Σε αυτήν την κατηγορία

Σύνδεση

Σύντομα το 10% θα ενεργοποιήσει τις εγγραφές χρηστών.

Μετά την ενεργοποίηση, μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες θα μπορούν να δημοσιεύουν στο φόρουμ ή να χρησιμοποιούν το chat.
Έχουμε 98 επισκέπτες on-line.

Φόρουμ Συζητήσεων
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;
Ελλάδα: Ομοφοβική συμπεριφορά σε μπαρ στο Γκάζι
(0 μέλος/η είναι εδώ) 
Μετάβαση στο τέλοςΝέο ΘέμαΑπάντηση στο θέμα
ΘΕΜΑ: Ελλάδα: Ομοφοβική συμπεριφορά σε μπαρ στο Γκάζι
anonymous

Ελλάδα: Ομοφοβική συμπεριφορά σε μπαρ στο Γκάζι πριν από 2 Χρόνια, 1 Μήνας  
Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Ελλάδα: Ομοφοβική συμπεριφορά σε μπαρ στο ΓκάζιnnΧε χε πρόσφατα μίλαγα με τον γκέι ιδιοκτήτη ενός γνωστού γκέι μαγαζιού στο Γκάζι που μου έλεγε ότι καταλαβαίνει όσους επιχειρηματίες επιθυμούν να μην "χαρακτηριστεί" το μαγαζί τους και ότι και ο ίδιος αν ξανάρχιζε από την αρχή θα προτιμούσε straight πελατεία! Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι οι έλληνες straight μπορεί να βγαίνουν λιγότερο αλλά -σύμφωνα με τα λεγόμενά του πάντα- κάνουν μεγαλύτερους λογαριασμούς από τους γκέι....

Οπότε μη νομίζετε ότι θα κλάψουν για το ροζ ευρώ σας γιατί κρυφοκοιτάνε τα ευρώ των straιght. Που όταν ένα μαγαζί είναι "χαρακτηρισμένο" δεν περνάνε ούτε απ'έξω....

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Drop

Απ:Ελλάδα: Ομοφοβική συμπεριφορά σε μπαρ στο Γκάζι πριν από 2 Χρόνια, 1 Μήνας  
Καλά, ας σκέφτονται λίγο πριν μιλήσουν κάποιοι άνθρωποι... Τι ήταν το Γκάζι πριν γίνει "gay friendly";

Όσο για το αν τους νοιάζουν τα πολύχρωμα ευρώ μας, θα το καταλάβουμε όλοι όταν θα σταματήσουμε να τους τα δίνουμε.

Βέβαια ούτε στρέιτ πρέπει να πατάνε σε μέρη που άνθρωποι αντιμετωπίζονται ρατσιστικά. Ο ρατσισμός μπορεί να μας αγγίξει όλους ανά πάσα στιγμή, πρέπει να το καταλάβουν όλοι αυτό, ακόμα κι αυτοί που φαινομενικά δε θίγονται...

Όσο για το Grande Dame, από όσα έχω διαβάσει οι ιδιοκτήτριες ενοχλούνταν από γελοία πράγματα, ούτε καν φιλιά. Ούτε σε επαρχιακό καφέ δε στη λένε αν αγκαλιάσεις ένα φίλο σου...

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Dimitris T

Το θέμα δεν είναι μόνο οι gay να μην πάνε, αλλά και οι straight που διαφωνούν με αυτές τις συμπεριφορές. Το γκάζι από χρόνια έχει γίνει πόλος έλξης γιά ανθρώπους με πιό ελεύθερη σκέψη (και όχι "καλλιτεχνίζον κοινό", όπως λέει η καταχώρηση του grande dame στο Αθηνόραμα και "άρωμα Ευρώπης" (sic!), τρομάρα τους!!). Άρα όσοι επιθυμούν την παραδοσιακή οικογενειακή ταβέρνα, τα μπουζούκια, τα σκυλάδικα, το γήπεδο, το μάτσο-bar έχουν όλη την Αθήνα στη διάθεσή τους!
Είναι σαν τις παραλίες γυμνιστών, που οι οικογενειάρχες-ιμπεριαλιστές δεν μπορούν λένε να πάνε με τα παιδιά τους! Νισάφι, 2-3 μείνανε σε όλη την Αττική! Υπάρχουν άλλες 100 για να πάνε.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
vavi

πεστα drop , πεστα δημητρη....

ηθικη και υποκρισια
φτανει πια !!!!

