Σε αυτήν την κατηγορία

Σύνδεση

Σύντομα το 10% θα ενεργοποιήσει τις εγγραφές χρηστών.

Μετά την ενεργοποίηση, μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες θα μπορούν να δημοσιεύουν στο φόρουμ ή να χρησιμοποιούν το chat.
Έχουμε 82 επισκέπτες on-line.

Φόρουμ Συζητήσεων
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;
Διαφυλικοί-ές
(0 μέλος/η είναι εδώ) 
Μετάβαση στο τέλοςΝέο ΘέμαΑπάντηση στο θέμα
ΘΕΜΑ: Διαφυλικοί-ές
Σταύρος Γιαννακόπουλος

Διαφυλικοί-ές πριν από 2 Χρόνια, 5 Μήνες  
Θα ήθελα, το επόπενο τεύχος του 10% να είναι αφιερωμένο αποκλειστικά στις-στους διαφυλικές-ούς. Με συνεντεύξεις από τις πιο σημαντικές μορφές της Ελλάδας αλλά και τους εξωτερικού. Πόσο δύσκολο ή εύκολο είναι να γίνει η διόρθωση του φύλου; Βοηθάει το κράτος; Πέρυσι-τον Απρίλιο του 2008- έγινε η πρώτη και δυστυχώς η τελευταία επέμβαση αλλαγής φύλου στην Πάτρα με κρατικά έξοδα. Η κοπέλα δηλώνει πως πέρασαν 10 χρόνια δύσκολων διαπραγματεύσεων μέχρι να κατορθώσει να πληρώσει το ταμείο της τα έξοδα των γιατρών. Οι οποίοι-ες δηλώνει είναι χειρότεροι-ες από την ίδια την κυβέρνηση.
Είπε:
Δεν σε αναγκαζει η κυβερνηση να πας εξω! Η κυβερνηση, οι ασφαλιστικοι φορεις, σου δινουν την δυνατοτητα να κανεις την επεμβαση στον τοπο σου! Αν πρεπει να γινει σε βοηθαει.
Οι "πουστηδες" οι γιατροι αναγκαζουν και κινουν τα νήματα.
Δεν αφηνουν οποιον κι οποιον να τους χαλασει την πιατσα!
Οταν μια τετοια επεμβαση στον ιδιωτικο τομεα κοστιζει 20 και ανω, το λιγοτερο, χιλιαρικα....το να προσπαθει καποια να την κανει μεσω ασφαλιστικου φορεα ειναι σαν να πεφτει πανω σε τσιμεντενιο τοιχο διαμέτρου 15 μετρων!!!

μεχρι και το Κεντρικο Συμβουλιο Υγειας καταφερα να μου δωσει ειδικη αδεια για την επεμβαση μου και με το δικο μου πεπραγμενο μπορει να την παρει οποια εχει τις προϋποθεσεις!
Δεν ειναι πολιτικο το θεμα τουλαχιστον οχι τοσο στενα συγκεκριμενα στο θεμα αυτων των επεμβασεων!
Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ Συστημα Υγειας ευθύνεται γι'αυτο το θεμα!

Είναι μια σημαντική ακτιβίστρια και καλό θα ήταν να της το αναγνωρίσουμε.

Όπως επίσης η Πάολα, η Μαρίνα Γαλανού, η Σουλουκίδη Χριστίνα, η Μπέττυ Βακαλίδου και πολλές και πολλοί άλλοι που έχουν προσφέρει τα μάλα στο ΛΟΑΔ κίνημα.

Ευχαριστώ.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Μετάβαση στην αρχήΝέο ΘέμαΑπάντηση στο θέμα