Σύνδεση

Σύντομα το 10% θα ενεργοποιήσει τις εγγραφές χρηστών.

Μετά την ενεργοποίηση, μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες θα μπορούν να δημοσιεύουν στο φόρουμ ή να χρησιμοποιούν το chat.
Έχουμε 71 επισκέπτες on-line.
Γεια χαρά, Επισκέπτης

Φυλακή, Ψυχιατρείο και Γκουλάγκ
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
  • Σελίδα:
  • 1

ΘΕΜΑ: Φυλακή, Ψυχιατρείο και Γκουλάγκ

Φυλακή, Ψυχιατρείο και Γκουλάγκ 21/02/2010 17:09 #4242

• Λευτέρης
Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Φυλακή, Ψυχιατρείο και Γκουλάγκ\n\nΓεια χαρά φίλοι μου!
ωραίο το αρθράκι...Θα ήθελα όμως να μάθω τις πηγές απ όπου ο αρθρογράφος άντλησε τα στοιχεία που παραθέτει...Μήπως από CIA??? Τες πα...Πάντως μια χαρά μου ακούγεται Γκούλαγκ για αδερφές! Θα έβρισκα και πιο εύκολα γκόμενο!

Απ:Φυλακή, Ψυχιατρείο και Γκουλάγκ 21/02/2010 20:00 #4243

• Dimitris T
Ε, όχι κι έτσι, βρε Λευτέρη! Και γιά το τέρας ακόμα, βρέθηκε μιά πεντάμορφη. Μην πας και σε γκουλάγκ, γιά να βρείς γκόμενο!

Σε ένα βιβλίο που είχα διαβάσει γιά τα ροζ τρίγωνα στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, κάποιου Klaus Mann, έλεγε, πέρα από τα όσα τραβάγανε οι ομοφυλόφιλοι (και) από τους άλλους κρατούμενους, ότι περισσότερα γίνονταν ανάμεσα στους straight μαντρωμένους, παρά μεταξύ των gay. Καμιά ιδέα γι' αυτό; Μήπως οι straight ήταν πιό καλομαθημένοι από πριν στο σεξ, ενώ οι gay πιο κακοπαθημένοι στη στέρηση; Το σεξ στους στρέιτ είναι πιό πολύ επιβολή, ή ανάγκη "οιωνεί" διαιώνισης, εδώ βέβαια ως συνέχεια της συνήθειας, ενώ στους gay πιό πολύ αγάπη προς το ωραίο (όποιο είναι αυτό γιά τον καθένα);

Απ:Φυλακή, Ψυχιατρείο και Γκουλάγκ 22/02/2010 13:52 #4255

• Νίκος Μελάς
Αγαπητέ Λευτέρη,
Τα στοιχεία για το "αρθράκι" προέρχονται από βιβλία. Γι αυτό υπάρχει η λίστα στο τέλος του αρθρακίου, την οποία μάλλον παρέβλεψες. Αυτό το λένε βιβλιογραφία: τα βιβλία που χρησιμοποιήθηκαν για την συγγραφή του, τα οποία επί του προκειμένου μου προμήθευσε η CIA. Εννοείται.
Καλή συνέχεια.

Απ:Φυλακή, Ψυχιατρείο και Γκουλάγκ 23/02/2010 03:43 #4258

• praktorissa tou Sorros
Αχ, έρμοι... τι προσπαθείτε να εξηγήσετε στον λευτεράκη...

αυτός θέλει να τον περάσεις από ένα, δύο, τρία χέρια με Knite (αυτό με τις κόκκινες βούλες...) μήπως και καθαρίσει...

you know Knite?
2.bp.blogspot.com/_-HUsKTqANBM/Sp9MOzwF3...ite19zmz4xhp9dwi.jpg
  • Σελίδα:
  • 1
Συντονιστές: moderator
Χρόνος για την δημιουργία της σελίδας: 0.24 δευτερόλεπτα