10%
προηγούμενα τεύχη | σύνδεσμοι | οδηγός πόλης | INFO in english  
  περιεχόμενα τεύχους    
 
 

ΚΟΥΪΖ

Σε συνάντησα στη πλαζ και φορούσες... τίποτα

του Μίμη Τζανακάκη

Από το πρωί ετοιμάζεστε πυρετωδώς, διπλώνετε μπλούζες, πουκάμισα, καπότες βατραχοπέδιλα. Κλειδώσατε τη βαλίτσα και τώρα κάθεστε πάνω της και περιμένετε το ταξί για το λιμάνι. Μια σκέψη, όμως, σας τριβελίζει το μυαλό: πώς θα είναι οι φετινές μου διακοπές; Θα περάσω καλά; Θα μαυρίσω αρκετά; Θα ψωνιστώ καλά; Ή θα γυρίσω πίσω μιζεριασμένος και θα κλαίω τα λεφτά που χάλασα;

Μην ταλαιπωρείστε! Το 10% απευθύνθηκε σε καφετζούδες, μέντιουμ με κληρονομικό χάρισμα, χαρτορίχτρες και, τέλος, στο τμήμα σεξουαλικών μελετών του Πυρηνικού Δημόκριτος. Το αποτέλεσμα κατέπληξε και εμάς τους ίδιους! Με ένα απλούστατο κουίζ μπορείτε να μάθετε, πριν ακόμη φύγετε, πώς θα περάσετε στις φετινές σας διακοπές.

1. Ξεκινάτε για Πειραιά με ραδιοταξί. Ανακαλύπτετε ότι ο ταρίφας είναι ένα τεκνό ανεπαναλήπτου, ένα μπρατσωμένο αρσενικό που, ήμαρτον Παναγία μου, σας την πέφτει κανονικά. Ξέρετε ότι όλα τα εισιτήρια για την επόμενη εβδομάδα είναι κλεισμένα από το Φεβρουάριο. Εσείς...

Α. Τραβάτε το χειρόφρενο (του) στη μέση της Συγγρού και τον γυρίζετε σούμπιτο στο σπίτι σας. Γίνεται το έλα να δεις όλη την επόμενη εβδομάδα.

Β. Για να συνδυάσετε το τεκνόν μετά του ωφελίμου, τον πάτε σε έναν παράδρομο, του παίρνετε μια πίπα ξεγυριστή και σαν την καλή χαρά συνεχίζετε για το λιμάνι.

Γ. Ανταλλάσσετε τηλέφωνα και δίνετε ραντεβού το Σεπτέμβριο.

Δ. Λέτε από μέσα σας τρία πατερημά απανωτά για να ξορκίσετε τον πειρασμό.

2. Στο πλοίο ανακαλύπτετε ότι είστε μόνος στη δίκλινη καμπίνα σας. Ο συνεπιβάτης σας έχασε το πλοίο (γύρισε σπίτι με τον δικό του ταξιτζή).

Α. Αραδιάζετε τα μπαγκάζια σας στην άδεια κουκέτα, ξαπλώνετε φαρδιά πλατιά και ταξιδεύετε βασίλισσα Αθήνα-Αστυπάλαια.

Β. Μαζεύετε μιαν άστεγη γιαγιά από τις πολυθρόνες του καταστρώματος για να μην ταλαιπωρείται η καημένη.

Γ. Μαζεύετε ένα άστεγο τεκνό από την κουπαστή και αρχίζετε το γλέντι.

Δ. Μαζεύετε όλα τα άστεγα τεκνά (μαζί ή ένα-ένα), γίνεται της ακολασίας και το πλοίο κοντεύει να βουλιάξει, γιατί όλο το προσωπικό (από 1ο μηχανικό μέχρι σερβιτόρους) περιμένουν ουρά έξω από την πόρτα σας.

3. Μεσοπέλαγα στο Αιγαίο, το κρουαζιερόπλοιο παθαίνει βλάβη και μένει ακυβέρνητο. Η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή, με κύματα 13 μποφόρ. Εσείς:

Α. Βρίζετε χυδαία τον καπετάνιο για την ασχετοσύνη του.

Β. Γράφετε επιστολές αγάπης και συγχώρεσης προς τους φίλους και συγγενείς σας.

Γ. Συντάσσετε τη διαθήκη σας και αφήνετε το διαμέρισμα της Κυψέλης στον γκόμενο του φίλου σας, για να φαγωθούν και να τους χωρίσετε επιτέλους!

Δ. Το κάνετε ασύστολα στο διάδρομο με το γκέι ζευγάρι που σας κιαλάρει το τελευταίο πεντάωρο, γιατί, ποιος ξέρει, μπορεί να είναι η τελευταία σας ευκαιρία.

4. Η βλάβη επιδιορθώθηκε μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες του πληρώματος. Είναι η καλύτερη στιγμή για:

Α. Να βγάλετε ένα λογύδριο επαινώντας όσους συνεισέφεραν στη σωτηρία των 685 επιβατών.

Β. Να καταρρεύσετε στην καμπίνα σας.

Γ. Να καλέσετε στην καμπίνα σας τους νταλικέρηδες του πλοίου για να το γιορτάσετε (ξέρετε εσείς πώς). Καταρρέετε μετά.

Δ. Να πάρετε μια τριαξονική πίπα στον καπετάνιο γιατί πολύ τον αδικήσατε στην προηγούμενη ερώτηση και να, ορίστε, τώρα του χρωστάτε τη ζωή σας. Καταρρέει μετά.

