Σύνδεση

Σύντομα το 10% θα ενεργοποιήσει τις εγγραφές χρηστών.

Μετά την ενεργοποίηση, μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες θα μπορούν να δημοσιεύουν στο φόρουμ ή να χρησιμοποιούν το chat.
Έχουμε 74 επισκέπτες on-line.
Γεια χαρά, Επισκέπτης

Θρησκεία της αγάπης – Εκκλησία του μίσους
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
  • Σελίδα:
  • 1

ΘΕΜΑ: Θρησκεία της αγάπης – Εκκλησία του μίσους

Θρησκεία της αγάπης – Εκκλησία του μίσους 19/12/2008 19:54 #595

• vavi
Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Θρησκεία της αγάπης – Εκκλησία του μίσους

εξω τωρα η εκκλησια απο καθε δραστηριοτητα του κρατους
αρκετα υποφεραμε τους φασιστες και κλεφτες..

Απ:Θρησκεία της αγάπης – Εκκλησία του μίσους 06/04/2009 22:53 #1263

• Αλέξανδρος
Δεν θα κρίνουμε την Εκκλησία η οποία είναι ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ και κανενός ιερέα
Ο Χριστός , η Υπεραγία Θεοτόκος μητέρα όλων των ανθρώπων οι Αγιοι προστάτες και βοηθοί μέχρι τους φύλακες άγγελους των ανθρώπων
Ολα για το καλό μας και την σωτηρία της ψυχής των ανθρώπων
Μην τα τσουβαλιάζουμε λοιπόν όλα και ανακατεύουμε γεγονότα παλιά , του μεσαίωνα , γεγονότα από χίλιες δυό μεριές για να βγάλουμε το συμπέρασμα ότι η πίστη μας δεν είναι καλή
Ναι Θρησκεία της Αγάπης , αλλά και της ταπείνωσης , και της υπομονής
Στην τελική θα έπρεπε να χαιρόμαστε όταν μας υποτιμούν
Ας έχουμε στο νού μας Τον Χριστό ,αυτές τις μέρες που πέρασε τα πάνδεινα , που τον έφτυσαν τον συκοφάντησαν τον χαστούκισαν του έμπηξαν καρφιά στα χέρια και στα πόδια και όλα τα υπέμεινε με υπομονή
Και όλα αυτά για εμάς
Οταν λιθοβολούσαν την πόρνη αυτός την προστάτευσε
Η Ψυχή παίζει πρώτα απ'όλα σημασία να είναι καθαρή και αγνή
Ας κοιτάξουμε αλήθεια όμως γύρω μας , πόσοι αντιμετωπίζουμε την ανθρώπινη επαφή σαν "μέσο ευχαρίστησης" και μόνο , πόσοι σε συναισθηματική βάση , ας δούμε πως έχουν γίνει οι σχέσεις γύρω μας ,ασχέτως αν είναι ετεροφυλόφιλων ή ομοφυλόφιλων
Ολα έχουν γίνει πεζά και ρευστά και εφήμερα
Το πλάτιασα λίγο το θέμα τώρα το ξέρω
Απλά επειδή εγώ πιστεύω στο Θεό και σε προσωπική επικοινωνία με ιερείς δεν βίωσα κάποιου είδους φασισμό αλλά κατανόηση και συγκατάβαση δεν το θεωρώ σωστό να τσουβαλιάζουμε όσα ακούμε και να ονομάζουμε Εκκλησία του μίσους την Εκκλησία από την οποία τα μυστήριά της μας χαρίζουν την πραγματική ευτυχία

Απ:Θρησκεία της αγάπης – Εκκλησία του μίσους 07/04/2009 17:03 #1274

• Dino
Εσένα Αλέξανδρε, απ' ότι λες, σου αρέσει να ταπεινώνεσαι και να υπομένεις. Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου. Δεν θέλω να με ταπεινώνει κανένας. Ούτε θέλω να περιμένω μέχρι την "άλλη ζωή" για να ζήσω καλύτερα, βλέποντας εν τω μεταξύ να καταστρέφεται η παρούσα.

Αν εσύ είσαι ευχαριστημένος με τη θρησκεία σου, που σε απορρίπτει ως ομοφυλόφιλο και σε θεωρεί αμαρτωλό, κατάπτυστο, τιποτένιο, ανάξιο για να μπει στον Παράδεισο (ο Παύλος τα είπε, όχι εγώ) με γεια σου και χαρά σου. Μείνε με την Παναγία και τους αγγέλους να σου κάνουν παρέα. Και τους παπάδες-κρυφαδερφές που παίρνονται με ζιγκολό. Θα τα περνάς φίνα.

Εγώ που θεωρώ ότι θίγομαι από αυτή τη θρησκεία και την θεωρώ τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ υπαίτιο για την καταπίεση των ομοφυλοφίλων και για την εντελώς αρνητική αντιμετώπισή τους από τη κοινωνία, όχι μόνο δεν τη γουστάρω, αλλά θα την πολεμάω όπου και όσο μπορώ.

Αναλογίσου τέλος ότι αν δεν υπήρχε αυτή η "ωραία" και ομοφοβική θρησκεία δεν θα καθόμασταν να γράφουμε σε αυτό το φόρουμ γιατί απλούστατα δεν θα υπήρχε ανάγκη για φόρουμ όπως δεν υπάρχει ανάγκη για φόρουμ καστατομάλληδων για παράδειγμα.

