10%
προηγούμενα τεύχη | σύνδεσμοι | οδηγός πόλης | INFO in english  
  περιεχόμενα τεύχους    
 
 

Διαγαλαξιακά Νέα

της Μαρίας Παπαγιάννη

Κριός

Οι ανταποκριτές μου στο σύμπαν με ειδοποιούν ότι σχηματίζεται ένα τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Πλούτωνα εντός του ζωδίου σας το οποίο γεωμετρικά μεν δεν ευσταθεί, αλλά αστρολογικά θα έχετε ήδη διαπιστώσει τις επιδράσεις του στη ζωή σας. Παλιοί λογαριασμοί που ξεχάστηκαν ανοιχτοί φλερτάρουν με τις αντοχές και την ισορροπία σας, γι' αυτό καλά θα κάνετε να τους ταχτοποιήσετε και να τους ρίξετε μια και καλή στο μπαούλο με τ' αζήτητα. Και σηκώστε και λίγο κεφάλι απ' τη δουλειά. Φημολογείται ότι θαμπώνει την επιδερμίδα και καταστρέφει το μανικιούρ.

Ταύρος

Η διάθεσή σας να πάρετε τα κουβαδάκια σας και ν' αποσυρθείτε σε μια μοναχική παραλία (άντε το πολύ να 'χει κανένα δίμετρο, καλοφτιαγμένο ναυαγό) είναι ολοφάνερη αυτό το μήνα. Θες γιατί ήρθε η ώρα να ληφθούν αποφάσεις, θες γιατί σας κούρασε η κοινωνικότητα του Μαρτίου, τι θες τέλος πάντων; Εκμεταλλευτείτε τη μοναχική σας διάθεση δημιουργικά: βάψτε και ζωγραφίστε πασχαλινά αυγά μέχρι να σμπαραλιαστούν τα νεύρα σας και να αρχίσετε να τα πετάτε στους περαστικούς από το μπαλκόνι.

Δίδυμοι

49 κατασκευαστές πλυντηρίων συνιστούν να γλεντήσετε όσο προλαβαίνετε μέχρι τις 26 γιατί μετά ο ανάδρομος Ερμής έχει άλλα σχέδια για σας και υποψιάζομαι ότι δε συμφωνούν καθόλου με τα δικά σας. Σταματήστε να ψειρίζετε καταστάσεις και απολαύστε αυτά που σας προσφέρονται και που άλλοι θα έκαναν "κρα" να έχουν ("Κρα!"). Και, καλά τα σχέδια για εξορμήσεις το Πάσχα, αλλά να βάζουμε πού και πού και καμιά εργασιακή εκκρεμότητα στη θέση της, έτσι;

Καρκίνος

Τώρα π' ανθίζουν τα κλαριά και βγάζει η γης χορτάρι, τώρα βρήκατε να μου μελαγχολήσετε, μικρές μου ανεμώνες; Ψηλά το κεφάλι! Έμπιστες πηγές με πληροφόρησαν ότι ο Απρίλης θα σας δώσει πολλούς λόγους για να χαμογελάτε, κυρίως στον εργασιακό τομέα. Αν λάβουμε δε υπόψη και το διάχυτο ερωτισμό σας σ' αυτή τη φάση, σας βλέπω στην αγκαλιά του προϊστάμενου να τον ταΐζετε λάγνα σούβλες και άλλα αφροδισιακά...

Λέων

Ο αναζωογονητικός αέρας της άνοιξης με άρωμα λεμονανθού σας γεμίζει με ενέργεια και ζωντάνια όλη μέρα, ακόμη και τις δύσκολες μέρες του μήνα (σαν την always ένα πράμα). Εκμεταλλευτείτε το για να εξερευνήσετε νέες στάσεις ζωής (και άλλες- ξέρετε εσείς), δυναμικότερες λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν και άγνωστες πτυχές στο χαρακτήρα των αγαπημένων σας προσώπων. Τώρα δε που τα οικονομικά σας συμβαδίζουν με τις διαθέσεις σας, κανονίστε και καμιά πασχαλινή βόλτα στο Σαιν-Τροπέ, άκουσα ότι θα φορεθεί πολύ φέτος.

Παρθένος

Η αλήθεια είναι ότι μόνο τα αρνιά βρίσκονται σε χειρότερη θέση από σας αυτό το μήνα. Το μεθυστικό άρωμα της ανθισμένης φύσης αφήνει ασυγκίνητα τα ρουθούνια σας, καθώς είναι πολύ απασχολημένα να φυσάνε και να ξεφυσάνε γεμάτα προβληματισμό για τα λάθη του παρελθόντος και τα χρέη που σας κυνηγάνε. Ψυχραιμία. Κοιτάξτε μπροστά (λίιιγο πιο δεξιά...εκεί!), αναδιοργανωθείτε και προσπαθήστε να αποφύγετε τις πασχαλιάτικές κραιπάλες, γιατί το μόνο που θα σας αφήσουν είναι κι άλλους λόγους για να ξεφυσάτε.

