Σε αυτήν την κατηγορία

Σύνδεση

Σύντομα το 10% θα ενεργοποιήσει τις εγγραφές χρηστών.

Μετά την ενεργοποίηση, μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες θα μπορούν να δημοσιεύουν στο φόρουμ ή να χρησιμοποιούν το chat.
Έχουμε 120 επισκέπτες on-line.

Φόρουμ Συζητήσεων
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;
Όταν το παπάς βγαίνει από το παπάρας
(0 μέλος/η είναι εδώ) 
Μετάβαση στο τέλοςΝέο ΘέμαΑπάντηση στο θέμα
ΘΕΜΑ: Όταν το παπάς βγαίνει από το παπάρας
ydkmn

Όταν το παπάς βγαίνει από το παπάρας πριν από 1 Χρόνος, 2 Μήνες  
Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Όταν το παπάς βγαίνει από το παπάρας

ti mporei na pei kaneis gia afta ta vdeligmata pou vgenoun kai kiritoun to logo to opioudipote theou

oi thriskies iparxoun san minima agapis
oxi misous

o sigkekrimenos tragopapas einai sixameros kai gliodis
misi ena koinonio sinolo to opio ipirxe iparxei kai tha iparxei sti fisi[dioti den einai afisiko an itan tha eixe eklipsi prin ekatomiria xronia]
to misi kai to katigoriopoiei me alles praksis kai alla koinonika sinola pou oudemia sxesi exoun

den eimai gay alla exo ta matia mou anixta vlepo ti simveni mprosta mou

i ourolagnia kai koprolagnia/fagia/whatever

einai praksis pou einai vlaveres kai tin igia tou atomou iparxoun omos kapoioi oi opioi goustaroun kai tis ekteloun, aftoi oi kapioi mporoun na einai kai str8 kai gay kai bi and oti allis sexualikotitas iparxei

oso gia tis alles dio koinonikes omades pou anefere o enlogo tragopapas mipos tha epreep na anoiksei ligo ta matia tou prota kai meta na ksestomisi ilithiotites??

pos mporei kai sigkrini ta asigkrita??

opou den iparxei eksanagkasmos sti sexualiki praksi de mporei na theorithi anomalia.viasmos, whatever you wanna call it

otan dio noimones anthropoi apofasizoun na to kanoun kai einai kai oi dio simfonoi pou skata einai to provlima????

kai kirie serafim i opos kai na sas lene
otan dio atoma tou idiou filou apofasizoun na kanoun sex , pernoun tis idies diadikasies me ena str8 zevgari, tha vgoun kai tha apofasisoun an tha kataliksoun sto krevati i oxi
de tous anagkazei kaneis to goustaroun kai to kanoun

stin paidofilia kai nekroflia omos to pragma allazei edo ena apo ta emplekomena atoma sti praksi [aniliko paidaki kai nekros antistixa] viazete , de mporei na epileksi, to paidaki logo ilikias mpori na mi kseri kan ti simveni allagnorizei oti afto tou prokali fovo kai pono eno o nekros de mporei na ekferei gnomi dioti poli apla EINAI NEKROS

sigkrinete anomia pragmata kirie serafim kai anthelete na misite ena koinoniko sinolo einai dikaiomasas alla mi mas dilitriazete me tis apopsis sas

