Σε αυτήν την κατηγορία

Σύνδεση

Σύντομα το 10% θα ενεργοποιήσει τις εγγραφές χρηστών.

Μετά την ενεργοποίηση, μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες θα μπορούν να δημοσιεύουν στο φόρουμ ή να χρησιμοποιούν το chat.
Έχουμε 118 επισκέπτες on-line.

Φόρουμ Συζητήσεων
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;
Τύπος: Εκτός ΠΑΣΟΚ ο Γρ. Βαλλιανάτος λόγω μακεδονικού (Έθνος, 8/11/08)
(0 μέλος/η είναι εδώ) 
Μετάβαση στο τέλοςΝέο ΘέμαΑπάντηση στο θέμα
ΘΕΜΑ: Τύπος: Εκτός ΠΑΣΟΚ ο Γρ. Βαλλιανάτος λόγω μακεδονικού (Έθνος, 8/11/08)
Γρηγόρη μου ΓΙΑΤΙ?

Τύπος: Εκτός ΠΑΣΟΚ ο Γρ. Βαλλιανάτος λόγω μακεδονικού (Έθνος, 8/11/08) πριν από 3 Χρόνια, 2 Μήνες  
Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Τύπος: Εκτός ΠΑΣΟΚ ο Γρ. Βαλλιανάτος λόγω μακεδονικού (Έθνος, 8/11/08)

Γιατί βρε Αγόρι μου?
Γιατί τόσοι κόποι χαμένοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αλλά οι βλακείες πληρώνονται...
Και μην νομίζεις ότι περιμέναμε εσένα να ψηφήσουμε ΠΑΣΟΚ!!!
Δεν ξέρω εάν ο Γιωργάκης επηρεάστηκε από εσένα για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤ αλλά μετά από τέτοια ΠΑΤΑΤΑ μην περιμένεις να σου συμπαρασταθούμε!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κρίμα γιατί ήσουν παράδειγμα προς μίμηση και είσαι για πολλούς ομοφυλόφιλους για τον τρόπο που ζεις.
Εγώ προσωπικά όταν ήμουν 13 φρικαρισμένος από τα πρώτα δείγματα της ομοφυλοφιλίας μου,εσύ ήσουν εκεί έξω και μας έδινες κουράγιο.
ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ όπως το εννοείς εσύ τι τους ήθελες? Ε?
Έλεος...
Τώρα σκάτα, γιατί σε συμπαθούσαμε ρε Γρηγόρη.
Στεναχωρήθηκα πολύ...
Άντε γεια!!!!!!!!!!!!!

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
ha!

Απ:Τύπος: Εκτός ΠΑΣΟΚ ο Γρ. Βαλλιανάτος λόγω μακεδ πριν από 3 Χρόνια, 2 Μήνες  
Μπα! Και γιατί ακριβώς ήταν πατάτα;

Και τίνος ακριβώς ήταν η πατάτα; Του Γρηγόρη που πάντα αυτά έλεγε ή του Γιωργάκη που τόσο καιρό δεν ήξερε, και καλά, τι του γινόταν;

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Tom29

Η πατάτα είναι και των δύο, κυρίως όμως του Βαλλιανάτου. Ο Παπανδρέου ήξερε πολύ καλά ποιόν είχε για σύμβουλο, αλλά και τις (πασίγνωστες) θέσεις του Βαλλιανάτου για το Σκοπιανό.

Ο Βαλλιανάτος κάνει τεράστιο λάθος, όταν υποστηρίζει οτί υπάρχει Μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα. Στη Φλώρινα και την Πέλλα υπάρχουν πράγματι Σλαβόφωνοι, που οι περισσότεροι Ιστορικοί τους αναφέρουν ως Σλαβομακεδόνες. Φυσικά και έχουν δικαιώματα αυτοί οι άνθρωποι και καλά κάνουν και τα διεκδικούν. Όχι όμως και να διεκδικούν την αποκλειστική χρήση του όρου Μακεδονία για τον εαυτό τους! Αυτό το κολοσσιαίο λάθος κάνει και ο Βαλλιανάτος, στηρίζει άνευ όρων τους Σλαβομακεδόνες-Σκοπιανούς. Έιναι απορίας άξιον πώς ο Βαλλιανάτος επιμένει σ' αυτές τις παράλογες και ανιστόρητες απόψεις. Το Σκοπιανό Θέμα πρέπεί να λυθεί με συμβιβασμό και όχι με άτακτη υποχώρηση της Ελλάδας...

Οι Έλληνες νομίζουν ότι ο Βαλλιανάτος είναι ο εκπρόσωπος όλων των ομοφυλόφιλων της Ελλάδας. Γι' αυτό και οι τελευταίες εξελίξεις θα κάνουν μάλλον πολύ μεγάλη ζημιά στο θέμα των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων. Θα βγουν οι ελληναράδες και θα πουν ότι οι ομοφυλόφιλοι είμαστε "και καλά" με τους Σκοπιανούς και άλλες τέτοιες παπαριές.