Ζυγός

Να βρείτε το τηλέφωνο του Άρη και τον πάρετε να τον ευχαριστήσετε προσωπικά γιατί χάρη σ' αυτόν το σεξ-απίλ σας αυτό το μήνα έχει εντυπωσιακή άνοδο. Καιρός για επιτυχείς διεκδικήσεις, για ντόλτσε βίτα, για τρέλες στις Σεϋχέλλες. Μόνο που επειδή αυτά θέλουν χοντρό πορτοφόλι και το δικό σας είναι πετσί και κόκαλο, καλύτερα ν' αφήσετε τις Σεϋχέλλες για τους Σεϋχελλέζους και να τη βγάλετε στην Ελλάδα με τους Ελληνέζους.

Σκορπιός

Λένε ότι η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη, αλλά στην περίπτωσή σας η λαϊκή θυμοσοφία έχει πέσει έξω: παρά το φόρτο εργασίας, τα άστρα σας επιφυλάσσουν μια γερή δόση φλερτ και νέων γνωριμιών που ωστόσο απολαμβάνετε χωρίς να ενδώσετε σε δεσμεύσεις. Μην ξεχνάτε, όμως, ότι οι συνθήκες και οι εποχές δεν είναι πάντα ευνοϊκές. Γίνετε μια τρελλή πεταλουδίτσα τώρα που γυρίζει.

Τοξότης

Ο Απρίλης σας βρίσκει σε οικονομική κατάσταση χειρότερη κι από αυτή του Τρίτου Κόσμου. Βάλτε προτεραιότητες στα χρέη, τις υποχρεώσεις και τις καταναλωτικές σας ορμές και μην προσπαθείτε να τα πληρώσετε όλα μαζί. Εναλλακτικά προμηθευτείτε ένα ακορντεόν και αρχίστε να γυρνάτε τα πάρκα. Και μη ξεχνάτε ότι ο Κρόνος παραμονεύει να σας κάνει τα αισθηματικά άνω-κάτω γι' αυτό μην του πολυμπαίνετε. Έχει κι αυτός τα δικά του...

Αιγόκερως

Ο Άρης σας δίνει τρομερή ενέργεια να κυνηγήσετε αισθηματικά και εργασιακά ενδιαφέροντα κι εσείς τη δίνετε στους γύρω σας με τη φόρα που έχετε πάρει. Χαλλλαρώστε λίγο και θυμηθείτε ότι όποιος βιάζεται σκοντάφτει, το καλό πράγμα αργεί, τούτη η γης που την πατούμε όλοι μέσα θε να μπούμε και άλλα τέτοια σοφά. Θυμηθείτε επίσης αυτούς που έχετε ξεχάσει και αγοράστε τους σοκολατένια λαγουδάκια, αυγουλάκια και άλλα που δε θα θέλατε να σας χαρίσουνε ποτέ.

Υδροχόος

Το έδαφος αυτό το μήνα προσφέρεται για να ξεκινήσετε ένα καινούριο χόμπι (κυνήγι πεταλούδας, κέντημα κλπ.) γι' αυτό μην αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Περιέργως, τα χαρακτηριστικά για σας ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα θα μειωθούν σε βαθμό που θ' αρχίσετε να χασμουριέστε από τη σταθερότητά σας. Εκμεταλλευτείτε το για να δείτε πιο βαθιά μέσα σας και να καλλιεργήσετε τη σχέση σας σε σταθερότερη βάση. Ξεκινήστε πηγαίνοντας μαζί του στο σούπερ-μάρκετ το Σάββατο.

Ιχθείς

Επιτέλους το πορτοφόλι σας χαμογελάει. Μην παίρνουν τα μυαλά σας αέρα όμως και ξανοίγεστε πολύ, κανείς δεν έχει όρεξη να σας φέρνει τσιγάρα στη φυλακή. Μια παλιά αγάπη θα σας ξαναχτυπήσει την πόρτα προς το τέλος του μήνα. Μην της ανοίξετε αμέσως, αν δε βεβαιωθείτε για τις καλές προθέσεις της. Οι καιροί είναι σκληροί και τα εγκλήματα πάθους τα αγαπημένα μας πρωτοσέλιδα.