Σε αυτήν την κατηγορία

Σύνδεση

Σύντομα το 10% θα ενεργοποιήσει τις εγγραφές χρηστών.

Μετά την ενεργοποίηση, μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες θα μπορούν να δημοσιεύουν στο φόρουμ ή να χρησιμοποιούν το chat.
Έχουμε 123 επισκέπτες on-line.

Φόρουμ Συζητήσεων
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;
Συζήτηση για την Ομοφυλοφιλία σε Χριστιανικό Blog
(0 μέλος/η είναι εδώ) 
Μετάβαση στο τέλοςΝέο ΘέμαΑπάντηση στο θέμα
ΘΕΜΑ: Συζήτηση για την Ομοφυλοφιλία σε Χριστιανικό Blog
Πέτρος

Συζήτηση για την Ομοφυλοφιλία σε Χριστιανικό Blog πριν από 1 Χρόνος, 8 Μήνες  
Δεν ξέρω αν έχει νόημα, θεωρώ ότι αξίζει να ρίξετε μια ματιά στο πώς αντιμετωπίζεται το θέμα της ομοφυλοφιλίας σε ένα χριστιανικό Blog. Είναι από τα μετριοπαθή, για να φανταστείτε. Δέχεται και το διάλογο.

Θα μου πείτε ότι είναι γνωστές οι απόψεις.
Θεωρώ όμως ότι μπορούμε να δούμε τι διαστάσεις παίρνει το θέμα και πως το διαχειρίζονται όσοι σχολιάζουν.

Υπάρχουν οι πιστοί που έχουν λίγο πιο κριτική σκέψη και προσπαθούν να προσεγγίσουν το θέμα ψύχραιμα.
Λίγοι, δυο τρεις.
Και δεν τους δίνει κανείς σημασία.

Υπάρχουν και οι κλασικοί ακραίοι που επικρατούν.

Ρίξτε μια ματιά.
Εγώ σοκαρίστηκα από το πώς με αντιμετώπισαν ως σχολιαστή.

Φοβάμαι ότι θα βλέπουμε όλο και πιο συχνά τέτοια άρθρα που προωθούν το μίσος.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Πέτρος

Απ:Συζήτηση για την Ομοφυλοφιλία σε Χριστιανικό Blog πριν από 1 Χρόνος, 8 Μήνες  
Από το σοκ που έφαγα, ξέχασα να δώσω και το link

istologio.org/?p=1732

Καλή ανάγνωση σε όσους διαθέτουν τον απαραίτητο μαζοχισμό!
Μιλάμε για 150 σχόλια μέχρι τώρα...

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Νίκος

Jesus [sic], συνάδελφε! Πώς άντεξες να απαντάς σε τόσο εκτροχιασμένα άτομα;;; Μήπως δεν αξίζει τόσο χάσιμο χρόνου σε τέτοιες "καμένες" περιπτώσεις;

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Dimitris T

Μπήκα και είδα λίγο. Γενικά τα περισσότερα post είναι χαμηλού επιπέδου και τυφλωμένα. Εγώ όμως έκλεισα γιά σήμερα. Έγραψα 2 σχόλια στο εξής blog
www.stoxos.gr/2010/05/5.html
Ανώνυμα, αλλά θα τα καταλάβετε από το ύφος.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
dudu

ti einai auta pou grafoune re paidia!!!!diladi emas tha mas timwrisei o Theos???!!! mou sikwthike h trixa........

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
dudu

re petro se exoune balei sth mesh oi asxetoi kai sou ti lene! ti malakes! egw den tha tous apantousa kan....ase mas mwre me tous kleistomualous! nomizoun twra oti einai anwteroi anthrwpoi kai den koitane ta xalia tous!!!