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
antonio34

Απ:Όταν το παπάς βγαίνει από το παπάρας πριν από 4 Μήνες, 1 Εβδομάδα  
Φίλτατε Λύο,
θα μπορούσα να συμφωνήσω με όλα όσα αναφέρεις στο σχόλιό σου, ως απάντηση προς τον Μητροπολίτη Πειραιά...πλην όμως, πιστεύω, ότι χάνεις το δίκιο σου, όταν πέφτεις στην παγίδα της όξυνσης ! Ο συγκεκριμένος ιερέας, κρίνεται σύμφωνα με αυτά που ανέφερε...και είμαι βέβαιος, ότι θα κριθεί και από τον Δημιουργό μας, αναλόγως ! Όπως, επίσης, θα κριθεί και από το ποίμνιό του...για το εάν οι απόψεις και τα επιχειρήματά του, διαπνέονται από τη Χριστιανική Αγάπη που η Ελληνορθόδοξη Εκκλησία εκφράζει (ή που θα πρέπει να εκφράζει) ! Θεωρώ την απάντησή σου, ιδίως αυτή με την προτροπή να "γράψουμε" στα ευαίσθητα σημεία μας τις απόψεις του, όπως και οι αναφορές σου για "παπάρες" και τα ρέστα...ως δείγμα τουλάχιστον ανθρώπου που έχει χάσει την ψυχραιμία του και που δεν αποτελεί και τον καλύτερο συμβουλάτορα προς τους υπόλοιπους ομοφυλόφιλους ! Θεωρώ ότι την ομοφοβικότητα δεν την αντιμετωπίζεις με όξυνση των πνευμάτων, αλλά με λογικά επιχειρήματα και κυρίως, με τήρηση των κανόνων συμπεριφοράς (έστω κι αν ο άλλος τους έχει προ πολλού καταπατήσει) ! Σε τελική ανάλυση, κερδισμένος θα είναι αυτός που δεν θα έχει απαξιωθεί στα μάτια της Κοινωνίας...και που θα έχει κρατηθεί στο ύψος των περιστάσεων !

Υ.Γ. Η άποψή μου μπαίνει, όχι ως υποστήριξη των θέσεων του Μητροπολίτη,αλλά ως προτροπή για περισσότερο διάλογο και λιγότερο "πετροβόλημα"...τουλάχιστον ας εφαρμόσουμε εμείς την Χριστιανική προτροπή κι ας γυρίσουμε και το άλλο μας μάγουλο, για να δεχθεί κι αυτό, το χαστούκι του Μητροπολίτη Πειραιά ! Μπορεί να πονέσουμε και πάλι...αλλά τουλάχιστον θα είμαστε εμείς, αυτοί, που θα έχουμε κερδίσει την Αιώνια Ζωή !!!

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Drop

Antonio ακόμα κ αν υπάρχει αιώνια ζωή, νομίζω ότι είναι σπαστικό να σου βαράνε αιώνια τα μάγουλα εναλλάξ...

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Θεός

Αντόνιο σε θέλω κοντά μου. Προσοχή! Αυτό το μήνυμα το διαβάζεις μόνο εσύ. Έλα όσο πιο γρήγορα μπορείς για να βρεις την αιώνια ευτυχία, μακριά από την πεζή καθημερινότητα. Μην το καθυστερείς σε παρακαλώ χρειάζομαι άμεσα ένα Χερουβίμ για κάτι δουλειές Εφορίες, ΙΚΑ κτλ, ξέρεις μωρέ, μικροδουλειές. Άσε, μου έχουν κάνει τη ζωή κόλαση. Απεργούν, διαδηλώνουν, βρίζουν τα Θεία-δλδ εμένα και γενικά έχουν γίνει ανυπόφορα. Έλα εσύ, καμάρι μου, που είσαι άνθρωπος του Θεού-δλδ δικός μου-και στρώσου στη δουλειά. Εκεί κάτω είναι τόσο βαρετά.

Πολλά θεϊκά φιλάκια,
ο Θεός σου.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
antonio34