5. Επιτέλους, μετά από ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτειες και αχαλίνωτο σεξ με νταλικέρηδες, τον καπετάνιο, και τον αξιωματικό υπηρεσίας, φτάνετε στο νησί που ονειρευόσασταν τους τελευταίους 10 μήνες. Πρώτη σας κίνηση:

Α. Να βρείτε δωμάτιο με minibar και θέα στο λιμάνι.

Β. Να εντοπίσετε όλα τα σημεία για ψωνιστήρι.

Γ. Να τηλεφωνήσετε στο τεκνό που έχετε βρει στο Gaydar για τυφλό ραντεβού.

Δ. Να τάξετε στην Αγία Μαρκέλλα να μην έχει πει ψέματα στο profile του για εκείνο το "extra large".

6. Κάθε μέρα πάτε στην ίδια πλαζ, στον ίδιο βράχο και σαν αρπακτικό σαρώνετε με το βλέμμα σας την περιοχή. Ζητάτε από κάθε ελεύθερο γκόμενο να σας βοηθήσει να ανοίξετε το αντηλιακό σας (αφού έχετε κολλήσει το πώμα με Logo).

Α. Γελάτε μαζί του που δεν τα καταφέρνει.

Β. Αφού δεν μπορεί να το ανοίξει, ζητάτε να δοκιμάσετε τα ποντίκια του για να πειστείτε ότι είναι γυμνασμένος.

Γ. Αν το ανοίξει, του ζητάτε να σας δείξει στο δωμάτιο τι ασκήσεις κάνει στο γυμναστήριο και είναι τόσο δυνατός.

Δ. Δοκιμάζετε όλες τις μυϊκές ομάδες (κοιλιακούς, ραχιαίους, μηριαίους, γλουτιαίους, πεϊκούς) για να πειστείτε ότι το γυμναστήριο κάνει καλή δουλειά.

7. Γυρίζετε στην Αθήνα μετά από ένα μήνα καταπληκτικών διακοπών που είχαν απ' όλα. Κρουαζιέρα, μακροβούτια, καλό φαγητό, τεκνά. Πρώτο σας μέλημα:

Α. Ποτίζετε τα λουλούδια που έχουν πάθει ό,τι παθαίνει η μούρη σας χωρίς ενυδατική.

Β. Κλείνετε ραντεβού για μια εξέταση αφροδισίων, να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Γ. Τηλεφωνείτε στη μητέρα για να της πείτε ότι φτάσατε γερός.

Δ. Τηλεφωνείτε αμέσως στον ταξιτζή της 1ης ερώτησης γιατί είναι αμαρτία να τον αφήσετε παραπονεμένο.

 

Βαθμολογία

Για κάθε Α. Αφαιρέστε 170 μονάδες.
Για κάθε Β. Προσθέστε 170 μονάδες.
Για κάθε Γ. Βγάλτε την τετραγωνική ρίζα του αθροίσματος.
Για κάθε Δ. Βγάλτε τα μάτια σας.

Από μείον άπειρο μέχρι 1,3 μονάδες

Α πα πα, μαύρα χάλια. Σας περιμένουν οι πιο βαρετές διακοπές της τελευταίας χιλιετίας. Πάρτε μαζί σας κανένα Άρλεκιν, γιατί κινδυνεύετε να μείνετε παράλυτοι από ανίατη ανία. Δεν κάθεστε καλύτερα στο σπίτι; Θα έχει επανάληψη του Fame Story τον Αύγουστο. Εξάλλου, η Ντόρα ψάχνει εθελοντές.

Από 1,4 έως 3.200 μονάδες

Άμα σας έρθει καμία αναλαμπή κάτι μπορεί να γίνει. Εκείνο με τη Logo, πώς το σκεφτήκατε; Αλλά γενικώς, μια στη χάση και μια στη φέξη δε θα κάνετε προκοπή. Τα τεκνά θέλουν επιμονή και τσαχπινιά. Πώς θα τα εντυπωσιάσετε; Με τις εγκυκλοπαιδικές σας γνώσεις; Χεστήκανε. Εκτός αν έχετε γερό πούτσο ή γερό πορτοφόλι, οπότε αλλάζει το πράγμα.

Από 3.201 μέχρι 6.132 μονάδες

Μπράβο σας! Θα περάσετε καταπληκτικές διακοπές γιατί δεν κωλώνετε σε τίποτε. Εδώ ξετρυπώσατε όλους τους γκέι της Αστυπάλαιας, δε θα βρείτε το τέλειο δωμάτιο να μείνετε ή το καλύτερο εστιατόριο να φάτε; Οι άντρες πέφτουν πάνω σας σαν τις μύγες (ή καλύτερα εσείς πέφτετε πάνω τους σαν γύπας). Έχετε όλο το κόσμο στα πόδια σας. Αλλά θυμηθείτε να τα κρατάτε ανοιχτά. Βοηθάει.

Από 6.400-7.000 μονάδες

Σας ζηλεύουμε αφόρητα. Είστε παράδειγμα προς μίμηση για κάθε ενδιαφερόμενο. Το καμάρι της μάνας, το είδωλο κάθε νέου, ο φθόνος των "φίλων", η ελπίδα κάθε υστερικού τεκνού (που φτιάχνεται 3 ώρες στον καθρέφτη, αλλά τελικά γυρίζει αγάμητο από το πάρκο). Γιατί να ζείτε μόνο στις φαντασιώσεις μας;

Από 8.000-2.000.000 μονάδες

Λέτε ψέματα, δεν μπορεί να πιάσατε τόσες μονάδες. Προσέξτε γιατί θα σας γίνει συνήθεια και μια μέρα θα το βρείτε μπροστά σας!