Σε αυτήν την κατηγορία

Σύνδεση

Σύντομα το 10% θα ενεργοποιήσει τις εγγραφές χρηστών.

Μετά την ενεργοποίηση, μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες θα μπορούν να δημοσιεύουν στο φόρουμ ή να χρησιμοποιούν το chat.
Έχουμε 103 επισκέπτες on-line.

Φόρουμ Συζητήσεων
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;
Έρωτας μέσω αλγορίθμων
(0 μέλος/η είναι εδώ) 
Μετάβαση στο τέλοςΝέο ΘέμαΑπάντηση στο θέμα
ΘΕΜΑ: Έρωτας μέσω αλγορίθμων
udrogeios

Έρωτας μέσω αλγορίθμων πριν από 1 Χρόνος, 12 Μήνες  
Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Έρωτας μέσω αλγορίθμωνnnκοίτα μαναράκι.. είχα 4 χρόνια τέτοιου είδους σχέση και έχω να σου πω ότι γίνεται να υπάρξει σχέση από απόσταση..ΑΛΛΑ.. χάνεις την καθημερινή επαφή με τον άνθρωπο σου, την αγκαλιά του όταν την έχεις ανάγκη, το χάδι του, τις τόσες στιγμές που θα μπορούσες να ζήσεις και σίγουρα αυτά δεν μπορούν να αντικατασταθούν από τα χιλιάδες τηλέφωνα,μηνύματα και e-mail (άσε που δεν είναι και οικονομικό ), οπότε αντί να προσπαθήσεις να πείσεις τον Λαρισαία να το δει αλλιώς, δεν το βλέπεις εσύ?

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Κλειώ

Απ:Έρωτας μέσω αλγορίθμων πριν από 1 Χρόνος, 12 Μήνες  
Δυστυχώς το πότε ερωτεύεσαι, δεν το επιλέγεις.
Άρα ναι, είναι κάπως δύσκολο να την ξεγράψω έτσι απλά.
Κανείς δεν είπε πως μια εξ αποστάσεως σχέση (θα) είναι εύκολη.
Απλά πιστεύω ακράδαντα πως φουντώνει το πάθος μεταξύ σας.
Πως κάνει τις στιγμές με τον άνθρωπό σου, κι ας μην είναι το ίδιο πολλές μ' αυτές μιας σχέσης στην ίδια πόλη, να 'ναι ασύγκριτα πιο ουσιαστικές και treasured. Δοκιμάζει τη σχέση. Και γενικά δεν είμαι άνθρωπος απαισιόδοξος και που εγκαταλείπει έτσι απλά μια κατάσταση. Ούτε όμως είμαι και άνθρωπος που δεν ξέρει πού να σταματήσει. Είναι δική της και μόνο η απόφαση και θα τη σεβαστώ όσο κι αν τη θέλω.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
udrogeios

θα συμφωνήσω στο ότι δεν επιλέγεις το πότε ερωτεύεσαι κι ότι σε μια σχέση από απόσταση φουντώνει το πάθος λόγω του ότι δεν βλέπεις τον άλλο συχνά

θα διαφωνήσω όμως στο ότι η απόσταση δοκιμάζει την σχέση διότι η πραγματική δοκιμασία έρχεται όταν έχεις πάνω απ το κεφάλι σου την σύντροφο σου 24 ώρες το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα!!

δεν θα επιμείνω όμως ο καθένας λειτουργεί σύμφωνα με αυτό που νιώθει..και ο μόνος λόγος που αρχικά σου απάντησα είναι επειδή έχω ζήσει για χρόνια και την μια κατάσταση και την άλλη και πραγματικά δεν συγκρίνονται.

άλλωστε...μικρή είσαι, θα ζήσεις πολλά και θα καταλάβεις ακόμα περισσότερα

να σαι καλά!

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Dimitris T

Κι εγώ είχα σχέση 2,5 χρόνια με έναν τύπο από την Ξάνθη. Καλός ήταν, μου άρεσε, με γέμιζε η επικοινωνία μας, με προσήλκυε δηλαδή και πνευματικά. Βέβαια η σχέση αυτή θα πρέπει να ειδωθεί ως μικρότερη, ας πούμε φερ' ειπείν σαν να συμπυκνώσεις το χρόνο. Κατά μέσο όρο 1 τριήμερο το μήνα βρισκόμασταν, αν εξαιρέσεις κάποιες πιο πολυήμερες διακοπές. Δεν εκτίθεται τόσο αυτού του είδους η σχέση στην τριβή της καθημερινότητας και εξιδανικεύεται. Δε συζητώ φυσικά γιά τους λογαριασμούς του τηλεφώνου, ούτε γιά το πολυσέλιδα sms, μέχρι και 14 συνεχόμενα, που γράφαμε. Μερικά τα αντέγραψα, είτε γιατί ήταν σε κομβικά σημεία της σχέσης μας, είτε γιατί ήταν ποιήματα, κυριολεκτικά το λέω. Μου έγραφε ποιήματα.

