Σε αυτήν την κατηγορία

Σύνδεση

Σύντομα το 10% θα ενεργοποιήσει τις εγγραφές χρηστών.

Μετά την ενεργοποίηση, μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες θα μπορούν να δημοσιεύουν στο φόρουμ ή να χρησιμοποιούν το chat.
Έχουμε 104 επισκέπτες on-line.

Φόρουμ Συζητήσεων
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;
Μετάβαση στο τέλοςΝέο ΘέμαΑπάντηση στο θέμα
ΘΕΜΑ: ΒΛΕΝΟΡΡΟΙΑ;;;
GRIGORIS28

ΒΛΕΝΟΡΡΟΙΑ;;; πριν από 1 Χρόνος, 5 Μήνες  
Χθες σε κάποιο σχετικό μπαράκι φλέρταρα με ένα παιδί. Τελικά βρεθήκαμε στις τουαλέτες για ξεκαύλωμα. ΔΕΝ έπαιξε πρωκτικό απλά μαλακία και σε κάποια στιγμή μου το πήρε κανά δυο φορές στο στομα και μου άγγιξε(με το χέρι που μαλακιζόταν)τον πούτσο και τα αρχίδια. Ο καθένας εκσπερμάτισε πάνω του χωρίς να έχουμε καμία επαφή. Πρόσεξα ότι το παιδί(κατά τα άλλα πολύ καθαρός)είχε αρκετά υγρά σαν προσπερματικά(σαν σάλιο λευκό όχι κολλώδες και πυώδες)και μου μπήκαν ψίλλοι στα αυτιά. Αν κι απλώς μαλακιστήκαμε κι εκείνος μονάχα μου τον πήρε στο στόμα για λίγο χωρίς να χύσω αν έχει κάτι όπως βλενόρροια έχω κολλήσει; Είναι η πρώτη φορά σε φάσωμα που δεν έχω βάλλει προφυλακτικό αλλά μια μαλακία ήταν δε χρειάστηκε εκτός κι αν κολλά η βλενόρροια διά χειραψίας. Μόλις επέσρεςψα σπίτι πλύθηκα καλά, έβαλα πενταντίν και οινόπνευμα(ακόμα και μέσα στην ουρήθρα)και πήρα ένα απλό αντιβιοτικό. Μήπως με πιάνει υστερία;
Ας απαντήσει κάποιος ειδικός από την ομαδα σας. Ευχαριστώ

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ

Απ:ΒΛΕΝΟΡΡΟΙΑ;;; πριν από 1 Χρόνος, 5 Μήνες  
Αν τα πραγματα εγιναν οπως τα περιγραφεις ο κινδυνος ειναι μηδαμινος...
Σωστη η χρηση του Πεταντιν.
Λαθος η τοποθετηση οινοπνευματος.
Λαθος επισης ηταν η ληψη αντιβιοτικου.
Προληπτικα οι γιατροι χορηγουν ενεσιμο αντιβιοτικο στη σωστη δοσολογια.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
GRIGORIS28

Έτσι έγιναν δεν υπήρχε καθόλου πρωκτικό σεξ ούτε του έκανα στοματικό, ούτε ανταλλάξαμε σπέρμα. Βέβαια όσοι πάσχουν από βλενόρροια διάβασα πως έχουν ένα πρασινοκίτρινο και πηκτό υγρό και όχι λευκό και ρέον όπως το παιδί και ότι μεταδίδεται περισσότερο με την επαφή με το έντερο και με το σπέρμα αν μπει στην ουρήθρα. Προσπερματικά ήταν αυτα που είχε;Απλά έτσι όπως μαλακιζόταν και μετά μου τον έπιασε φοβήθηκα μήπως με την δερματική έπαφη μεταδόθηκε κάτι.
Το οινόπνευμα δεν είναι καλό απολυμαντικό γιατί λάθος;

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ

To οινόπνευμα δεν συνίσταται σαν απολυμαντικό των βλεννογόνων επειδή υπάρχει η πιθανότητα να τους ερεθίσει όπως ήδη θα έχεις καταλάβει από το αφόρητο τσούξιμο που προκαλεί η χρηση του.
Επιπροσθέτως ο ερεθισμός αυτός θα μπορούσε να παρερμηνευτεί και να θεωρηθεί ως σύμπτωμα μιας ανύπαρκτης ασθένειάς.
Εξόπλισε λοιπόν το ιατρείο σου με τα κατάλληλα αντισηπτικά.