Απ: Παπάρες υπάρχουν παντού ! πριν από 4 Μήνες, 1 Εβδομάδα  
Φίλτατε Drop,
ειλικρινά δεν ξέρω αν υπάρχει "αιώνια ζωή"...όπως δεν ξέρω για το αν υπάρχει "αιώνιος θάνατος" ! Όμως, ξέρω πολύ καλά, ότι υπάρχουν πάρα μα πάρα πολλοί "παπάρες" σ'αυτή τη ζωή !!! Το θέμα μας, όμως, δεν είναι αυτό. Το ζήτημα που δημιουργείται εδώ, είναι αν θα πρέπει στις όποιες "παπαρολογίες" να απαντάς αναλόγως με αντίστοιχες δικές σου "παπαρολογίες" ; Γιατί θεωρώ "παπαρολογία", το να λες, ως επιχείρημα, ότι έχω γραμμένη στα "ευαίσθητα" μέρη μου, την όποια άποψή έχεις διατυπώσει...και να νομίζεις ότι με αυτή σου τη φράση επιχειρηματολόγησες ! Εμείς, ως κοινότητα αλλά και ως άτομα, είμαστε βαλλόμενοι, από χίλιους μύριους ανεγκέφαλους και πιθανώς ανενημέρωτους...που όμως είναι ταυτόχρονα και συνάνθρωποί ! Τι θα κάνουμε με όλους αυτούς ; Πόλεμο και όπου μας βγάλει ; Όχι, δεν είμαι αυτής της άποψης...έχουμε πλέον ως κοινωνία προχωρήσει από αυτά τα στερεότυπα της ομοφοβικότητας των πατεράδων μας και μπορούμε να βλέπουμε με πιο ρεαλιστικό τρόπο τις όποιες αυτές ρατσιστικές εκδηλώσεις υπάρχουν...και σε τελική ανάλυση, δεν κερδίζεις τίποτα ερχόμενος σε αντιπαράθεσή με τα άκρα ! Πιστεύω, ότι οι δηλώσεις του συγκεκριμένου Μητροπολίτη, είναι άνευ Θεολογικής αλλά και κοινωνικής αξίας και αν δεν δίναμε, εμείς όλοι, τόση αξία και σημασία στα λεγόμενά του...σήμερα, θα καταγραφόντουσαν περισσότερο ως γραφικές, οι απόψεις του,παρά ότι έχουν κάποια σημασία ή αξία ! Αυτό το σκοπό είχε η παρέμβασή μου και ίσως θα ήταν καλό να την λαμβάναμε με αυτό το πρίσμα...κι όχι με την οπτική ματιά που την είδε, με το ειρωνικό του πνεύμα, ο φέρον το nick name "θεός"...(Το κεφαλαίο Θ δεν του ανήκει αλλά και δεν το αξίζει...θα προτιμούσα το Θεά}!!!

Υ.Γ. Φίλτατε θεέ ξέρω κι εγώ να γίνομαι ειρωνικός !

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Μάστωρας

Antonio34

Συμφωνώ στο γενικό αίτημά σου "να βλέπουμε με πιο ρεαλιστικό τρόπο τις όποιες αυτές ρατσιστικές εκδηλώσεις υπάρχουν".

Όμως δεν θεωρώ πως το κείμενο του Λύο ήταν ακραίο. Είχε συνοχή, εξέταζε και τις δύο περιπτώσεις ιερέων και την καλή και την κακή και υποστήριζε μια θέση με επιχειρήματα.

Ως απάντηση σε επιθετικό κείμενο, όφειλε να χρησιμοποιήσει ξεκάθαρη και "τρέχουσα" γλώσσα, πέρα από τα άλλα.

Ειδικά όταν ένας δημοσιογράφος σχολιάζει εκφράσεις δημοσίων προσώπων, νομίζω πως πρέπει να περιγράφει και το κοινό αίσθημα.
Η χρήση, λοιπόν, του επιθέτου "παπάρας", ως λογοπαίγνιο, θεωρώ πως ήταν ένας πολύ πετυχημένος και εκφραστικός τρόπος να συμβιβάσει την αγανάκτηση που αισθάνεται ο ομοφυλόφιλος (και γιατί όχι και ο ετεροφυλόφιλος) πολίτης, με την ανάγκη σχολιασμού τις επικαιρότητας.
Αυτό που αναφέρω δεν είναι θεωρητικό. Το προβλέπει και ο νόμος.
Αν ήταν ένα κέιμενο που εξαντλούσε την ανάλυση του θέματος σε επιθετικούς χαρακτηρισμούς (όπως έκανε ο Πειραιώς, ενα πράμμα), εννοειται πως δεν θα καθόμαστε να το συζητήσουμε σοβαρα.