Τελικά, μετά από κάποια αλληλοκερατώματα, η σχέση τελείωσε.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Η Λαρισαία...

Ρε μωράκι...
Ως πού έφτασες; Σου έχω εξηγήσει γιατί κρατάω αντίσταση...
Δε φταις εσύ, δε φταίω εγώ.
Φταίει η κωλοκατάσταση στην οποία βρεθήκαμε.
Με κάνεις ευτυχισμένη μα δεν είμαι σίγουρη αν θα 'ναι αρκετό...
Είσαι ένα όνειρο μικρούλι μου, μα δεν ξερω...

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Rainbow Knight

Βαλτές είσαστε γ** το στανιό μου;;;

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Rainbow Knight

Απ:Έρωτας μέσω αλγορίθμων πριν από 1 Χρόνος, 11 Μήνες  
Κλειώ έχουμε άλλους 2,5-3 μήνες ακόμα για να τελειώσουμε το σχολείο ας κάνουμε υπομονή και μετά θα μπορέσουμε να το ζήσουμε... Προσπάτθησε να περάσεις και Λάρισα αν έχει κάποια σχολή που σε ενδιαφέρει να είσαι μαζί της. Εσείς έχετε 385 χλμ και εγώ έχω 300 χλμ

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Larisaios

Το αν μια σχέση θα ευδοκιμήσει αυτό εξαρτάται από το πόσο σημαντική είναι για τους/τις δύο και όχι από την απόσταση ή την φυσική εγγύτητα. Δεν λέω η απόσταση είναι δύσκολη αλλά και το από κοντά δεν είναι επίσης; Εξάλλου, Αθήνα-Λάρισα είναι μόνο 3,5 ώρες με το intercity. Επισης: όπως λέει και κάποιος άλλος τόσες σχολές έχει το πανεπιστήμιο θεσσαλίας (ακόμη και ο Βόλος είναι μόνο 1 ώρα το πολύ όσο Κηφισιά-Πατήσια και λιγότερο!) Πέρνα σε κάποια σχολή και λύσε το πρόβλημα! Οσο για την Λαρισαία συγνώμη αλλά καποιου του χάριζαν γάιδαρο κι εκείνος τον κοιτούσε στα δόντια. Εννοώ ότι υπάρχουν τόσες λεσβίες στη Λάρισα έτοιμες να μπουν σε σχεση, ώστε με τόση ευκολία να απορρίπτεις ένα έρωτα΄;;; Πολύ θάθελα να μάθω μιας και λείπω χρόνια από την ιδιαίτερη πατρίδα μου... Οσο για την διαφορά ηλικίας μια 17άρα μπορεί νάναι πιο ώριμη από μια "τρελλή" σαραντάρα Αντε κορίτσια βούρ για μια λεσβιακή Λάρισα!
ΥΓ. Αγαπητές νεράϊδες σας λατρεύω αλλά λίγο συντηρητικούλες μερικές φορές σας βρίσκω!

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Κλειώ

Ναι, πολύχρωμε ιππότη I know, για το θέμα σχολή.
Για παιδαγωγικά ενδιαφέρομαι, δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι σε Λάρισα ή Βόλο βέβαια. Μακάρι.

Νομίζω ο Βόλος απέχει μισή ώρα από Λάρισα, Λαρισαίε μου. :Ρ

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Rainbow Knight

Στον Βόλο έχει Ειδικής Αγωγής όχι παιδαγωγικά αλλά σχεδόν όλα τα πανεπιστήμια της Ελλάδας έχουν και ένα παιδαγωγικό τμήμα ε τι στο καλό δεν θα έχει εκεί κοντα; Και σκέψου οτι και εκεί κοντά να μην περάσεις φοιτήτρια θα είσαι

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Μετάβαση στην αρχήΝέο ΘέμαΑπάντηση στο θέμα