Σε αυτήν την κατηγορία

Σύνδεση

Σύντομα το 10% θα ενεργοποιήσει τις εγγραφές χρηστών.

Μετά την ενεργοποίηση, μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες θα μπορούν να δημοσιεύουν στο φόρουμ ή να χρησιμοποιούν το chat.
Έχουμε 136 επισκέπτες on-line.

Φόρουμ Συζητήσεων
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;
Ρατσισμός στο Δημόσιο. Ζητάω βοήθεια.
(0 μέλος/η είναι εδώ) 
Μετάβαση στο τέλοςΝέο ΘέμαΑπάντηση στο θέμα
ΘΕΜΑ: Ρατσισμός στο Δημόσιο. Ζητάω βοήθεια.
Δημήτρης.

Ρατσισμός στο Δημόσιο. Ζητάω βοήθεια. πριν από 6 Μήνες  
Αγαπητοί φίλοι,

Είμαι νεοδιόριστος στο δημόσιο τομέα και δέχομαι πολύ ρατσισμό και πίεση στην υπηρεσία μου. Επέλεξα την οδό του να μη μιλάω, να κάνω το κορόιδο αλλά αυτό βλέπω ότι επιδεινώνει τη κατάσταση. Το θέμα έφτασε στα άκρα όταν 2 φατ ασσις τιπικαλ αγαμίτου συναδέρφισσες με ρώτησαν αν ξέρω πως το κάνουν οι γκει και τι νιώθουν όταν το κάνουν. Σαν να μην έφτανε αυτό μετά άρχισαν να γελάνε δυνατά φέρνοντάς με σε πολύ δύσκολη θέση μπροστά σε άλλους συναδέρφους, άκουσα και έναν άλλο να λέει "τον καημένο". Είναι και άλλα που έχουν γίνει αλλά δεν μπορώ να επεκταθώ περισσότερο.

Δεν έχω δώσει κανένα απολύτως δικαίωμα ούτε προκαλώ είμαι τυπικότατος και πολύ καλός στη δουλειά μου. Το θέμα είναι οτι δεν θέλω να τσακωθώ με κανέναν, ούτε να δημιουργήσω θέματα με πειθαρχικό, τουλάχιστον μέχρι τα πρώτα 2 χρόνια που κρίνομαι τυπικά. Θα ήθελα ωστόσο τη συμβουλή σας. Δεν αντέχω τη κατάσταση αυτή και μου περνάει από το μυαλό να πάω στην επιθεώρηση εργασίας για να μάθω τα δικαιώματά μου. Το έχει ψάξει κανείς? Σκέφτομαι επίσης με ανώνυμη επιστολή στον υπουργό της υπηρεσίας μου να καταγγείλω τα ονόματα τους και να αναφέρω διάφορες λαμογιές που έχουν κάνει μέσα στην υπηρεσία. Είναι λίγο απελπιστικό το σημείο που έχω φτάσει αλλά ζητάω σιωπηλή εκδίκηση. Θα ήθελα τη γνώμη σας παιδιά.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Ελίζα Παλαιολόγου

Απ:Ρατσισμός στο Δημόσιο. Ζητάω βοήθεια. πριν από 6 Μήνες  
Συμφωνώ απολύτως μαζί σου. Να τους καταγγείλεις ανωνύμως αλλιώς θα το κάνω εγώ. Θα μιλήσω και με δικηγόρο και θα σου πω. Κράτα γερά. Μην αφήσεις κανένα ανεγκέφαλο ον να σου κάνει κακό.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Δημήτρης.

Σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον σου. Μ έχει συγκινήσει η πρωτοβουλία σου. Θα περιμένω συμβουλή σου. Δε μπορείς να φανταστείς τι μίσος τρέφουν κάποιοι άνθρωποι για τους γκέι. Σίγουρα κάτι δεν πάει καλά μέσα τους για να λένε αυτά που ακούνε καθημερινά τα αυτιά μου, αλλά για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω δεν θέλω να δημιουργήσω καυγάδες, φωνές και να τους πάω πειθαρχικό. θα περιμένω νέα σου.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
vavi

φιλε

ελπιζω η ελιζα ή και αλλοι να σε βοηθησουν πρακτικα συντομα...
εγω μονο δυο λογια γιατι μισουν τους γκει:
γιατι πολυ απλα ψαχνουν διεξοδο απο τη μιζερη και ασημαντη ζωη τους.... ανθρωποι αποτυχημενοι, μη ικανοποιημενοι σεξουαλικα, ασχημοι πολλες φορες, με καθε ειδους κομπλεξ κατωτεροτητας, προσπαθουν να μειωσουν καποιον γκει, εχοντας την ψευδαισθηση (ή ευχομενοι να ηταν πραγματικοτητα) οτι αυτος περναει χειροτερα ακομη κι απ αυτους.

Δε θα τους περασει... τα "ψωμια " τους τελειωνουν...

