Σε αυτήν την κατηγορία

Σύνδεση

Σύντομα το 10% θα ενεργοποιήσει τις εγγραφές χρηστών.

Μετά την ενεργοποίηση, μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες θα μπορούν να δημοσιεύουν στο φόρουμ ή να χρησιμοποιούν το chat.
Έχουμε 102 επισκέπτες on-line.

Φόρουμ Συζητήσεων
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;
Με κοροϊδεύουν στο σχολείο
(0 μέλος/η είναι εδώ) 
Μετάβαση στο τέλοςΝέο ΘέμαΑπάντηση στο θέμα
ΘΕΜΑ: Με κοροϊδεύουν στο σχολείο
Rainbow Knight

Με κοροϊδεύουν στο σχολείο πριν από 2 Χρόνια, 1 Μήνας  
Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Με κοροϊδεύουν στο σχολείοnnΑγοράκι μου μπράβο που στα 14 σου παραδεχεσαι ότι είσαι gay!! Γραψ'τους όλους στην καραπ***αρα σου αγορίνα μου! Δεν θα γίνουμε εμείς όπως αυτοί ζητάνε!! Και στην τελική περισσότερο άντρας είσαι εσύ από αυτούς! Είμαστε πλακομούνες, πισωγλέντηδες, ανωμαλάρες του κερατά και γουστάρουμε αν έχουν πρόβλημα να πάνε στην μαμά παλάμη! Αϊ σιχτίρ πια με αυτή την κοινωνία!!!

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Drop

Απ:Με κοροϊδεύουν στο σχολείο πριν από 2 Χρόνια, 1 Μήνας  
Φιλαράκι να σου πω μόνο ένα πράγμα, μην προσπαθήσεις να υποκριθείς τίποτα για κανέναν, μην αλλάξεις αυτό που είσαι για να σταματήσεις τα "σχόλια". Επειδή στην ίδια ηλικία με σένα είχα ένα φίλο που τον έλεγαν αδερφή και ξαφνικά άρχισε να το παίζει πολύ γαμιάς κλπ, και ακόμα και σε μένα που δεν τον είχα κρίνει ποτέ -και ήμασταν και πολύ κοντά ως φίλοι- έλεγε μαλακίες για γκόμενες κλπ που δεν ίσχυαν... Στην τελική δεν έμαθα ποτέ αν ήταν gay, αλλά πραγματικά πάντα θεωρούσα θλιβερό το ότι έλεγε ψέματα ακόμα και στους φίλους του για να "προστατευτεί". Είσαι τυχερός που έχεις ένα gay φίλο, είσαι "τυχερός" και super που έχεις τα αρχίδια να παραδεχτείς ότι είσαι κι εσύ gay (κυρίως) και αν δείξεις σε όλους του γελοίους που νομίζουν ότι έχουν το δικαίωμα να σε κοροϊδεύουν ότι τους γράφεις στα αρχίδια σου 1) θα τους τη σπάσεις περισσότερο απ' οτι μπορεί να σου τη σπάνε τώρα εσένα και 2) ...σίγουρα κάτι άλλο θα κερδίσεις απ' όλο αυτό, κυρίως ψυχολογικά...

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
e-lawyer

Απ:Με κοροϊδεύουν στο σχολείο πριν από 2 Χρόνια, 1 Μήνας  
Νομικά είναι απαράδεκτο να υπάρχει τέτοια συμπεριφορά σε σχολικό περιβάλλον και να μην ζητείται η λήψη μέτρων από το εκπαιδευτικό προσωπικό και τη διεύθυνση του σχολείου.

Προτείνω στον μαθητή να συντάξει ένα κείμενο με τα παράπονά του από το σχολικό περιβάλλον και να το υποβάλλει στο Συνήγορο του Πολίτη (τμήμα δικαιωμάτων του παιδιού www.synigoros.gr ), ζητώντας φυσικά η αναφορά του να τύχει ανώνυμης επεξεργασίας, με αίτημα να επέμβει ο Συνήγορος στη διεύθυνση του σχολείου, ώστε να ενημερωθεί το εκπαιδευτικό προσωπικό για τις υποχρεώσεις του προκειμένου οι μαθητές να σέβονται τους συμμαθητές τους με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό και να επιβληθούν τυχόν κυρώσεις σε πειθαρχικά παραπτώματα μαθητών που παραβιάζουν τους κανόνες κόσμιας διαγωγής απέναντι στους συμμαθητές τους.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
lenia

Απ:Με κοροϊδεύουν στο σχολείο πριν από 1 Χρόνος, 10 Μήνες  
ki esy sta 14 ?emena mou legane oti bromao ki oti ton perno asalioto.kai sthn sxolh me spasane sto ksulo alla ego tous espaga ta neura giati hmoun tsampoukas ki as eimai koritsi to oti eiasi gay den shmainei oti prepei na se kai telh thelei dunamikothta giati se perimenei dromos...

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
γιαννης

Απ:Με κοροϊδεύουν στο σχολείο πριν από 1 Χρόνος, 7 Μήνες  
και οπως λεει και η νεράιδα θα πουλουσα τη μανα μου για gay κολιτο και είμαι μονο 15.............

