Σε αυτήν την κατηγορία

Σύνδεση

Σύντομα το 10% θα ενεργοποιήσει τις εγγραφές χρηστών.

Μετά την ενεργοποίηση, μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες θα μπορούν να δημοσιεύουν στο φόρουμ ή να χρησιμοποιούν το chat.
Έχουμε 102 επισκέπτες on-line.

Φόρουμ Συζητήσεων
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;
Μετάβαση στο τέλοςΝέο ΘέμαΑπάντηση στο θέμα
ΘΕΜΑ: ΠΡΩΚΤΙΚΟ SEX
G68

ΠΡΩΚΤΙΚΟ SEX πριν από 1 Χρόνος, 5 Μήνες  
Καλησπέρα.
Είμαι 42 ετών και προσφατα αρχισα να εχω ερωτικές επαφές με εναν αντρα. Είμαι παθητικός.
Διάβασα κάπου ότι το πολυ σεχ απο πίσω δημιουργεί χαλάρωση στον σφυγγτίρα και με το πέρασμα του χρόνου υπάρχει περίπτωση ακράτειας. Όπως επίσης οτι πρέπει να υπάρχει κενο μιας εβδομάδας περίπου μεταξύ δυο σεξουαλικών πράξεων για τον ιδιο λογο.
Γνωρίζει κανείς να μου πει τι γίνετε;

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ

Απ:ΠΡΩΚΤΙΚΟ SEX πριν από 1 Χρόνος, 5 Μήνες  
Αντι για πρωκτικό δοκίμασε καλύτερα ... ορεκτικό.
Οι μυς του στόματος δεν χαλαρώνουν ποτέ....

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
G8

"Η πρωκτική σεξουαλική επαφή δεν επηρεάζει τη λειτουργία αυτού του σφιγκτήρα."

www.hiv.gr/prolipsi-kai-seksoualiki-ygei...eia-tou-prwktou.html

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
bodyΚΩΣ

Δηλαδή εγώ που είμαι ποντικός {bodyΚΩΣ} και κατά τους αρχαίους ελληνες μ υ ς {με περισπωμένη στο πολυτονικό σύστημα} δεν πρέπει να ανησυχώ για την ελαστικότητα των μυών μου όταν κάποτε αποφασίσω να κάνω .... Τρωκτικό σεξ ?????

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Phd

Η συχνή πρωκτική σεξουαλική πρακτική δεν προκαλεί χαλάρωση του σφικτήρα σε τέτοιο βαθμό ώστε να καταλήξει κάποιος στην ακράτεια. Φυσικά διαφέρει κατά περίπτωση, πολλοί παθητικοί παραμένουν στενοί ενώ άλλοι χαλαρώνουν ελαφρώς αλλά χωρις προβλήματα. Η συχνή και υπερβολική χρήση πρακτικών όπως το fisting, και η διείσδυση με ευμεγέθη εργαλεία(δονητές, μπουκάλια, λαχανικά, φρούτα κλπ)επιφέρει χαλάρωση σε μεγάλο βαθμό με αποτέλεσμα την ακράτεια.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ

Απ:ΠΡΩΚΤΙΚΟ SEX πριν από 1 Χρόνος, 4 Μήνες  
Εμένα η γνώμη μου είναι πως όταν ο αντρικός πρωκτός έρθει σε στύση στενεύει... ανεπανόρθωτα.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Μετάβαση στην αρχήΝέο ΘέμαΑπάντηση στο θέμα