Σε αυτήν την κατηγορία

Σύνδεση

Σύντομα το 10% θα ενεργοποιήσει τις εγγραφές χρηστών.

Μετά την ενεργοποίηση, μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες θα μπορούν να δημοσιεύουν στο φόρουμ ή να χρησιμοποιούν το chat.
Έχουμε 170 επισκέπτες on-line.

Φόρουμ Συζητήσεων
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;
Πολύ Ακατάλληλο!
(0 μέλος/η είναι εδώ) 
Μετάβαση στο τέλοςΝέο ΘέμαΑπάντηση στο θέμα
ΘΕΜΑ: Πολύ Ακατάλληλο!
Βαγγέλης

Πολύ Ακατάλληλο! πριν από 2 Χρόνια  
Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Πολύ Ακατάλληλο!nn"...σχεδόν όλη την ομοερωτική βιβλιοπαραγωγή...", μπουά χα χα χα χα χα χα χα χα. Ε όχι δα.

Είπαμε να λέμε και κανα αστείο, αλλα το παράκανες βρε αδερφέ. Ας καθαρίσουν πρώτα τι σκόνη απο τα ράφια και απο τα βιβλία, ας βάλουν καμιά νέα κυκλοφορία και μετά τα λέμε. Όσο για τα περιοδικά που βρίσκονται ξεφυλλισμένα σε μια γωνιά, αυτός είναι ο γκέι τύπος;

Φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα ξαναπάω στον πολύχρωμο πλανήτη. Θα ξαναπάω, περιμένω όμως περισσότερα.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Πέτρος

Απ:Πολύ Ακατάλληλο! πριν από 2 Χρόνια  
Δημιουργική και θετική η προσέγγισή σου Βαγγέλη
Ποια ήταν η ανάγκη που κάλυψες με το σχόλιό σου;
Θα ανοίξεις ένα άλλο βιβλιοπωλείο που να έχει περισσότερα;
Άντε με το καλό!

Έχω βαρεθεί την γκρίνια, σε βαθμό βαρετό...

Υ.Γ.
Όντως κι ένα δεύτερο βιβλιοπωλείο θα ήταν μια πολύ καλή ιδέα. Ρίξε το χρήμα και την οργάνωση, Βάγγο!
Και περιμένω νέα σου!

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Dimitris T

Kι εγώ έχω πάει αρκετές φορές και έχω πάρει πολλά βιβλία. Δικά μου και γιά δώρα σε gay γνωστούς. Όρεξη να έχεις να διαβάζεις. Καλώς γίνεται φυσικά η συζήτηση. Πολλοί gay, όπως και γενικά οι Έλληνες, δεν έχουν επαφή με το βιβλίο και απορροφούνται από την τηλεόραση, με την κακή της ποιότητα και το είτε ανοιχτά, είτε συγκαλυμμένα ομοφοβικό περιερχόμενο των εκπομπών της. Τη θεωρώ ένα κακό σχολείο γιά τους gay. Στο μεταξύ, εκτός από το "Οδός Πανός" στη Διδότου, σπάνια μπορείς να βρείς τόσα συγκεντρωμένα βιβλία, ιστορικά, κοινωνιολογικά, νομικά, μυθιστόρημα, ποίηση κλπ σχετικά με τους LGBT. Σκόρπια φυσικά στον Ιανό, ή τον Ελευθερουδάκη, έχω δει.

Μιά φορά μόνο, πριν τις γιορτές, δε βρήκα κάτι συγκεκριμένο που ήθελα να πάρω και είχα πάει επί τούτου. Το παρήγγειλα και ίσως ήδη να έχει παραληφθεί. Θα ξαναπεράσω. Περιοδικά γενικά δεν πολυ-παίρνω. Αλλά το TETU, γαλλικό, που πήρα πρόσφατα καλό ήταν, ξέρετε αυτά είναι σαν μιά βόμβα καταναλωτισμού, αλλά έχει και ενδιαφέροντα θέματα. Ο Ελληνικός τύπος από την άλλη μεριά είναι λιγότερο οργανωμένος, αλλά προοδεύει. Ουσιαστικά είναι ένα βήμα του ακτιβισμού + διαφημίσεις καταστημάτων + κάποια νέα. Αλλά δε θα μπορούσε αυτή τη στιγμή να σταθεί ένα περιοδικό σαν το Advocate ή το TETU στην Ελληνική αγορά. Το επιχείρησε νομίζω ένα βραχύβιο gay περιοδικό τύπου life style -δε θυμάμαι πώς λέγονταν- και δεν άντεξε οικονομικά.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Πέτρος

