Σύνδεση

Σύντομα το 10% θα ενεργοποιήσει τις εγγραφές χρηστών.



Μετά την ενεργοποίηση, μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες θα μπορούν να δημοσιεύουν στο φόρουμ ή να χρησιμοποιούν το chat.
Έχουμε 66 επισκέπτες on-line.
Γεια χαρά, Επισκέπτης

Λεσβία + δασκάλα + ομοφοβία: πρόβλημα ή λύση;
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
  • Σελίδα:
  • 1

ΘΕΜΑ: Λεσβία + δασκάλα + ομοφοβία: πρόβλημα ή λύση;

Λεσβία + δασκάλα + ομοφοβία: πρόβλημα ή λύση; 14/07/2010 03:00 #5115

  • fusion
Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Λεσβία + δασκάλα + ομοφοβία: πρόβλημα ή λύση;\n\nΕίμαι κι εγώ λεσβία εκπαιδευτικός στην Β/θμια εκπαίδευση σε σχολείο της επαρχίας.
Συνάδελφοι έχετε τα συγχαρητήριά μου γι αυτή σας τη δυναμική.Οι περισσότεροι απο εμάς έχουμε διακρίνει συμπεριφορές παιδιών σε οποιαδήποτε ηλικία οι οποίες μας οδηγούν να σκεφτούμε ότι έχουν τάση στην ομοφυλοφιλία. Μπορεί να μην συμμετέχω στην ομάδα αυτή επίσημα, όμως, έχω υποστηρίξει πάρα πολλές φορές το θέμα της ομοφυλοφιλίας σε κουβέντες με τα παιδία κάνοντας την προσωπική μου προσπάθεια.
Είναι λεπτό το θέμα όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά για να μην θεωρήσουν κάποιοι ότι προσπαθούμε να απενοχοποιηθούμε εμείς μέσα απο τα παιδιά. Αυτό που κάνουμε ως υγιείς εκπαιδευτικοί είναι να φροντίσουμε να μην δημιουργηθούν τραύματα ρατσισμού στα παιδιά μας.

Εύχομαι να είμαστε καλά και με όσο περισσότερο ανοιχτά μυαλά!
  • Σελίδα:
  • 1
Συντονιστές: moderator
Χρόνος για την δημιουργία της σελίδας: 0.19 δευτερόλεπτα