ΟΜΩΣ: ΚΑΙ Ο ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ.
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΣΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ, ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ............

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Jorgito

Η αληθεια παντως είναι οτι πολλοι ταραχθηκαν με τις δηλωσεις του Γρηγορη. Και το youtube γεμισε βιντεακια με την επιμαχη δηλωση και απο κατω ενα σωρο προσβλητικα σχολια του τυπου "Οξω πουστη απ'την παραγκα". Αλλα τι περιμενεις? Παντα ετσι δεν ηταν οι Ελληνες, τι αλλο θα λεγανε. Και εγω διαφωνω με τις αποψεις του Γρηγορη, συμφωνω βασικα απολυτα με τον Τομ29, αλλα οχι κιολας να ταραχτω. Αποψη του ειναι και τη σεβομαι απολυτα, δεν καταλαβαινω γιατι ολοι κανουν λες και τους τσιμπησε μυγα τσετσε? Οταν βγαινει το καθε ομοφοβικο γουρουνι του ΛΑΟΣ και της ΝΔ και μιλαει απαξιωτικα μεχρι αηδιας για τους γκει εξομοιωνοντας τους πολλες φορες με κτηνοβατες και παιδοφιλους, γιατι δεν ξεσηκονωνται ολοι οι ελληναρες να τον βαλουν στη θεση του? Ο Γρηγορης τους πειραξε? Ασε που ειμαι σιγουρος οτι το 90% των Ελληνων δεν ξερουν καν τι ειναι το "μακεδονικο". Απλα τους εχουν πει οτι πρεπει να αντιτιθενται στην ονομασια "Μακεδονια" γιατι ετσι λεγεται και ο νομός. Κατα τ'αλλα ομως, και τις μακεδονικες μειονοτητες αγνοουν και τα παντα. Στην κοσμαρα τους ειναι.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Ε_22

Απ:Τύπος: Εκτός ΠΑΣΟΚ ο Γρ. Βαλλιανάτος λόγω μακεδονικού (Έθνος, 8/11/08) πριν από 3 Χρόνια, 2 Μήνες  
Εντάξει βρε παιδιά δεν εξαντλήθηκε το γκέι κίνημα στον Γρηγόρη.
Τώρα έχουμε την πολύ σοβαρή κυρία Βλάμη που είναι η εκπρόσωπου τύπου της κοινότητας μας για να μας ξελασπώσει από την ΠΑΤΑΤΑ!!!!!!!

Γιατί βρε Γρηγόρη? Γιατί?

Τόσοι μετανάστες στην Σοφοκλέους δεν τους έχεις δει? Αυτοί και τα παιδιά τους δεν πρέπει να νομιμοποιηθούν, αυτοί δεν έχουν δικαιώματα? Μήπως προηγούνται Γρηγόρη μου....
Όλο βλακείες.................

Υποστήριζε το ΠΑΣΟΚ όταν ήταν στα κάτω του και όταν ήρθε η ώρα της επιστροφής και να δούμε και εμείς μερικά δικαιώματα έκανε αυτό, είναι βλακεία ή όχι?

Τώρα για τους Μακεδόνες η γνώμη μου είναι ότι είναι καθαρή προπαγάνδα, οι Μακεδόνες ήταν Ελληνικό φύλο και συγκεκριμένα από το Άργος.

Αλλά πριν ανοίξουμε το στόμα μας ανοίγουμε κανένα βιβλίο.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Μελίνα

Απ:Τύπος: Εκτός ΠΑΣΟΚ ο Γρ. Βαλλιανάτος λόγω μακεδονικού (Έθνος, 8/11/08) πριν από 3 Χρόνια, 2 Μήνες  
Οι απόψεις του Γρ.Βαλλιανάτου για το μακεδονικό ζήτημα ήταν γνωστές
απο το πασόκ.Εξάλλου ο άνθρωπος διευκρίνησε πως αυτές είναι προσωπικες
του απόψεις και δεν εκφράζουν το πασοκ.
Για φαντάσου!Να απολύεται κάποιος γιατί εξέφρασε προσωπικες θέσεις κι
όχι για την επαγγελματική του επάρκεια.
Κατάντια για το πασοκ.
Εγώ συγχαίρω το Βαλλιανάτο για το σθένος του να είναι ο εαυτός του.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Ε_22

Ναι θέλει πολύ σθένος να λες βλακείες...

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Μελίνα

Σε λίγο θα μας ζητάνε και πιστοποιητικα εθνικων φρονιμάτων.Έλεος!

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
E_22

Άλλο αστικά δικαιώματα άλλο εθνικά συμφέροντα!!!

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Μελίνα

Α, καλά. Περαστικά σας

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Μετάβαση στην αρχήΝέο ΘέμαΑπάντηση στο θέμα