Σε αυτήν την κατηγορία

Σύνδεση

Σύντομα το 10% θα ενεργοποιήσει τις εγγραφές χρηστών.

Μετά την ενεργοποίηση, μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες θα μπορούν να δημοσιεύουν στο φόρουμ ή να χρησιμοποιούν το chat.
Έχουμε 93 επισκέπτες on-line.

Φόρουμ Συζητήσεων
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;
Ρατσισμός στο Δημόσιο. Ζητάω βοήθεια.
(0 μέλος/η είναι εδώ) 
Μετάβαση στο τέλοςΝέο ΘέμαΑπάντηση στο θέμα
ΘΕΜΑ: Ρατσισμός στο Δημόσιο. Ζητάω βοήθεια.
Ελίζα Παλαιολόγου

Απ:Ρατσισμός στο Δημόσιο. Ζητάω βοήθεια. πριν από 5 Μήνες, 2 Εβδομάδες  
Βαγγέλη, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι τόσοι δυνατοί ή τόσο τυχεροί- ενδεχομένως - όσο εσύ. Το να βρίζεις έναν άνθρωπο που σου ζητάει τη βοήθειά σου είναι τουλάχιστον απάνθρωπο. Αν δεν μπορείς να του δώσεις κάποια λύση, μπορείς, απλώς, να μη συμμετέχεις στη συζήτηση. Δημήτρη κουράγιο. Σε στηρίζουμε. Μην πτοείσαι από τα χτυπήματα, από όποια πλευρά κι αν προέρχονται αυτά.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Ειρήνη Π.

Μια βοήθεια και συμπαράσταση ζήτησε ο άνθρωπος ώστε να δει τί θα κάνει με ένα εργασιακό του πρόβλημα, που αντιμετωπίζει καθημερινά.
Είναι ανάγκη να τον χαρακτηρίζουμε σαν "κότα";
ΕΛΕΟΣ!

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Δημήτρης

Έλα μπροστά μου και πες με κότα φίλε μου, και θα σου πω εγώ ποιός είναι κότα. ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΑ ΤΡΙΑ ή ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΑΚΙ (μάλλον το τριγωνάκι) αγνώριστο. Πίσω από μία οθόνη είσαι η μεγαλύτερη αρχικοτάρα.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
vavi

μην ασχολεισαι με τον παραπανω.... ειναι γνωστη για τις μαλακιες που γραφει σε οποιο θεμα και να ναι.
Το τριγωνακι το πετυχες πολυ ευστοχα !!!

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Δημήτρης

ΕΧΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΤ ΑΣΣΕΣ ΚΡΥΦΟ ΣΤΡΕΙΤ ΠΕΝΗΝΤΑΡΕΣ ΕΙΠΑΜΕ.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Βαγγέλης

Αγαπητέ Δημήτρη,

έχεις απόλυτο δίκιο για το τριγωνάκι, είμαι πούστης και δεν το κρύβω, άσε που το είπε και η vavi . Ωστόσο καλό μου παιδί, πριν να σκίσεις τη δικιά μου την πατάρα, καλό θα είναι να ασχοληθείς με τους συναδέλφους σου και να βγάλεις εκεί τον τσαμπουκά σου.

Επίσης θα ήθελα να πω στην αγαπητή ελίζα "δεν πας να πλύνεις κανα πιάτο!!!"

Φιλιά.... βάρβαρε.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Δημήτρης

ΟΚ. Πάμε παρακάτω.Πείτε εμπειρίες και συμβουλίες

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
vavi

προς τον βαγγελακη και καθε αλλο αγραμματο ( απ την ορθογραφια φαινεται) αυθαδες υποκειμενο που γραφει σ αυτο το φορουμ

θα συνιστουσα περισσοτερο σεβασμο στους συνομιλητες ή και να μας αδειασουν τη γωνια γιατι εδω γινεται σοβαρη συζητηση

εχω αρχισει και καταλαβαινω γιατι η κοινωνια ονομαζει "πουστιες" τετοιες συμπεριφορες.... εμεις σημερα τις λεμε συμπεριφορες καταπιεσμενων θυματοποιημενων κακεκτυπων γυναικας!

βαγγελακη αν εσυ αισθανεσαι κακο και αυθαδες δωδεκαχρονο κοριτσακι ( στο μυαλο) αυτο δεν ενδιαφερει τους αντρες και τις γυναικες που γραφουν εδω μεσα...

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Βαγγέλας

τζ τζ τζ τζ!! Κήτα στώμα. Είθελα να ξαιρα μ'αυτό τω στώμμα τρος; Αλλα έτσι είσαστε εσείς οι σοβαρές. .

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Σταύρος Γιαννακόπουλος

1. ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΑΚΙ (μάλλον το τριγωνάκι) αγνώριστο.

2. Το τριγωνακι το πετυχες πολυ ευστοχα !!!

Tι απαράδεκτος σεξισμός είναι αυτός; Πάτε να την πείτε σε έναν κάφρο και βγάζετε ένα μεγαλύτερο από μέσα σας. Το να είναι κάποιος-α ή να αισθάνεται γυναίκα δεν είναι κατάρα. Οι γυναίκες δεν είναι κατώτερες αλλά ίσες με τους άνδρες. Σταματήστε να τις μειώνετε άμεσα, έμμεσα ή χαριτολογώντας. Είναι ηλίθιο να είσαι σεξιστής όταν υφίστασαι ομοφοβία. Πόσες φορές πρέπει να τα πούμε;

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Μετάβαση στην αρχήΝέο ΘέμαΑπάντηση στο θέμα