Όσον αφορά τη βλεννόρροια οι εκκρίσεις της χαρακτηρίζονται επίσης, από μια άσχημη μυρωδιά η οποία είναι εντονότερη στο πρώτο στάδιο της νόσου.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ

Τώρα όσον άφορά το λευκό υγρό, αν ήταν όντως λευκό και οχι αχρουν, δεν είναι και τόσο αθώο.
Πλην της βλεννόρροιας υπάρχει μια άλλη νόσος εν ονόματι λευκορροια { παλαιότερος ορος ] η οποία μας δίνει μια τέτοια συπτωματολογια.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
GRIGORIS28

Το ερώτημε φίλε μου είναι αν ήταν κάποια μορφή βλενόρροιας αυτό που είχε τη στιγμή που δεν υπήρχε πρωκτική διείσδυση ούτε στοματικό από μέρους μου ούτε ήρθα σε επαφή με το σπέρμα του υπάρχει περίπτωση από τη δερματική και μόνο επαφή(μου τον έπιασε)και με το γλύψιμο(μου τον πήρε στο στόμα για λίγο)να έχω κολλήσει κάτι;
Ναι τσούζει ελαφρώς το οινόπνευμα αλλά κάνει δουλειά όχι;

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
GRIGORIS28

Μήπως είμαι εγώ υποχόνδριος;

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ

Ως ένα βαθμό είναι καλό να είσαι υποχοντριος πάνω σε τέτοια θέματα. Η βλεννόρροια {γονοκοκκική ουρηθριτης] δεν είναι δερματικό νόσημα αλλά ασθένεια των βλεννογόνων άρα δεν μεταδίδεται μέσω του δέρματος.

Ο κίνδυνος μετάδοσης είναι υπαρκτός στη περίπτωση στοχευμενης μεταφοράς επαρκής ποσότητας μολυσμένου υγρού με τα χέρια στα χείλη της ουρήθρας σου.

Επίσης όταν κάποιος πάσχει απο βλεννόρροια στα γεννητικά όργανα δεν είναι απαραίτητο η ασθένεια να υπάρχει ταυτόχρονα και στο στόμα του. Το στοματικό σεξ δεν είναι ο κατ εξοχήν τρόπος μετάδοσης της νόσου χωρίς όμως και να αποκλείεται η πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο.

Γιατι επιμένεις τοσο στο οινόπνευμα?? Το καθαρο αχρουν αλκοόλ είναι καλό απολυμαντικό για το αδιάβροχο ανθρώπινο δέρμα .
Οι βλεννογόνοι οι οποίοι ειναι διαπερατοί και απορροφητικοί χρειάζονται άλλου είδους απολύμανση.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
GRIGORIS28

Πιθανόν δεν είχε κάτι κι ακόμα κι αν είχε οι πιθανότητες όπως είπες είναι μηδαμινές. Μου έφυγε ένα βάρος...4 μέρες τώρα και δεν έχω παρατηρήσει κάτι ανησυχητικό ούτε αισθάνομαι ενόχληση.
Ευχαριστώ για τις συμβουλές σου.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
GRIGORIS28

Μιλήσαμε στο τηλέφωνο και μου είπε πως δεν έχει γιατί είχε περάσει στο παρελθόν και ξέρει πως είναι και είχε κάνει όλη τη θεραπεία. Επίσης μου είπε πως έτσι είναι τα προσπερματικά του όταν αυνανίζεται από την εφηβεία(νομίζω πως προσβλήθηκε...)Τι να κάνω; Είχε μια υποψία κι έπρεπε να ρωτήσω. Έκανα λάθος φίλε μου;
Και πάλι σας ευχαριστώ για τις άμεσες κι επαγγελματικές απαντήσεις

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Μετάβαση στην αρχήΝέο ΘέμαΑπάντηση στο θέμα