Για το πόσο έχουμε προσωρήσει σαν κοινωνία και για το αν οι απόψεις του Πειραιώς θεωρούνται από την εκκλησία γραφικές ή αξιόλογες, μην βιάζεσαι να απαντήσεις... Μπες σε κανα εκκλησιαστικό μπογκ να το συζητήσεις το θέμα και πες μου κι εμενα να μπω να δω τι λένε.

Θα περιμένω ενημέρωση

Υ.Γ. Θα σου πρότεινα να προβληματιστείς πάνω στο θέμα της "ηθικής νομιμοποίησης ή ποινικοποίησης" στάσεων και συμπεριφορών. Πέρα από το τι συνειδητά αντιλαμβανόμαστε για το "πόσο έχουμε προχωρήσει" και τι μπορούμε πλέον να πούμε ή να κάνουμε (ως παραχώρηση και καλά), υπάρχει και μια ηθική εξουσία, θέλουμε δε θέλουμε, στα μάτια του λαού. Αυτή θέτει τα όρια και επηρεάζει, υποσυνείδητα αλλα σαφώς, την ελευθερία της σκέψης. Ειδικά όταν εκφράζεται ακραία. Είναι μεγάλο θέμα για να το αναλύσω εδώ. Έχει να κάνει με τον φόβο, την αμφιβολία, την ανθρώπινη αδυναμία, την ανάγκη να ελέγξουμε το άγνωστο κ.λπ. Αυτό είναι το ταμπλό στο οποίο παίζει η εκκλησιαστική εξουσία. Μέχρι τώρα να σου πω την αλήθεια, δεν είμαι σίγουρος ποιος είναι ο πλέον ενδεδειγμένος τρόπος να απαντάμε σε αυτήν. Με το θυμικό ή με τη λογική;

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Θεά

Απίστευτη ειρωνεία καλέ μου. Ταράχτηκα η Θεϊκή γυναίκα. Αντόνιο σε επαναφέρω στην τάξη. Έλα, ως καλός χριστιανός που είσαι, στον ουρανό. Σε περιμένω με ανοικτές ποδάρες. Μην το καθυστερείς στιγμή. Οι άνθρωποι είναι τόσο βαρετοί. Έλα σε μένα και θα κάνουμε πολλά πράγματα. Θα φτιάχνουμε ψεύτικες θρησκίες για να κοροϊδεύουμε τα αμόρφωτα ανθρωπάκια και θα γελάμε με τους πολέμους που θα τους βάζουμε να κάνουν στο όνομά μου. Μα δεν είναι καταπληκτικά; Τρέχα σου λέω. Άντε πριν έρθει κανένας έφηβος γκέι που αυτοκτόνησε επειδή ο παπάς της ενορίας του τον είπε βδελυρό και ανώμαλο και τον ανάγκασε να κάνει μετάνοιες και προσευχές, αφού τον βίασε πρώτα. Να σαι καλά εσύ που προτρέπεις τους ακτιβιστές να σιωπούν για να διαιωνίζεται το πρόβλημα των κηρυγμάτων μίσους. Εύγε, είσαι πολύ έξυπνος. Έλα τώρα κοντά μου πριν γίνεις αιτία και για άλλες αυτοκτονίες παιδιών.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
antonio34