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Tom

Εγώ νομίζω ότι καλά κάνει ο Πέτρος και απαντά σ' αυτούς τους σεξιστές χριστιανούς. Κι εγώ πριν 15 χρόνια ήμουν "χριστιανόπουλο", χωρίς τη θέλησή μου, φυσικά. Εννοώ ότι με στέλνανε για εξομολόγηση, κατηχητικό, διαρκείς εκκλησιασμούς κλπ κλπ. Σίγουρα θα με βοηθούσε πολύ τότε, εάν υπήρχε ένα τέτοιο χριστιανικό site, όπου παράληλα με τις σεξιστικές-ρατσιστικές απόψεις των χριστιανών, θα διάβαζα και όσα γράφει ο Πέτρος. Άρα θα έβλεπα από πολύ νωρίς ότι υπάρχει και άλλη άποψη, πέρα από τα χριστιανικά σοφίσματα.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Πέτρος

Παιδιά, να πω πώς το σκέφτηκα και το έκανα.
Πέρα από τα προσωπικά μου θεματάκια με το θέμα, που πρέπει να τα δω με ψυχολόγο (κόλλημα να πάρω επιτέλους το οκ από την κοινωνία-μάνα, το ότι με αγαπάει και μου δίνει την πνευματική 'ευκή' της ), το είχα δει και λίγο πιο εκλογικευμένα.

Δηλαδή:
Όσο μιλάμε, όσο υπάρχουμε και όπου το κάνουμε, είναι θετικό. Πριν λίγα χρονάκια, ούτε τη λέξη 'ομοφυλόφιλος' δεν μπορούσες να δεις σε χριστιανικές ιστοσελίδες.
Επιπλέον, υπάρουν πολλοί πιστοί, οι οποίοι είναι οκ ατομάκια και διαβάζουν με πραγματικό ενδιαφέρον αυτά που θα γράψω. Το ξέρω, όπως ξέρω ότι αυτοί ποτέ δε θα μιλήσουν. Τουλάχιστον όμως ακούν.
Γενικά οι πιστοί είναι άτομα τρομαγμένα. Όταν φωνάζουν χλεβάζουν βρίζουν (είσαι 'Σίσσυ', είσαι παιδεραστής κ.λπ.) το κάνουν γιατί έχουν μάθει στον πόλεμο, την ηθική καταπίεση και την καχυποψία. Θεωρώ ότι είναι καλό να φαίνεται η αντίδρασή τους. Είναι καθαρτικό και για εμένα και για άλλους που παρακολουθούν.

Είναι ψυχοφθόρα διαδικασία, οκ...
Αλλά θεωρώ ότι έδωσε μια ευκαιρία να καταλάβουν κάποιοι ότι όλα αυτά τα λόγια περί αγαπητικής μεταμόρφωσης στην εκκλησία είναι κούφια λόγια.
Επίσης κατάλαβαν κάποιοι λίγο περισσότερο τι σημαίνει τελικά η λέξη ομοφοβία. Πόσο έντονη είναι και πόσο άσχημα εκφράζεται.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
dudu

Νομίζετε ότι δεν υπάρχουν παπάδες και μοναχοί σε μοναστήρια που το πρωί είναι πατήρ Ευφραίμ και το βράδυ Λολίτα? Εμένα προσωπικά αυτό μου τη σπάει ρε παιδιά!!! Και μετα έρχεται ο κάθε αγράμματος που δεν έχει ούτε τη στοιχειώδη μόρφωση και δεν έχει διαβάσει και κανένα βιβλίο να ξεστραβωθεί και μιλάει χωρίς να ξέρει και μας κατακρίνει κιόλας!!!!!!! Λες κι αυτοί είναι καλύτεροι

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Βασίλης87

Πάντως έχεις δεί τι γίνεται όταν ρίξεις ξύδι σε μαγειρική σόδα;;;

Κάτι τέτοιο γίνεται αν γράψεις ένα θετικο προς την ομοφυλοφιλια (και τη λογική!!!) ποστ σε θρησκόληπτο μπλογκ!

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Μετάβαση στην αρχήΝέο ΘέμαΑπάντηση στο θέμα