Σύνδεση

Σύντομα το 10% θα ενεργοποιήσει τις εγγραφές χρηστών.

Μετά την ενεργοποίηση, μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες θα μπορούν να δημοσιεύουν στο φόρουμ ή να χρησιμοποιούν το chat.
Έχουμε 73 επισκέπτες on-line.
Γεια χαρά, Επισκέπτης

Παντρεμένος κι άυπνος στη Συγγρού
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης

ΘΕΜΑ: Παντρεμένος κι άυπνος στη Συγγρού

Παντρεμένος κι άυπνος στη Συγγρού 19/01/2010 16:53 #3981

• Τρανς Θεά
Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Παντρεμένος κι άυπνος στη Συγγρού\n\nΑν το στομαχάκι σου είναι εντάξει και σε τρώει ο κώλος σου, έχω ένα να σου πω: η ζωή είναι μικρή αλλά η πούτσα της Βίκυς είναι μεγαλύτερη.

Απόλυτη Θεά!

Απ:Παντρεμένος κι άυπνος στη Συγγρού 19/01/2010 20:09 #3984

• Ο ξάδερφος απ' το Λονδίνο
Να βρείς την φίλη μου την Στέλλα (πρέπει να κάνει μπάμ από μακριά μιας και είναι μαυρούλα). Αυτή θα σε κανονίσει καλέ μου.

Και ΝΑΙ αυτό που λένε για τους μαύρους είναι αλήθεια, αλλά η Στελλίτσα είναι μισή ελληνίδα

Απ:Παντρεμένος κι άυπνος στη Συγγρού 20/01/2010 01:05 #3988

• mahler76
@Ο ξάδερφος απ' το Λονδίνο
έτσι εξηγούνται όλα χαχαχαχαχα

Απ:Παντρεμένος κι άυπνος στη Συγγρού 22/01/2010 07:34 #3992

• !
Διασκεδάστε με τις κρυφόπουστες που γουστάρουν τραβέλια

greektrans.blogspot.com/

Απ:Παντρεμένος κι άυπνος στη Συγγρού 22/01/2010 08:09 #3993

• Διασκεδάστε με τις κρυφόπουστες,,,
Διασκεδάστε με τις κρυφόπουστες που γουστάρουν τραβέλια

greektrans.blogspot.com/2010/01/blog-post_20.html

Απ:Παντρεμένος κι άυπνος στη Συγγρού 22/01/2010 14:09 #3996

• moderator
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Moderator
  • null
Ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά είναι με ανθρώπους που καμουφλάρουν την ομοφυλοφιλία τους με δικαιολογίες: εγώ μόνο τους πηδάω, πάω μόνο με τραβεστί, είναι η πρώτη μου φορά, έχω και γκόμενα παράλληλα κ.ο.κ.

Τρανσφοβία, όμως, στο συγκεκριμένο γράμμα και απαντήσεις πού υπάρχει; (πέρα από μια αντικειμενοποίηση εκ μέρους του ατόμου που έστειλε το μέιλ).

Απ:Παντρεμένος κι άυπνος στη Συγγρού 24/01/2010 02:12 #4006

• Αλέξης
Τζάμπα τα «ανοιχτά» μυαλά του 10%... Είστε απόδειξη ότι ο ανθρωπος δεν μαθαίνει τίποτα. Κάποιος που πάει με τρανς δεν είναι απαραίτητα ομοφυλόφυλος, μπορεί να είναι αμφί, μπορεί απλά να γουστάρει. Και η μαλακισμένη κοινωνία μας τον κάνει να φοβάται γι'αυτό που είναι. Εσείς οι απλευθερωμένοι από ότι βλέπω είσαστε τα ίδια .... Μέρος του σάπιου. Τζάμπα τα λεφτά που πληρωνεται για hosting. Κλείστε το και μπείτε στο 100%, εκεί είσαστε ετσι κι αλλιώς..
Κρίμα...

υ.γ. έχω και γκόμενα, έίχα και γκόμενα τρανς, με πηδάνε, πηδάω, είναι η νιοστή φορά και έσυ κύριε μοντερέιτορ δεν έχεις κανένα δικαίωμα να βαζεις ταμπέλες.

Απ:Παντρεμένος κι άυπνος στη Συγγρού 24/01/2010 10:49 #4010

• o gay tis geitonias
Άσε ρε Αλέξη. Επειδή εσύ είσαι τρανσόφιλος, δεν σημαίνει ότι θα ανεχτούμε την ομοφοβία σου. Για ποιό λόγο προσβάλλεσαι τόσο, αν ένας άνθρωπος σε είπε gay (κάτι που δεν βλέπω προσωπικά). Μόνο ένας ομοφοβικός ετερό θα ένιωθε τέτοια προσβολή.

Απ:Παντρεμένος κι άυπνος στη Συγγρού 24/01/2010 16:05 #4012

• Αλέξης
Αγαπητέ γκέι της γειτονιάς μου,
δεν έχω κανένα φόβο για τους συνανθρώπους μου.
Εχω κάνει σεξ και με άντρες και δεν είναι το ίδιο για μένα, δεν καμουφλάρω τίποτα, απλά δεν μου αρέσουν οι τρίχες, τα μούσια και τα μπράτσα. Τα έχω δοκιμάσει όλα και κατέληξα οτι μου αρέσουν ολα μαζί και η θυληκότητα και ο πουτσος.
Δεν κρύβομαι από κανέναν, οσοι με γνωρίζουν τα ξέρουν όλα αυτά. Επίσης κατέληξα στο ότι γκέι έισαι όχι όταν μπορείς να κάνεις σεξ αλλά οταν μπορείς να ερωτευτείς κάποιόν αντρα. Και γω δεν μπορώ.
Αν λοιπόν εσύ είσαι μέρος του 10% θα έπρεπε να καταλαβαίνεις και εμένα του 1% που είμαι ακόμα πιο διαφορετικός αλλά εντάξει με τον εαυτό μου.

Απ:Παντρεμένος κι άυπνος στη Συγγρού 24/01/2010 16:11 #4013

• Αλέξης
o gay tis geitonias έγραψε:
Για ποιό λόγο προσβάλλεσαι τόσο, αν ένας άνθρωπος σε είπε gay (κάτι που δεν βλέπω προσωπικά). Μόνο ένας ομοφοβικός ετερό θα ένιωθε τέτοια προσβολή.

υ.γ. δεν με πρόσβαλλε το γκέι αφού δεν το θεωρώ προσβολή. Με πρόσβαλλε το ύφος και το ότι δεν δέχεται ότι κάποιος μπορεί να γουστάρει τρανς χωρίς να γουστάρει γυναίκες. Με το ζόρι γκέι δηλαδή. Είμαστε άλλο πράγμα ρε παιδί μου και εσύ δεν το ξέρεις. Δεν σε λέω όμως τρανσοφιλοβικό.
Συντονιστές: moderator
Χρόνος για την δημιουργία της σελίδας: 0.43 δευτερόλεπτα