Σε αυτήν την κατηγορία

Σύνδεση

Σύντομα το 10% θα ενεργοποιήσει τις εγγραφές χρηστών.

Μετά την ενεργοποίηση, μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες θα μπορούν να δημοσιεύουν στο φόρουμ ή να χρησιμοποιούν το chat.
Έχουμε 78 επισκέπτες on-line.

Φόρουμ Συζητήσεων
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;
Marvin the Martian: Συζητώντας με έναν Αρειανό
(0 μέλος/η είναι εδώ) 
Μετάβαση στο τέλοςΝέο ΘέμαΑπάντηση στο θέμα
ΘΕΜΑ: Marvin the Martian: Συζητώντας με έναν Αρειανό
gay super hero

Marvin the Martian: Συζητώντας με έναν Αρειανό πριν από 6 Μήνες, 3 Εβδομάδες  
Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Marvin the Martian: Συζητώντας με έναν ΑρειανόnnEίναι μάλλον οξύμωρο από τη μία να δίνουμε συνεντεύξεις σε λοαδ ιστοσελίδες λέγοντας ότι θέλουμε να δούμε "περισσότερη δουλειά στο να ενημερωθεί ο κόσμος για τους γκέι και τα θέματά τους" και από την άλλη να ψέγουμε όσους μπλόγκερ έχουν αποκλειστικά λοαδ θεματολογία γιατί λέει "περιχαρακώνονται".

Αυτή η περίφημη ενημέρωση της κοινωνίας για τα γκέι & λεσβιακά θέματα πώς θα προκύψει; Δια της επιφοίτησης του Αγίου Πνεύματος;

Μήπως άραγε θα προκύψει με το να κάνουμε επίδειξη προοδευτικής ευαισθησίας επί παντός επιστητού ( ο 'Αδωνις, οι ελληνάρες, τα δεκεμβριανά, οι μετανάστες, τα Νεφελίμ κτλ) αλλά αφήνοντας μονίμως απ'έξω τα λοαδ ζητήματα; Ή μήπως με το να δίνουμε συνεντεύξεις κουτσομπολεύοντας τι κάνουν οι άλλοι στα δικά τους μπλογκ και κατά πόσο τους εγκρίνουμε ή όχι;

Καταλαβαίνω βέβαια ότι για να μας διαβάζουν οι υπόλοιποι γκέι φτάνει απλά να δηλώσουμε ότι είμαστε κι εμείς γκέι. Για να μας διαβάζουν οι στρέιτ όμως όσο λιγότερο "περιχαρακωνόμαστε" τόσο το καλύτερο...

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Marvin

Απ:Marvin the Martian: Συζητώντας με έναν Αρειανό πριν από 6 Μήνες, 2 Εβδομάδες  
Πολυ προσωπικα το πηρες (ξανα). Τα εχουμε πει εκατο φορες και εχουμε συμφωνησει οτι διαφωνουμε. τωρα μενει να σεβομαστε τις αποψεις του αλλου.

Δεν αντιλαμβανομαι το λογο της ειρωνειας σου. Δεν εχω αναγκη να επιδειξω τιποτα, και απο επιλογη το μπλογκ μου δεν ειναι μονοθεματικο. Και με το να μου λες ποσοι γκει/ποσοι στρεητ με διαβαζουν ερχεσαι ακριβως στα λογια μου. Το μπλογκ μου δεν ειναι εμπορικο προιον να εχει ταργκετ γκρουπς. Εγραφα και θα γραφω ο,τι με απασχολει. Κι αν πιστευεις οτι προσπαθω να χαιδεψω τα αυτια αυτων που με διαβαζουν, το ξερεις οτι κανεις λαθος. Εξαλλου, θα χαιδευα και τα δικα σου, ετσι δεν ειναι;

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Αλεξάνδρα Κ.

O GSH είναι ένας αδιάφορος συνωμοσιολόγος- εθνικιστής γεμάτος κόμπλεξ και μίσος. Μην του δίνετε σημασία πια. Δεν αξίζει!

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
gay super hero

Σέβομαι απόλυτα αυτό που λες ακόμα κι αν διαφωνώ. Αυτό που δεν σέβομαι είναι να με φωτογραφίζεις σε έναν άσχετο χώρο (Γιατί πόσα μπλογκ σαν αυτά που περιγράφεις υπάρχουν; Τέσσερα; Πέντε; Ε σίγουρα παίρνει κι εμένα η μπάλα! Χώρια αυτό που γράφεις για το θέμα του γκέι πρωταθλητή) και να αρχίζεις τους χαρακτηρισμούς ("κάποιοι γίνονται κουραστικοί", "προωθούν τις διακρίσεις" κτλ). Έλα και πέστα στους ίδιους, όχι στη νύφη για να τα ακούσει η πεθερά.