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
πανος

Απ:Με κοροϊδεύουν στο σχολείο πριν από 1 Χρόνος, 1 Μήνας  
εγω ειμαι 17 και δεν ξερω τι θελω...εχω ερωτευτει κοπελες αλλα καυλωνω και με αγορια..πιο πολυ με αγορια βεβαια...και κοπελες με διεγειρουν οταν βρισκομαστε και ειμαι μπερδεμενος για ολα αυτα...και εγω θα ηθελα γκευ κολλητο παντως

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Μιμή Γκρεμίση

Απ:Με κοροϊδεύουν στο σχολείο πριν από 1 Χρόνος, 1 Μήνας  
Καντη καρδιά σου πέτρα και προχώρα.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
--

Απ:Με κοροϊδεύουν στο σχολείο πριν από 1 Μήνας, 2 Εβδομάδες  
Κι εγω ειμαι 14 χροννων,ειμαι κοριτσι και δν εχω τιποτα απο τα συνηθισμενα προβληματα που κοροϊδευουν στο σχολειο.Ειμαι 51 κιλα,υψος 1,72 και δεν πιστευω πως ειμαι ασχημη...Απλά περσι είπα μια χαζομαρα στην ταξη,μου εβγαλαν ενα χαζο παρατσουκλι, και 1 χρονο μετα παλι συνεχίζουν να με κοροϊδευουν..Δν τους δινω σημασια αλλα συνεχιζουν..Περναω απο μπροστα τους,με κοροϊδεύουν και με προσβαλουν ασχημα,δν τους δινω σημασια,ουτε τους κοιταω και παλι τα ιδια..Ολο το σχολειο με προσβαλει και μου φερεται ετσι...Δν αντεχω αλλο...Τι να κάνω?Πως να φερθώ?
Καθε μερα οταν γυρναω απο το σχολειο ειμαι χαλια..Έχω μιλήσει με τους γονεις μου,εκλαιγα,τους ελεγα να με αλλαξουν σχολειο αλλιως θα αυτοκτονήσω τιποτα.Δν θελω να ξαναπαω σχολειο.Ας με βοηθησει καποιος...Να μου πει κατι ενθαρυντικο για να αισθανθω καλυτερα..

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
--

-- έγραψε:
Κι εγω ειμαι 14 χροννων,ειμαι κοριτσι και δν εχω τιποτα απο τα συνηθισμενα προβληματα που κοροϊδευουν στο σχολειο.Ειμαι 51 κιλα,υψος 1,72 και δεν πιστευω πως ειμαι ασχημη...Απλά περσι είπα μια χαζομαρα στην ταξη,μου εβγαλαν ενα χαζο παρατσουκλι, και 1 χρονο μετα παλι συνεχίζουν να με κοροϊδευουν..Δν τους δινω σημασια αλλα συνεχιζουν..Περναω απο μπροστα τους,με κοροϊδεύουν και με προσβαλουν ασχημα,δν τους δινω σημασια,ουτε τους κοιταω και παλι τα ιδια..Ολο το σχολειο με προσβαλει και μου φερεται ετσι...Δν αντεχω αλλο...Τι να κάνω?Πως να φερθώ?
Καθε μερα οταν γυρναω απο το σχολειο ειμαι χαλια..Έχω μιλήσει με τους γονεις μου,εκλαιγα,τους ελεγα να με αλλαξουν σχολειο αλλιως θα αυτοκτονήσω τιποτα.Δν θελω να ξαναπαω σχολειο.Ας με βοηθησει καποιος...Να μου πει κατι ενθαρυντικο για να αισθανθω καλυτερα..

(Δν το εννοουσα οταν ελεγα οτι θα αυτοκτονησω.Για να με βοηθησουν το ελεγα.)

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
homosexual

ακου αλεξανδρε καταλαβαινω απολυτα τι τραβας γιατι πριν 1 χρονο τα τραβαγα και εγω επιδη ειμαι γκει, βεβαια δεν ειμαι θυληπρεπης αλλα ποτε μα ποτε δεν μιλαω για γυναικες και βρηκαν αφορμη να με κραξουν (ξεφιγα λιγο) καταλαβαινω οτι θες να ερωτευτεις και να βρεις ενα αγορι, πιστεψε με και εγω αυτο θελω, και θα τα καταφερεις να εχεις υποψη οτι οταν οι γκει περασουν απο την εφηβεια ειναι πολυ χαρουμενοι ανθρωποι, αυτο εχω παρατηρησει. εχω και γω εναν γκει κολλητο μου φιλο και θελω να τον βλεπω συνεχεια οποτε καταλαβαινω τι θα αισθανεσε για αυτον τον φιλο σου. ολοι μα ολοι οι gay εφηβοι θα ηθελαν εναν κολλητο γκει μου φενετε πολυ λογικο. οσο για το τι μπορεις να κανεις ειναι να απευθυνθης σε καποιον καθηγητη (ιδιετερα της οικιακης οικονομιας η της βιολογιας) που εχουν εμεσα σχεση με την σεξουαλικη διαπεδαγωγηση ιδιως αν αυτοι οι καθηγητης ειναι καλοι και σε αγαπανε, και γενικα οποιος καθηγητης σε αγαπαει να του αναφερεις αυτα που τραβας και αυτος ειναι καθηκον του να το σταματησει (προσεχε μην πεσεις σε κανεναν ηλιθιο) αν ο καθηγητης ειναι και αυστηρος ακομα καλυτερα... οποτε οποιος σε αγαπαει και εχει εξουσια σε αυτο το σχολειο εκμεταλευσου τον, με την καλη εννοια εννοω. και να μαθεις ενα ακομα να εισαι δυνατος ψυχολογικα μην σε ενδιαφερει η κριτικη των αλλων αυτο θα σε σωσει!!! και μην προσπαθησεις να αλλαξεις ποτε αυτο που εισαι για τα ματια του κοσμου. οσο για τους γονεις αν βλεπεις οτι το παρατραβανε απευθυνσου στο χαμογελο του παιδιου, η σε καποιον που να σε αγαπαει και να σε αποδεχετε για να σε βοηθησει και οτι θες εγω εδω ειμαι

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Μετάβαση στην αρχήΝέο ΘέμαΑπάντηση στο θέμα