Σε αυτήν την κατηγορία

Σύνδεση

Σύντομα το 10% θα ενεργοποιήσει τις εγγραφές χρηστών.

Μετά την ενεργοποίηση, μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες θα μπορούν να δημοσιεύουν στο φόρουμ ή να χρησιμοποιούν το chat.
Έχουμε 94 επισκέπτες on-line.

Φόρουμ Συζητήσεων
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;
Μετάβαση στο τέλοςΝέο ΘέμαΑπάντηση στο θέμα
ΘΕΜΑ: βοηθεια
επειγον, βοηθεια

βοηθεια πριν από 1 Μήνας, 1 Εβδομάδα  
brethika me enan typo(den kserw polla gia auton).
k etsi opws ton phdousa espase to profylaktiko k ekana 5-10 kiniseis mesa eksw xvris na to katalavw, meta to allaksa vevaia k sinexisame. ton rwthsa meta to sex alla mou eipe oti einai ok. exw pithanothtes gia disaresta. einai arketo me 5-10 kiniseis k xvris ekspermatish na exw kollhsei kati?

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Dimitris T

Απ:βοηθεια πριν από 1 Μήνας, 1 Εβδομάδα  
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσες φορές στο παρελθόν έχω μετρήσει πιθανότητες, έχω διαβάσει, έχω ρωτήσει. Αν τον ρώτησες και σου είπε ότι δεν έχει κάτι, αυτό είναι ας το πούμε θετικό, αλλά όπως καταλαβαίνεις, μπορεί να έχει και να μην το ξέρει ή να μην το λέει. Ενδεχόμενα εξετάζουμε. Σε εμένα τουλάχιστον μέσα από αυτό το άγχος συχνά εκδηλώνονταν μασκαρεμένη η ενοχή, όταν έκανα κάτι εκτός σχέσης, ή γιά x λόγους. Προσπάθησε να το εκλογικεύσεις. Αν η ύποπτη επαφή είναι πολύ πρόσφατη (<2 μέρες με κάποιο ερωτηματικό στο θέμα του χρόνου) μπορείς να ρωτήσεις κάποιον ή σε επείγοντα παθολογικά ιατρεία νοσοκομείου, ή στη γραμμή γιά το AIDS 210 7222222, μήπως πάρεις προληπτική αγωγή μετά από έκθεση. Αν δεν τίθεται θέμα προληπτικής αγωγής, μπορείς να κάνεις μιά εξέταση baseline τώρα και μιά σε 1μήνα και σε 2 μήνες. Υπάρχουν και οι πιό σύγχρονες εξετάσεις που ανιχνεύουν όχι αντισώματα, αλλά αντιγόνα ή το περίφημο PCR, που περιορίζουν αυτό το χρόνο σε 10-20 μέρες.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Μετάβαση στην αρχήΝέο ΘέμαΑπάντηση στο θέμα