@ αλεξάνδρα

Εθνικιστής; Τι λες βρε παιδί μου Σιγά μην είμαι και ο Νικηταράς ο Τουρκοφάγος :-Ρ

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Αλεξάνδρα Κ.

Κι όμως είσαι. Μισείς τους Τούρκους, τους Σλαβομακεδόνες κτλ. Είσαι αντισημίτης. Θέλεις να σου παραθέσω τα εθνικιστικά σου παραληρήματα εδώ; Νομίζεις πως δεν βλέπουμε τι γράφεις επειδή τόσο καιρό δεν μιλάμε; Κάποια έπρεπε να σε βάλει στη θέση σου αφού οι άνδρες δεν σου λένε τίποτε και σ'αφήνουν να αλωνίζεις σαν τον Καρατζαφέρη στη βουλή. Ντροπιάζεις τις λεσβίες και τους γκέι με το μίσος που ξερνάς προς όποια και όποιον διαφωνεί μαζί σου. Αρκετά!

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
gay super hero

Mισώ τους τούρκους και τους σλαβομακεδόνες; Μπα σε καλό σου γελάσαμε πάλι

Και αντισημίτης κιόλας ε; Τόσο πολύ που το περασμένο καλοκαίρι έκανα διακοπές στο Ισραήλ :-Ρ

Τά χεις παίξει κοπελιά

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Αλεξάνδρα Κ.

Στο Ισραήλ πήγες για τους γκόμενους δεν πήγες να τους υποστηρίξεις από τους αντισημίτες. Θα μπορούσες να είχες πάει στα κατεχόμενα της Κύπρου για τον ίδιο λόγο. Αυτό δεν σε κάνει φιλότουρκο. Αντιθέτως σε κάνει ακόμη πιο ύπουλο και υποκριτή. Τους βρίζεις καλά καλά και μετά -όταν είναι για το προσωπικό σου συμφέρον- κάνεις σαν να μην συμβαίνει τίποτε. Είσαι καθαρά Καρατζαφερικός. Ύψιστος λαϊκιστής και δολοπλόκος. Φτιάξε καμιά θεωρία συνωμοσίας για να αισθανθείς καλύτερα γιατί είσαι τελείως κενός.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
gay super hero

Από την κοιλιά σου τα βγάζεις όλα αυτά; Ούτε εγώ θυμάμαι πόσες φορές την έχω πει σε άτομα που κάνουν εθνικιστικά και αντισημιτικά σχόλια.

Δεν εξηγείται αλλιώς, πρέπει να παίρνεις χάπια.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
{}

Αλεξάνδρα Κ.

τι μας νοιάζει στο συγκεκριμένο διάλογο αν ο GSH είναι εθνικιστής ή ο,τιδήποτε άλλο που του απέδωσες;

Συζητάμε για τον εθνικισμό στο thread αυτό; Ή οποιοσδήποτε έχει εκφράσει απόψεις που εσύ χαρακτηρίζεις "εθνικιστικές" δεν έχει το δικαίωμα να ξαναμιλήσει στο φόρουμ, ιδίως μάλιστα τη στιγμή που νιώθει ότι τον αφορά προσωπικά ένα άρθρο;

Όχι πως συμφωνώ με τη θέση του GSH "έλα να τα πεις σε μας, μην τα λες στη νύφη να τ'ακούει η πεθερά" (δημόσια θέματα είναι αυτά, δημόσια συζητούνται). Αλλά μη βάλουμε και αστυνομία λόγου στο φόρουμ ανάλογα με το ποιος έχει εκφράσει εθνικιστικές απόψεις ή όχι!

Και επίσης, ναι: όταν εγκαλείς κάποιον για εθνικιστικά παραληρήματα και για μίσος προς συγκεκριμένους αλλοεθνείς, θα περίμενε κανείς να μπορείς να το στηρίξεις με παραθέματα.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
vavi

ρε παιδια τι καβγας ειναι αυτος απ το τιποτα ????

Ολοι για τον ιδιο περιπου σκοπο δεν παλευουμε?? Απο διαφορετικο δρομο ο καθενας. Το καθε μπλογκ εχει και θετικα και αρνητικα. Κραταμε οτι μας φαινεται θετικο ...και προχωραμε!

Ειρήνη υμίν (ημίν) τέκνα (τεκνά) μου....

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Μετάβαση στην αρχήΝέο ΘέμαΑπάντηση στο θέμα