Απ:Θρησκεία της αγάπης – Εκκλησία του μίσους 08/04/2009 02:55 #1282

• dunderhead
Βρε Αλέξανδρε τι δουλειά έχει ο Χριστός με τη σημερινή εκκλησία; Συμφωνεί ο Χριστός να σπέρνουν μίσος και να βρίζουν τους συνανθρώπους τους; Γιατί αυτό κάνουν εννιά στους δέκα παπάδες!

Καλά κάνεις και πιστεύεις, η πίστη δίνει δύναμη, σε ό,τι κι αν πιστεύεις. Πες μας όμως τι σχέση έχει η πίστη σου με το μαγαζάκι της εκκλησίας; Οι παπάδες ξεφτιλίζουν την πίστη, την έχουν κάνει κάτι σαν θεατρική παράσταση, επιθεώρηση κιόλας, χωρίς το αληθινό νόημα. Για τους περισσότερους παπάδες είναι καριέρα, βόλεμα, όχι λειτούργημα.

Πίστευε αλλά μην χώνεις το κεφάλι σου στην άμμο!

Απ:Θρησκεία της αγάπης – Εκκλησία του μίσους 08/04/2009 03:01 #1283

• dunderhead
Ν' αγιάσει το στόμα σου, ρε Dino! Έθεσες το θέμα στις πραγματικές του διαστάσεις!!!

Απ:Θρησκεία της αγάπης – Εκκλησία του μίσους 08/04/2009 14:51 #1287

• Σταύρος Γιαννακόπουλος
Εγώ που είμαι άθεος, άρα δεν πιστεύω στη μεταθανάτο ζωή, στην ψυχή, στην ύπαρξη του μυθικού Χριστού και της υπεραγίας Παναγίας, μπορώ να είμαι υπερήφανος για τον τρόπο ζωής μου; Μπορώ να μη δέχομαι να με ταπεινώνουν οι διάφοροι-ες που επικαλούνται τα τσιτάτα των δογμάτων που πρεσβεύουν για να μου στερούν δικαιώματα; Μπορώ να τους μηνύω όποτε κάνουν κηρύγματα μίσους και προτρέπουν τον κόσμο να με σκοτώσει ή στην καλύτερη να με προπηλακίσει; Μπορώ στο 2009 να ασχοληθώ με την επιστήμη και την πρόοδο και να μην πρέπει μια μερίδα αμόρφωτων, καιροσκόπων ή συμπλεγματικών ανθρώπων να με γυρνάει στον Μεσαίωνα; Φτάνει πια με τους υπεραγίους και τους σούπερόσιους. Ο καθένας και η καθεμία να ασχολείται με την πίστη του-της και να μην μπλέκεται στα πόδια μου. Ας ζήσουν ταπεινά, ρακένδυτα, αγάμητα, αλλά μην ασχολούνται με τον υπόλοιπο κόσμο. Να σταματήσουν να προκαλούν πολέμους και διχόνοιες στους λαούς. Διότι χωρίς θρησκείες το 99% των πολέμων θα είχε αποφευχθεί. Αμήν!

Απ:Θρησκεία της αγάπης – Εκκλησία του μίσους 08/04/2009 19:03 #1288

• Lakis
Σταύρο μου, ωραία θα ήταν, αλλά η εκκλησία πάντα ήταν πόλεμοι, σκοτωμοί, εξευτελισμοί, μίση και άλλα ωραία. Οι παπαριές περί αγάπης, σωτηρίας, ταπεινοφροσύνης, εκπολιτισμού των αγρίων, αιώνιας ζωής κλπ είναι το μάρκετινγκ για συγκέντρωση εξουσίας και πλούτου στους ομιλούντες στο όνομα του θεού. Κάτι σαν το "κάνω πόλεμο για την ειρήνη" του Μπους ένα πράμα.

Και ο μόνος τρόπος για να το πετύχουν είναι να σου πουν πόσο βρωμιάρης είσαι, ότι αν φας πιτόγυρο την μεγάλη Παρασκευή είσαι κατάπτυστος, ότι αν τον παίρνεις τότε είσαι εγκληματίας και άλλα χαριτωμένα από ανώδυνα μέχρι καταστροφικά. Βασικά, ό,τι και να κάνεις θα πας στην κόλαση (ευτυχώς γιατί στο παράδεισο μάλλον ερημιά και βαρεμάρα θα έχει).

Δυστυχώς αν δεν γίνει πια αυτός ο διαχωρισμός εκκλησίας-κράτους, θα την βρίσκουμε μπροστά μας, με Βιστωνίδες και ακίνητα και τρεχάματα στα δικαστήρια επειδή κάποιος τους είπε παπάρες.

Αλλά δεν το βλέπω να γίνεται, ποιος θα το κάνει;

Απ:Θρησκεία της αγάπης – Εκκλησία του μίσους 09/04/2009 12:40 #1291

• Σταύρος Γιαννακόπουλος
Εμείς.

Απ:Θρησκεία της αγάπης – Εκκλησία του μίσους 09/04/2009 16:56 #1292

• Tom29
Dino, το κείμενό σου θίγει την ουσία του θέματος και με εκφράζει απόλυτα. Έλεος πια με τους παπάδες.
Χωρισμός Εκκλησίας και Κράτους ΤΩΡΑ!!!

Απ:Θρησκεία της αγάπης – Εκκλησία του μίσους 09/04/2009 17:01 #1293

• Tom29
Σωστό σε βρίσκω! Και εσύ και ο Dino είστε to the point...
  • Σελίδα:
  • 1
Συντονιστές: moderator
Χρόνος για την δημιουργία της σελίδας: 0.32 δευτερόλεπτα