Σε αυτήν την κατηγορία

Σύνδεση

Σύντομα το 10% θα ενεργοποιήσει τις εγγραφές χρηστών.

Μετά την ενεργοποίηση, μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες θα μπορούν να δημοσιεύουν στο φόρουμ ή να χρησιμοποιούν το chat.
Έχουμε 98 επισκέπτες on-line.

Φόρουμ Συζητήσεων
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;
περι αγωγης εναντιον ακτιβιστων υπερ δικαιωματων
(0 μέλος/η είναι εδώ) 
Μετάβαση στο τέλοςΝέο ΘέμαΑπάντηση στο θέμα
ΘΕΜΑ: περι αγωγης εναντιον ακτιβιστων υπερ δικαιωματων
Μανως

περι αγωγης εναντιον ακτιβιστων υπερ δικαιωματων πριν από 3 Χρόνια, 2 Μήνες  
Το κακο ειναι οτι οχι μονο δεν προχωρουμε, οχι μονο δε μενουμε σταθεροι, αλλα κανουμε βηματα προς τα πισω, σε περιοδους σκοτεινες. Ποσους ακομα λογους θα δωσετε στη νεολαια αυτης της χωρας, για να την εγκαταληψει? Οικονομικους, εργασιακους, ποιοτικους, κοινωνικους και "ενα εκατομμυριο" ακομα λογους. Αν ο κ. Σεραφειμ θελει να κανει ανακαινιση στην εκκλησια του, ας επικοινωνησει με τον κ.Εφραιμ.
Και εγω μπορω να γινω "κατινα" και να πω οτι στο σπιτι του κρεμασμενου δε μιλανε για σχοινι. Ο κ. Σεραφειμ, φανταζομαι οτι στον γεματο μισος λογο του κατα των ομοφυλοφυλων, απευθυνεται και σε μεριδα συνεδελφων του. Ή μηπως οχι? Αλλα δε θελω να γινω ομοιος στον ομοιο.

Αν καταδικαστουν οι παραπανω, θα πρεπει πρωτος να καταδικαστει ο κ. Σεραφειφ, καθως με τον λογο του με προσεβαλε και με κανει να ανησυχω για την ασφαλεια μου, καθως, συμφωνω απολυτως, προτρεπει εμμεσα ή ακομα και αμεσα, χρηση βιας εναντιον μου, οντας -κατα τον κ. Σεραφειφ- αρρωστος και ψυχικα ασθενης κλπ. Τετοιες νοοτροπιες, οταν ακουγοντε δημοσιως απο ατομα που μπορουν να επιρεασουν τη κοινη γνωμη λογω θεσης και "κυρους", γινοντε επικινδυνες.

"Αγαπατε αλληλους" ειπε ο Κυριος. Εκεινος δεν εκανε διακρισεις.

--αυτο ηταν το σχολιο μου στην επιστολη διαμαρτυριας. Διαδωστε την επιστολη. Πρεπει να μαζευτουν πολλες. Ειναι η πρωτη φορα που προχωρω σε τετοια κινηση. Φτανει! Ως εδω!

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Μετάβαση στην αρχήΝέο ΘέμαΑπάντηση στο θέμα