Σε αυτήν την κατηγορία

Σύνδεση

Σύντομα το 10% θα ενεργοποιήσει τις εγγραφές χρηστών.

Μετά την ενεργοποίηση, μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες θα μπορούν να δημοσιεύουν στο φόρουμ ή να χρησιμοποιούν το chat.
Έχουμε 119 επισκέπτες on-line.

Φόρουμ Συζητήσεων
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;
Νεπάλ: Το Ανώτατο Δικαστήριο λέει ναι στο γάμο ομοφύλων
(0 μέλος/η είναι εδώ) 
Μετάβαση στο τέλοςΝέο ΘέμαΑπάντηση στο θέμα
ΘΕΜΑ: Νεπάλ: Το Ανώτατο Δικαστήριο λέει ναι στο γάμο ομοφύλων
Κασσιανή

Νεπάλ: Το Ανώτατο Δικαστήριο λέει ναι στο γάμο ομοφύλων πριν από 3 Χρόνια, 2 Μήνες  
Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Νεπάλ: Το Ανώτατο Δικαστήριο λέει ναι στο γάμο ομοφύλων

Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενη που σιγά και σταθερά αρχίζουν να γίνονται δεκτοί από διάφορα κράτη οι γκει γάμοι.Και για να είμαι απόλυτα ειλικρινής έμεινα κατάπληκτη όταν διάβασα αυτήν την είδηση!!,γιατί δεν είμαι καν σίγουρη που βρίσκεται αυτή η χώρα....(νομίζω Αφρική,ας με διωρθώσει κάποιος αν κάνω λάθος!)
Τι να πω!έχουν και εκλεγμένο βουλευτή του Κομμουνιστικού Κόμματος(παρακαλώ κάντε μια συγκριση με το δικό μας αντίστιοχο κόμμα...) που είναι και ανοιχτά γκει!Αναρωτιέμαι που ζω εγώ...ΈΛΕΟΣ...Με πιάνει θλίψη και ζήλια που στη δική μου χώρα υπάρχει τόση ομοφοβία και που κάτι τέτοιο δε ξέρω ειλικρινά πότε επιτέλους θα συμβεί...

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
nicol

Απ:Νεπάλ: Το Ανώτατο Δικαστήριο λέει ναι στο γάμο ομοφύλων πριν από 3 Χρόνια, 2 Μήνες  
Το Νεπάλ είναι στην Ασία, στα Ιμαλάια, μεταξύ Θιβέτ και Ινδίας. Περισσότερα en.wikipedia.org/wiki/Nepal

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Tom29

Απ:Νεπάλ: Το Ανώτατο Δικαστήριο λέει ναι στο γάμο ομοφύλων πριν από 3 Χρόνια, 2 Μήνες  
Μετά από αυτήν την είδηση, εγώ νιώθω ότι ζω στην...Ουγκάντα!

Τί να σχολιάσει κανείς; Στο Νεπάλ, εκπρόσωπος του εκεί Κομμουνιστικού Κόμματος είναι ακτιβιστής ομοφυλόφιλος, και στην Ελλάδα.....οι σταλινοφασίστες του ΚΚΕ μιλούν για τους ομοφυλόφιλους σαν να ήταν ιεροκήρυκες της Εκκλησίας. Μια δεύτερη Εκκλησία κατάντησε το ΚΚΕ.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Μετάβαση στην αρχήΝέο ΘέμαΑπάντηση στο θέμα