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Ελίζα Παλαιολόγου

Αναφορά στο Συνήγορο του Πολίτη για δυσμενή μεταχείριση λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού στο χώρο της εργασίας (ν.3304/2005) - δεν έχει να φοβηθεί τίποτα κατά τη γνώμη μου αν είναι όντως στο δημόσιο. Θα στείλει ο Συνήγορος μια επιστολή που θα τους λέει να σέβονται την προσωπικότητά του.

Από τον e-lawyer.

Διαφορετικά μπορείς να γίνεις εσύ πιο δυνατός, με την υποστήριξη φίλων και πολλή ενημέρωση και από το εν λόγω περιοδικό, ώστε να μην σε ενοχλούν τα ανθρωπάρια.

Δεν είσαι μόνος, αυτό πρέπει να καταλάβεις. Ό,τι χρειαστείς είμαστε εδώ να σε στηρίξουμε.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Δημήτρης

Παιδιά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Όπως σας είπα δεν θέλω να εκτεθώ και προτιμώ να δράσω ανώνυμα. 'Ετσι και κάνω κάτι επώνυμα θα μιλάει όλο το υπουργείο για μένα. Οι φίλοι με υποστηρίζουν αλλά δεν μου αρκεί αυτό. Ζητάω ύπουλη σιωπηλή εκδίκηση. Όπως τα λέει ο vavi είναι ακριβώς. Να μη σου πω ότι κάποια από αυτές θα είναι hidden unfuckable homosexual και βγάζει τα απωθημένα της πάνω μου. Μόλις περάσουν τα 2 χρονάκια όμως θα την εκδικηθώ. Θεωρώ ότι πρέπει να πληρώσει γιατί διασκεδάζει μαζί μου, με προκαλεί να αντιδράσω, (ενώ εγώ ποτέ δεν μίλησα για μένα και τις προτιμήσεις μου σε κανέναν) και δείχνει το μίσος της στους gay με κάθε τρόπο. Δεν ξέρετε πως μπορεί κάποιος να αισθάνεται όταν καθημερινά προσφέρει το μέγιστο, δεν προκαλεί και αυτό που εισπράττει είναι κοροϊδία και χλευασμό για τις προσωπικές του προτιμήσεις, μπροστά σε ανθρώπους που τον συμπαθούν. Και όλα αυτά εν έτη 2010 στην Ελλάδα, που κάποτε η ομοφυλοφιλία ήταν πολιτισμός.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Thomas

Εγώ προτείνω να ισχυροποιήσεις τις φιλίες σου στον εργασιακό χώρο, με προσοχή βέβαια πάντα σε αυτά που αποκαλύπτεις στον καθένα. Καλό θα ήταν να είχες κανα 2 φίλους που θα σταθούν και θα σε υποστηρίξουν μπροστά σ'αυτές τις βλάμμένες! Εύκολα τα βάζεις με έναν, με πολλούς;

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
"ΕΙΜΑΙ GAY ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ"

Απ:Ρατσισμός στο Δημόσιο. Ζητάω βοήθεια. πριν από 5 Μήνες, 3 Εβδομάδες  
Πρόσφατα το πέρασα κι εγώ. Εμπειρία πικρή μεν, διαφωτιστική δε, που νομίζω ότι με έκανε πιο δυνατό.
"Αυτοί" παρά το γεγονός ότι ανήκουν σε μια μεγαλύτερη (κοινωνικά αποδεκτή) ομάδα, χτυπάνε πλάγια προσπαθώντας να σε κάνουν να πονέσεις. Εμένα με πλαγιοκοπούσαν πάντα παρουσία τρίτων (ομοϊδεατών τους). Αν τους απομονώσεις και τους αντιμετωπίσεις έναν έναν διαλεκτικά και ευθέως μπορείς να τους βάλεις στη θέση τους. Μην σκέφτεσαι να εκδικηθείς ύπουλα. Άσε τις πουστιές για τους straight συνανθρώπυς μας, οι οποίοι σημειωτέον, τις χρησιμοποιούν κατά κόρον. ΠΡΟΣΟΧΗ, μην χάσεις τον αυτοσεβασμό σου. ΠΡΟΣΟΧΗ, μην σκύβεις το κεφάλι. Θα δεις ότι θα το σκύψουν αυτοί. Δεν έχουμε εμείς πρόβλημα, αυτοί το έχουν και πρέπει να το εμπεδώσουμε αυτό.(Πονάει η αντιμετώπισή τους γαμώτο, αλλά κάποτε περνάει ο πόνος).

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Δημήτρης

Απ:Ρατσισμός στο Δημόσιο. Ζητάω βοήθεια. πριν από 5 Μήνες, 2 Εβδομάδες  
Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση φίλε. Αν μπορείς πες μου πως τα κατάφερες? Μίλησες στον καθένα χωριστά? Θες να τα πούμε μέσω εμαιλ?

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Βαγγέλης

Απ:Ρατσισμός στο Δημόσιο. Ζητάω βοήθεια. πριν από 5 Μήνες, 2 Εβδομάδες  
Άντε μωρή κότα!!!!!!κοτάρα!!!! που δεν έχεις το θάρρος να σταθείς στα πόδια σου και μου θες και εκδίκηση. Ούστ.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Μετάβαση στην αρχήΝέο ΘέμαΑπάντηση στο θέμα