Σύνδεση

Σύντομα το 10% θα ενεργοποιήσει τις εγγραφές χρηστών.

Μετά την ενεργοποίηση, μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες θα μπορούν να δημοσιεύουν στο φόρουμ ή να χρησιμοποιούν το chat.
Έχουμε 70 επισκέπτες on-line.
Γεια χαρά, Επισκέπτης

Ελλάδα: Οι γκέι καλλιτέχνες που δεν κρύβονται
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
  • Σελίδα:
  • 1

ΘΕΜΑ: Ελλάδα: Οι γκέι καλλιτέχνες που δεν κρύβονται

Ελλάδα: Οι γκέι καλλιτέχνες που δεν κρύβονται 19/08/2010 01:16 #5354

• Huh?
Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Ελλάδα: Οι γκέι καλλιτέχνες που δεν κρύβονται\n\nΟ τίτλος γιατί γράφει "Ελλάδα"; Επειδή το άρθρο προέρχεται από το Έθνος; Και εγώ το καημένο περίμενα να διαβάσω για τίποτα Έλληνες....

Απ:Ελλάδα: Οι γκέι καλλιτέχνες που δεν κρύβονται 19/08/2010 04:29 #5364

• bodyΚΩΣ
Καλα γιατί χρειάζεται να σου κατονομάσουν ποιοι καλλιτέχνες ειναι γκαιη στην Ελλάδα ??
Αν οντως σ ενδιαφέρει, Θα τους εντοπίσεις εύκολα εν καιρω απο μονος σου, παρατηρώντας την συμπεριφορά, την γλώσσα του σώματος, τις επιλογές τους αλλα κυρίως το τρόπο ζωη τους. Εξάλλου ουδείς γκαιη ειναι ικανός να κρυφτεί απο τη διεισδυτική έμπειρη ματιά και τη αλάνθαστη διαίσθηση ενος άλλου γκαιη. Γνωστά πράγματα.... πασίγνωστα ονόματα.

Απ:Ελλάδα: Οι γκέι καλλιτέχνες που δεν κρύβονται 19/08/2010 16:25 #5367

• Μάνος
Μην είστε χαζοί. Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν γκέι καλλιτέχνες. Οϋτε πολιτικοί. Ποτέ δεν υπήρξαν.

Απ:Ελλάδα: Οι γκέι καλλιτέχνες που δεν κρύβονται 19/08/2010 19:39 #5368

• Huh?
@bodyΚΩΣ Τότε ποιος ο λόγος και του coming-out μωρέ; Εφόσον ο καθένας μας μπορεί να εντοπίσει τον άλλον με τις κινήσεις κλπ. τότε γιατί να υπάρχει coming-out;
Ανόητο 10percent, που κάνεις τόσο σαματά για ένα τόσο ασήμαντο γεγονός... Φτου!

Απ:Ελλάδα: Οι γκέι καλλιτέχνες που δεν κρύβονται 19/08/2010 19:59 #5369

• bodyΚΩΣ
Huh? Το εν λογω αρθρο σχολιαζει τους επωνυμους γκαιη του εξωτερικου. Εγω αναφερομαι στους ελληνες ομο, για την αποκαλυψη των οποιων αν δεν απατωμαι, δηλωσες μια περιεργεια..ενα ενδιαφερον.

Απ:Ελλάδα: Οι γκέι καλλιτέχνες που δεν κρύβονται 31/08/2010 11:46 #5447

• hello
sthn ellada einai protimotero na leme poioi den einai gay kallitenes show biz-istes klp,para poioi einai...

Απ:Ελλάδα: Οι γκέι καλλιτέχνες που δεν κρύβονται 31/08/2010 17:02 #5448

• ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ
hello γεια. Κανε μου ζικ ζακ τζακ. Μου το έλυσες αγόρι μου το αίνιγμα. Καπετάνιος εσύ, γατούλα εγώ, θέλεις πάμε κάπου ??
Νιαου....
  • Σελίδα:
  • 1
Συντονιστές: moderator
Χρόνος για την δημιουργία της σελίδας: 0.41 δευτερόλεπτα