαι; 12/11/2009 19:56 #3448

• irigon
Επίσης μην ξεχνάς ότι η ΕΥΠ θα βάλει κοριό στο μουνί σου για να παρακολουθεί τυχόν περαστικά πέη.

Απ:Τι είμαι; 13/11/2009 02:00 #3450

• ti-eimai
Κατ'αρχήν δεν σκοπεύω να 'αποβάλλω την μαλακία μου' γιατί είναι το σήμα κατατεθέν μου και δεν απωθεί κανέναν,το αντίθετο. Και οταν λέω θρίλερ εννοώ αυτές ακριβώς τις επιεικώς ηλίθιες αντιδράσεις ορισμένων γυναικών. Αυτή την ιδιότητα του να παρεξηγείς τα πάντα και να τσαντίζεσαι σε χρόνο dt, δε την έχω συναντήσει στις σχέσεις μου ως τώρα με άντρες. Να λες άσπρο και να καταλαβαινουν μαυρο.

Απ:Τι είμαι; 13/11/2009 15:12 #3456

• moonchild
χαχαχαχαχα!Θεά η καλύτερη νεράιδα όπως πάντα!

Τώρα κοριτσάκι, κατά τη γνώμη μου, κοίτα να δοκιμάσεις πράγματα και να περνάς όμορφα.Με άντρες με γυναίκες, έχει τελικά τόση σημασία?Αν τα θες και τα δύο τι σε σταματάει?Έχουμε τόσους μπάτσους έξω, μη βάζουμε μπάτσους και στο μουνί μας

Α, και προσπάθησε να αποφεύγεις τις γενικεύσεις.Βέβαια είσαι πιτσιρίκι ακόμα, αλλά θα δεις πως δεν είναι όλες οι γυναίκες drama queens ούτε όλοι οι άντρες χύμα στο κύμα.Βλέποντας και κάνοντας λοιπόν

Απ:Τι είμαι; 13/11/2009 15:50 #3457

• Rainbow Knight
Αν αυτό που ζω είναι ένα θρίλερ τότε πρωταγωνιστώ στο πιο υπέροχο θρίλερ της ζωής μου και δεν θέλω να τελειώσει ποτέ!!

Είμαι 17 και έχω εμπειρίες και με τα 2 φύλα (όσες μπορεί να έχει μια κοπέλα στην ηλικία μου). Αυτό όμως που μου προσφέρει μια γυναικεία παρουσία στην ερωτικη μου ζωή είναι απερίγραπτο. Κανένας μα κανένας αντρας σε όλο τον πλανήτη δεν μπορεί να συναγωνιστεί την μαγεία της χειρότερης πρόην μου. Ότι και να λέω δεν μπορώ να σου εξηγήσω πως νιώθω αλλά αν δεν πειραματιστείς/ δοκιμάσεις (πες το όπως θες) τον έρωτα και την σχέση με μια κοπέλα δεν μπορείς να καταλάβεις τίποτα απολύτως ότι και να σου λέμε εμείς.

Προσπάθησε να αποβάλλεις ενδοιασμούς/ στερεότυπα ή οτιδήποτε σε ταλανίζει σχετικα με το θέμα bisexualισμού και λεσβιότητας, για να μπορέσεις να νιώσεις όλα όσα νιώθουμε και δεν χρειάζεται ούτε να είσαι butch ούτε να είσαι out αρκεί να νιώθεις εσύ καλά. Αν τελικά καταλήξεις πως δεν είσαι st8 welcome to the club!!!

Οι λεσβίες κυκλοφορύν σε πακετάκι δώρου μαζί με κάθε αντρικό περιοδικό!! Έλεος! ερώτηση είναι αυτή;; Τράβα λίγο Γκάζι και θα βρεις ή θα σε βρει.