Φίλε Μάστωρα,
όπως έχω γράψει ήδη,οι θέσεις του συγκεκριμένου Μητροπολίτη έχουν την αξία που ο καθένας από μας θέλει να τους δώσει ! Προσωπικά δεν τους έδωσα καμία μα καμία αξία...όπως φαντάζομαι κι ένα πάρα πολύ μεγάλο ποσοστό συνανθρώπων μας ! Άλλωστε, όπως θα είδες, περισσότερη κουβέντα έγινε για τη μήνυση παρά για το τι ύφος των δηλώσεων !!! Όμως θα ήθελα να σου εκφράσω τις αντιρρήσεις μου για το εάν το κείμενο του Λύο πετύχαινε το σκοπό του ! Φαντάζομαι,σκοπός του κειμένου ήταν να εκφράσει, σαφώς την αγανάκτηση των ομοφυλοφίλων για τις δηλώσεις του Μητροπολίτη,ταυτόχρονα θα έπρεπε να αποσκοπεί και στο να ενημερώσει την κοινή γνώμη γιατί αυτές οι δηλώσεις είναι προσβλητικές και πέρα από κάθε λογική ! Αυτό το δεύτερο μέρος δεν το βλέπω... Μη σου κάνει καμία εντύπωση Φίλε Μάστωρα, που πάρα πολλοί ετεροφυλόφιλοι, ταυτίζουν την παιδεραστία με την ομοφυλοφιλία ! Όταν λοιπόν έρχεται κάποιος Μητροπολήτης και ουσιαστικά μας ταυτίζει, θα έπρεπε να επικεντρωθούμε περισσότερο σ'αυτό κι όχι στο αν ο Μητροπολίτης διαπνέεται από ομοφοβικά αισθήματα (που διαπνέεται...αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς)! Να εξηγήσουμε στον απλό κόσμο, ότι η ομοφυλοφιλία δεν έχει καμία σχέση ούτε με την παιδεραστία (για την οποία είμαστε αντίθετοι),ούτε με τη κτηνοβασία (καθώς είμαστε φιλόζωοι...χιούμορ κάνω) αλλά ούτε και με καμία πράξη που προσβάλει την προσωπικότητα του άλλου ! Εκεί επισημαίνω τις όποιες διαφωνίες μου και εξακολουθώ να πιστεύω, ότι πέφτουμε στην εύκολη παγίδα της όξυνσης, που δεν μας βοηθά καθόλου ως κοινότητα, όταν προσπαθούμε, αντί να επιχειρηματολογήσουμε,να κράξουμε...(δες -για παράδειγμα- το πώς γράφει και προσπαθεί να επιχειρηματολογήσει η/ο "θεά", επειδή κάποιος έγραψε κάτι διαφορετικό από αυτό που εκείνη/ος πιστεύει...προσπαθεί να με θίξει στο θρησκευτικό μου συναίσθημα, γιατί πιστεύει ότι είμαι θρήσκος...τόσα ξέρει τόσα γράφει!)
Όποτε μίλησα με str8, με απλά επιχειρήματα ,ως προς τα δικαιώματά μας, ποτέ δεν βρέθηκε κανείς, να μου προβάλει την αντίθεσή του...ενώ όποτε προβάλλεται περισσότερο ο θυμός και το αίσθημα της καταδίωξης, τότε είχαμε ένα φαύλο κύκλο αντιπαράθεσης χωρίς προοπτικές και κανένα κέρδος ! Πάντως, για να τελειώνω εδώ και για να μην επανέρχομαι, θεωρώ ότι απέναντι στο φανατισμό και τη βλακεία (και φανατικοί και βλάκες υπάρχουν παντού), δεν μπορείς να προβάλεις τίποτα περισσότερο παρά λογικά επιχειρήματα...αλλιώς είσαι χαμένος από χέρι !!!

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Τρανς Θεά

Μ'αρέσει που νομίζεις ότι προβάλλεις και λογικά επιχειρήματα. Το γελοίο είναι ότι τα πιστεύεις κιόλας. Έλα κούκλε μου, αδημονώ να μας κάνεις χαζοκηρύγματα του κώλου και στον τρανς παράδεισο. Κοντοζύγωσε και δεν θα χάσεις!

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Μετάβαση στην αρχήΝέο ΘέμαΑπάντηση στο θέμα