Πολύ ενδιαφέροντα όσα έγραψες Δημήτρη.
Σκεφτόμουν ρε γαμώτο, πόσο ωραίο θα ήταν να δημιουργηθεί κάποια στιγμή ένα οργανωμένο LGTB πνευματικό κέντρο, με βιβλιοθήκη, χώρους εκδηλώσεων, εργαστήρια, καφέ κ.λπ. αλλά δεν έχω ιδέα αν κάτι τέτοιο θα λειτουργούσε.
Γίνονται ούτως ή άλλως πολλές σχετικές εκδηλώσεις σε διάφορους χώρους στην Αθήνα και υπάρχουν αρκετές ομάδες, θεωρώ όμως πως και κάτι πιο οργανωμένο θα μπορούσε να ήταν κι ένα σημείο αναφοράς.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Χάρης

Βαγγελιώ είσαι πολύ κακιά.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Κωστής

Το περιοδικό ήταν το "Aftershave", το οποίο είχε άψογη ποιότητα όσον αφορά στο περιτύλιγμα, αλλά φυσικά δεν στηρίχτηκε από την ελληνική γκέι κοινότητα με δικαιολογίες του στυλ: "είναι εντελώς lifestyle", "είναι όλο φωτογραφίες", κλπ. Η ύλη πιστεύω θα έφτιαχνε με τον καιρό, αρκεί να του είχε δοθεί η ευκαιρία.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
dunderhead

το aftershave ήταν πολύ ακριβή και προσεγμένη έκδοση, αλλά από περιεχόμενο ήταν επιεικώς χάλια. Τρία ρεπορτάζ μόδας σε κάθε τεύχος; Μα φυσικά! Αφού η μόδα είναι το βασικότερο ενδιαφέρον του μέσου έλληνα γκέι!!! Αλλά και τα υπόλοιπα άρθρα του ήταν λες και ήταν γραμμένα για κάποιον άλλο πλανήτη. Καμία σχέση με την ελληνική πραγματικότητα, καμιά σχέση με τα όσα νοιάζουν τους γκέι

Να στηρίξει η γκέι κοινότητα τι; Ένα επιχειρηματικό πρότζεκτ που δεν έλεγε τίποτα απλά και μόνο επειδή είναι γκέι; Γκέι είμαστε, όχι ηλίθιοι.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Κωστής

Εντάξει. Συγγνώμη που σε προσέβαλα. Φαντάζομαι ότι όλος ο υπόλοιπος τύπος επιβιώνει απλά από τους στρέιτ. Τί μου λες ρε φίλε; Εδώ μεγάλη μερίδα γκέι στηρίζει τον έντυπο τύπο του στρέιτ lifestyle. Θες να μου πεις ότι υπάρχει κάποιος λόγος για αυτό; Τέλος πάντων. Αυτή η αυστηρότητα προς οτιδήποτε είναι γκέι, από τους ίδιους τους γκέι, μας έχει οδηγήσει εκεί που μας έχει οδηγήσει. Αντί να ομολογήσει κάποιος ότι δειλιάζει να βάλει μέσα στο σπίτι του ένα γκέι περιοδικό, του φταίει το περιεχόμενο, λες και του είπε κανείς ότι αγοράζει "Ριζοσπάστη".

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Πέτρος

Α! Όσον αφορά σε αυτό, σου βγάζω το καπέλο Κωστή. (φοράς
Έχεις δίκιο.
Αν ήταν τσαμπέ και μπορούσαν να του ρίξουν μια κλεφτή ματιά, μωρέ θα του την έριχναν και θα την παράριχναν (και μετά θα το έριχναν στον κάλαθο πριν τους πάρει κανα μάτι).

Αλλά το θέμα είναι πως όταν ζητάς από κάποιον να σε αναζητήσει στο περίπτερο και να σε πληρώσει, πρέπει όντως να δίνεις κάτι πολύ καλό και ισάξιο ποιοτικά των υπολοίπων.
Εγώ πολλά από τα γκέι-φρι-πρες τα έχω στολισμένα σπίτι μου, αλλά δεν είμαι σίγουρος πως θα τα αγόραζα, κιόλας. Θα αγόραζα μόνο κάποιο το οποίο μου έδινε πραγματικά κάτι ξεχωριστό και πλούσιο.
Πράγμα λιγάκι δύσκολο, όπως καταλαβαίνεις.
Για να στηθεί ένα περιοδικό με πλούσια πρωτότυπη ύλη και πολλούς συνεργάτες, δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Οπότε όπως βλέπεις συμφωνώ και με dunderhead.
Σιγά μην έτρεχα να πάρω ένα περιοδικό με ρεπορτάζ μόδας και στερεοτυπικά δημοσιεύματα.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Μετάβαση στην αρχήΝέο ΘέμαΑπάντηση στο θέμα