Σε αυτήν την κατηγορία

Σύνδεση

Σύντομα το 10% θα ενεργοποιήσει τις εγγραφές χρηστών.

Μετά την ενεργοποίηση, μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες θα μπορούν να δημοσιεύουν στο φόρουμ ή να χρησιμοποιούν το chat.
Έχουμε 123 επισκέπτες on-line.

Φόρουμ Συζητήσεων
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;
Με λατρεύει, τον απατώ - να συγκατοικήσω;
(0 μέλος/η είναι εδώ) 
Μετάβαση στο τέλοςΝέο ΘέμαΑπάντηση στο θέμα
ΘΕΜΑ: Με λατρεύει, τον απατώ - να συγκατοικήσω;
o gay tis geitonias

Με λατρεύει, τον απατώ - να συγκατοικήσω; πριν από 2 Χρόνια, 1 Μήνας  
Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Με λατρεύει, τον απατώ - να συγκατοικήσω;nnΤους έχω σιχαθεί πιά αυτούς τους δήθεν straight που ξαφνικά ανακαλύπτουν ότι είναι gay και πέφτουν από τα σύννεφα. Σε ποιόν τα πουλάε αυτά ρε; Και λένε για γυναίκες και πώς τις κοροϊδεύουν έτσι ανερυθρίαστα. Δηλαδή τις βλέπουν σαν χρηστικά αντικείμενα. Απαράδεκτοι.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
papas

Απ:Με λατρεύει, τον απατώ - να συγκατοικήσω; πριν από 2 Χρόνια, 1 Μήνας  
Σορρυ τυπακο (βασικα,τι σορρυ),αλλα τα εχεις κανει σαν το μ...νι των Νεραιδων.

Δεν ξερεις που σου παν τα τεσσερα απο σεξουαλικο προσανατολισμο και θες να κανεις κατι και μες τους δυο...Come on! Behave yourself!

εχω βαρεθει τραγικά το gay scene

Ποσο μπαμ κανει το ατομο που δεν ξερει τιποτα...Ακους εκει gay scene!

Επειδη εχω και ενα φαι στον φουρνο (Τακη,ελα εδω! ) σου λεω κατι: Ψαξε τον εαυτο σου,γιατι την εχεις γαμ....σει (εντελως ομως!).

Με αγαπη,

Papas (απ'το Δαλαι Παπας)

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Τασος

αγαπητε μου γκει της γειτονιας γνωριζεις αναγνωση χρυσο μου!?Μαλλον γνωριζεις. Αλλα καταλαβαινεις αυτα που διαβαζεις!?
Δηλωσα εγω στρειτ που ξυπνησε ενα πρωι και καταλαβε πως ειναι γκει!? Ναι, ειμαι στρειτ που τυχαινει εδω και 9 μηνες να εχει σχεση με αντρα. Κουνα χρυσο μου το κεφαλι σου περα-δωθε να δεις μπας και ακους γκλιν-γκλον!
Εγω καλη μου απλα ειπα πως ενα βραδυ, μεθυσμενος γαρ, χαμουρευτικα με μια τυπισσα. Ουτε σχεση της εταξα, ουτε την ξαναειδα, ουτε καν μιλαμε με αυτην. Πολυ απλα μπερδευτηκα ως προς το τι θελω στη ζωη μου. Ταρακουνηθηκα, πως το λενε...Και μαλιστα, οπως παρα πολυ σωστα ειπε και η καλυτερη νεραιδα, εχω κλασει μεντες που ο γκομενος μου το βλεπει σουπερ σοβαρα! και να ευχαριστησω και τις δυο τις νεραιδες γιατι μιλησανε πολυ σωστα
Αγαπητε μου γειτονιακε γκει δεν το εχεις καθολου αγαπη μου!και by the way τι εννοεις με το ονομα σου? οτι εισαι δηλαδη γκει "της σειρας", ο κλισε γκει τον οποιο βρισκεις ας πουμε σε καθε γειτονια, ο γκει που εχει παρει ολη τη γειτονια...τι ακριβως!???? Παντως αν δεν εχεις παρει ολη τη γειτονια ακομη, να την παρεισ. Σου χρειαζεται.
Με αγαπη,
Τασος

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
o gay tis geitonias

ναι σε όλα.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Μαρία Ζ.

Εγώ μυρίζομαι ότι κλάνεις μέντες τώρα που σοβαρεύει το πράγμα με τον Άγγλο και καλείσαι να πάρεις αποφάσεις ζωής για το τι είσαι και τι θέλεις στη ζωή σου κι η γκόμενα σου φαντάζει η απλή, καλή, δοκιμασμένη λύση.

Έτσι ακιβώς. Άσε τις δικαιολογίες. Δεν είσαι 17 αλλά 22. Σταμάτα να κάνεις κακό στον ευατό σου και τους γύρω σου με το να μην αποδέχεσαι την ομοφυλοφιλία σου. Οι γυναίκες δεν είμαστε παιχνίδια. Είμαστε άνθρωποι. Έλα μου μπράβο.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
tasos

μαρακι... ναι συμφωνω! απλα ειναι το γαμωτο, που λες ποσο πιο ευκολη θα ηταν η ζωη... Αν μη τι αλλο, θα μπορουσα να της ταξω χιλια δυο της κοπελας. Αλλα επαναλαμβανω...ουτε καν επικοινωνια και επαφη δεν εχουμε. I'm a good boy...και μεχρι εκει δε θα φτανα... Κριση ειναι (κρισαρα ισως)... καποια στιγμη ελπιζω να μπουν ολα σε ταξη στο κεφαλι μου!

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
papas

Σταματα την κριση και αναθεωρησε θεσεις και καταστασεις.

Πες στον Αγγλο οτι θες διαστημα να σκεφτεις διαφορα πραγματα και αστον για λιγο καιρο μονο και μην κανεις τιποτα με την αλλη.

Σκεψη θελει και χρονο (αλλα ο χρονος ειναι χρημα,αρα γρηγορη σκεψη )

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Rainbow Knight

Τασούλη τα πράγματα είναι απλά. Ασε την γκομενίτσα (τόσες λεσβίες θέλουν να κουτουπώσουν μι str8) και πήγαινε με τον Άγγλο. Η κρίση που περνάς είναι ότι θέλεις να κάνεις τα πάντα μαζί του και επειδή το θέλεις πραγματικά έχεις φρικάρει. Μπορείς να συζητήσεις μαζί του την κρισάρα σου αυτή και να σε βοηθήσει. Θα καταλάβει λογικά.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
rororo

Κλασική υστερικιά αδερφή.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
elen

εγώ έχω να παρατηρήσω ότι ασχέτως φύλου οι μα... τυχαίνουν στα καλά παιδιά..

όσο για τον φίλο μας να αφήσει τις επάρσεις και τα κικιρικου και ας σκεφτεί ότι όλοι κάποια στιγμή βρίσκουμε το δάσκαλό μας.. τότε και μόνο τότε ίσως καταλάβει

κατα τα άλλα φίλε Τάσο είσαι ακόμα πολυ ανώριμος, να σε δω τι θα κάνεις όταν θα έρθεις στην Ελλάδα, και δεν είσαι ποια στην αγγλική κοινωνία όπου όλα αυτά είναι τελείως διαφορετικά...

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Μετάβαση στην αρχήΝέο ΘέμαΑπάντηση στο θέμα