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
iole

Διάβασα το άρθρο από λινκ που άφησε κάποιος σε ποστ μου για το grande dame.

http://apopshla.blogspot.com/2009/12/je-...une-grande-dame.html

Εγώ βρέθηκα στο συγκεκριμένο μαγαζί πριν κάποιες μέρες με ένα φίλο και μια φίλη μου. Για να μη διαβάζετε όλο το ποστ που λέει και ένα σωρό άσχετα μέσα, εκείνο το βράδυ φιληθήκαμε μέσα στο grande dame σε όλους τους δυνατούς συνδιασμούς, δηλαδή φίλησα και τον φίλο, και την φίλη μου και αυτοί μεταξύ τους. Μου φαίνεται κουλό να έχουν πρόβλημα με τους gay εκεί και όχι με ένα τρίο, αλλά για να το λέτε έτσι θα είναι. Το γεγονός ότι για μας τα πράγματα ήταν τόσο free το κάνει να φαίνεται ακόμη πιο άσχημο. Αλλά ρε παιδιά, είδα και δυο κοπέλες εκείνο το βράδυ να φιλιούνται στο μαγαζί. Αν ισχύει το περιστατικό με το gay ζευγάρι τότε ξεκάθαρα δεν είναι θέμα ηθικής γενικά αλλά ομοφοβίας ειδικότερα.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
unknown

Βρε παιδια εχω μια ιδεα. Θελετε να πηγαινουν ζευγαρια, να πινουν το ποτο τους και οταν βαρεθουν να αρχισουν να φιλιουνται?
Ως αποτελεσμα οι ιδιοκτητριες θα τους διωξουν πριν οι κακομοιροι προλαβουν να πληρωσουν τα ποτα τους (ε, ειναι θρασσος και να σε διωξουν και να σου ζητησουν να πληρωσεις)

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
panagiotis

Εγω παιδια δεν συμφωνω με τη λογικη να μην πηγαινουμε στα ομοφοβικα μαγαζια οπως το συγκεκριμενο για να κανουμε μπουκοταζ κλπ.Αντιθετως να πηγαινουν ομαδικα gay zeygaria και να φιλιουνται για να εξαναγκασουμε τετοιες συμπεριφορες να σταματησουν.Η απαντηση στις διακρισεις δεν ειναι "....περνω το καπελακι μου και φευγω",αυτο βολευει τους ιδιοκτητες bar με ρατσιστικη συμπεριφορα.Αντιθετως η απαντηση ειναι ολο και περισσοτεροι gay να πηγαινουν ακομα και ομαδικα κατα παρεες και να φιλιουνται γιατι η ισοτητα δεν ζητιανευεται αλλα επιβαλεται και κατακτιεται.Πανος

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
anonymous

Πάντως όποιος θέλει να κάνει "δράσεις" και να διαμαρτυρηθεί θα μπορούσε να πάει και σε κάποιο straight μαγαζί να τις κάνει και όχι μόνο σε όσα έχουν γκέι ιδιοκτησία ή μαζέυουν γκέι πελατεία. Για πάτε να φιληθείτε σε κανά ροκάδικο στα Εξάρχεια ή σε κάποιο μπουζουξίδικο της Ιεράς Οδού και χρονομετρείστε σε πόση ώρα θα σας πετάξουν έξω. Εκείνοι δεν είναι υποχρεωμένοι να μας σέβονται;

Εκτός αν βάζουμε στο στόχαστρο συγκεκριμένα μαγαζιά που μαζεύουν γκέι πελατεία μόνο και μόνο για να τα αναγκάσουμε να "χαρακτηριστούν" και να αρχίσουν να διαφημίζονται σε γκέι οδηγούς, ιστοσελίδες, περιοδικά, να γίνουν χορηγοί στο Pride κτλ.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
o gay tis geitonias

παιδιά νομίζω ξεφεύγουμε από το θέμα. αν σε κάποιο μπουζουξίδικο ή ροκάδικο γίνει κάτι τέτοιο, σαφώς και η αντίδραση πρέπει να είναι ίδια. Αλλά δεν έχει υπάρξει κάποια καταγγελία. Στην συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει και ενδεχομένως να γίνει και μήνυση.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Rainbow Knight

Όταν κάποιος φτιάχνει μαγαζί στο Γκάζι πρέπει να περιμένει και να αποδέχετε ομόφυλα ζευγάρια ως πελάτες χωρίς να είναι "χαρακτηρισμένο" η στου χορηγούς του Pride. Θέλουμε να πηγαίνουμε παντού και να είμαστε όπως και οι str8 παντού, αλλά αν δεν μπορούμε να είμαστε έτσι στο Γκάζι θα είμαστε παντού;

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Μετάβαση στην αρχήΝέο ΘέμαΑπάντηση στο θέμα