Καλύτερη νεράιδα με άνχωσες!! Πρέπει να πάω πουθενά να δώσω δικαιολογητικά και τέτοια για να καταχωριθώ στο Μεγάλο Αρχείο των Λεσβιών ή είμαι αυτόματα εγγεγραμένη;;

Απ:Τι είμαι; 13/11/2009 16:45 #3459

• lina
Νεράιδες γράψατε πάλι! Απο εκεί και πέρα δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί κανείς να αντιδρά αρνητικά στην απλούστατη ερώτηση "μα πού είναι οι λεσβίες?"
Δηλαδή υπάρχει καμιά μας που μέχρι να φτάσει να κάνει σχέση με μία γυναίκα, ήξερε και 500 λεσβίες?
Λεσβίες? Α, ναι, μένουν δύο στον πρώτο τις πολυκατοικίας, στο τμήμα μου είναι τρεις λεσβίες και μία bi, η περιπτερού, κοκ? Ούτε καν δημόσια πρόσωπα δεν μπορείς να σκεφτείς πάνω από 2-3 που να έχουν δηλώσει λεσβίες στην Ελλάδα και εσύ ρε Γιώτα το παίζεις άνετη ότι κυκλοφορούμε δίπλα της!
Θα σου πω που κυκλοφορούνε οι λεσβίες ως λεσβίες στην Ελλάδα. Στο νετ κυρίως και σε κάτι λεσβιάδικα στο Γκάζι. Γιατί δεν μιλάμε για την Γερμανία που οι λεσβίες είναι στο μετρό, στο πάρκο, στο κλαμπ, σωστά? Αλλά εγώ θα σου έλεγα, ξέχνα όλες τις προκαταλήψεις που έχεις στο μυαλό σου (ακόμα και αυτες που έχουν μεγάλη δόση αλήθειας) και σίγουρα κάπου έξω υπάρχει κάποια γυναίκα να σε "βοηθήσει"! Έτσι μου είπε και η Λεσβίκα εδώ και hell! she was right!
Have fun girl!

Απ:Τι είμαι; 13/11/2009 17:17 #3460

• ti-eimai
Ναι,αυτο ακριβως εννοώ. Αν βγεις στο δρόμο,θα στην πέσουν 2-3 αγόρια,αλλά με τις γυναίκες δεν ισχύει αυτό. Υποπτεύεσαι μεν, αλλά είναι τόσο παρακινδυνευμένο να ομολογήσει καμμια οτι είναι λεσβία, που πρώτα πρέπει να πειστεί 100% οτι υπάρχει ενδιααφέρον πρίν προχωρήσει στο φλέρτ.. Πολύ σπάσιμο.
Συν οτι δεν είμαι αθηναία οπότε.. έχω ελάχιστες πιθανότητες να γνωρίσω την άλλη απο κοντά και να την ερωτευτώ, πιο πιθανό είναι να γνωρίσω την άλλη απο το ιντερνετ και να νομίζω οτι μου αρεσει. Απ'τα 18 μου μέχρι σήμερα,ψάχνομαι με γυναίκες,αλλά δεν ξερω ούτε καν μια bi..

Απ:Τι είμαι; 13/11/2009 17:38 #3461

• Giwta
Nαι κουκλα μου. Και δεν το παιζω, ΕΙΜΑΙ.
Ματια εχεις και βλεπεις.
Αν εισαι στραβη και δεν μπορεις να δεις ποιες ειναι λεσβιες και ποιες οχι, να το διαισθανθεις απ' την αυρα και τα σημαδια, να χεσω το gaydar σου.

Εγω το εχω πολυ εξασκημενο και σπανια κανω λαθος.

Ρωτησε Που κυκλοφορουν.
Λαθος ηταν αυτο που ειπα;
Τοσες παιρνανε διπλα μας καθε μερα, οπως και στρειτ, μπαι και γκει. Ρε Συνελθετεεε.
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Συντονιστές: moderator
Χρόνος για την δημιουργία της σελίδας: 0.32 δευτερόλεπτα