10%
προηγούμενα τεύχη | σύνδεσμοι | οδηγός πόλης | INFO in english  
  περιεχόμενα τεύχους    
 
 

Διαγαλαξιακά Νέα

της Καλής Νεράιδας

Τέρμα με τα "χαριτωμένα" ωροσκόπια. Η Μαρία Παπαγιάννη λείπει σε κατασκήνωση αστρολόγων και έτσι ανέλαβα εγώ να γράψω το ωροσκόπιο του Αυγούστου. Μόνο που εγώ δε θα σας χρυσώσω το χάπι. Τι σου φταίει, κοπέλα μου, ο Ποσειδώνας στον Υδροχόο και ο Ουρανός στους Ιχθύς όταν είσαι ο ορισμός της στριμάρας και της αναποδιάς; Πόσο να βοηθήσει ο Άρης στα ερωτικά, όταν το μόνο που αγαπάς είναι η πιστωτική κάρτα σου; Αντί για ωροσκόπιο Αυγούστου, θα σας πω έξω από τα δόντια τι μέρη του λόγου είσαστε.

Κριός

Θεωρείτε τον εαυτό σας πολύ τίμιο, ειλικρινή, ανεξάρτητο και δυνατό. Το πρόβλημα είναι ότι μόνο εσείς σας βλέπετε έτσι. Το να αφήνετε τους πάντες στα κρύα του λουτρού είναι το νούμερο ένα χόμπι σας. Όλη την ώρα κάνετε επίδειξη δύναμης, πράγμα χρήσιμο, μόνο αν χρειάζεται μετακίνηση καμιά ντουλάπα. Το παίζετε πολύ χαλαρός και άνετος, αλλά στην πραγματικότητα σας πιάνει αμόκ όταν χάσετε τον έλεγχο. Οι Κριοί γίνονται τέλειοι δικαστές, καρατέκα και δακτυλογράφοι.

Ταύρος

Έχετε τρομερή αποφασιστικότητα και δουλεύετε σαν σκυλί. Οι περισσότεροι γνωστοί σάς θεωρούν στραβοκέφαλο και τσιγκούνη και στην πραγματικότητα έχουν απόλυτο δίκιο. Η επιμονή σας σάς κάνει φοβερά ενοχλητικό. Είστε λαίμαργοι, σας αρέσει η Φύση, το Ωραίο και θέλετε να σας αγαπούν όλοι. Σωθήκατε. Οι Ταύροι διακρίνονται ως οδηγοί μετρό, πωλητές εγκυκλοπαιδειών (πόρτα-πόρτα) και διακοσμητές.

Δίδυμοι

Είστε αρκετά επικοινωνιακοί, ευδιάθετοι, έξυπνοι και διπρόσωποι. Η αστάθειά σας και η τεμπελιά σας σάς έχουν κάνει μανούλα στο να χειρίζεστε τους ανθρώπους. Δε νοιάζεστε για τα συναισθήματα των άλλων, φτάνει να κάνετε τη δουλειά σας. Στην προηγούμενη ζωή ήσασταν νυφίτσα. Οι Δίδυμοι συχνά κάνουν λαμπρή καριέρα ως πολιτικοί, στο τσίρκο και στα σήριαλ.

Καρκίνος

Δείχνετε κατανόηση και αλληλεγγύη στα προβλήματα των άλλων, αλλά με τα δικά σας είστε χάλι μαύρο. Η συμπόνια και η ευαισθησία σας θα σας βοηθήσουν πάντως ως αστρολόγους, μέντιουμ και πνευματιστές, αλλά έτσι ανοργάνωτοι που είστε μην περιμένετε να πετύχετε. Οι Καρκίνοι γίνονται καλοί κομμωτές, καλύτερες φιλενάδες και συγγραφείς ρομαντικών μυθιστορημάτων.

Λέων

Θεωρείτε τον εαυτό σας γεννημένο ηγέτη. Όλοι οι άλλοι σας θεωρούν ηλίθιο. Δεν έχετε ίχνος αυτογνωσίας, είστε ματαιόδοξος, ξιπασμένος, ανυπόμονος και έχετε την τάση να καταστρέφετε ό,τι καλό αρχίζετε. Οι Λέοντες γίνονται καλοί θυρωροί, δικτάτορες και χειριστές κομπρεσέρ.

Παρθένος

Είστε λογικοί, αναλυτικοί, εργατικοί και σιχαίνεστε την αταξία. Η τελειομανία και η οργανωτικότητά σας δίνουν νέο νόημα στη λέξη σπασαρχίδης. Κατά βάθος είστε κρύοι και δεν έχετε συναισθήματα για κανέναν. Οι Παρθένοι κάνουν καριέρα ως κριτικοί ή ταμίες κινηματογράφου, νεωκόροι και τραγουδιστές της όπερας.

Ζυγός

Είστε καλλιτεχνικοί τύποι, διακριτικοί, ισορροπημένοι, ιδεαλιστές και βαρετοί. Θέλετε να προστατέψετε τους άλλους και να πολεμήσετε ενάντια στην αδικία, αλλά πάντοτε περιμένοντας κάποιο αντάλλαγμα. Παρότι δεν το παραδέχεστε, είστε σκέτοι χέστες. Ίσως γιατί ζήσατε στα δύσκολα χρόνια του Μεσαίωνα, όταν κυριαρχούσαν πόλεμοι και αναρχία. Οι Ζυγοί έχουν κλίση προς τη δικηγορία, την αρχιτεκτονική και το νταβατζιλίκι.

Σκορπιός

Είστε οι χειρότεροι απ' όλους: δύσπιστοι, εκδικητικοί, υποχόνδριοι, κρύοι, ψωροπερήφανοι, απαισιόδοξοι, κακόψυχοι, κυνικοί και κουτσομπόληδες. Αγαπάτε μόνο τη μαμά σας και τον εαυτό σας. Μερικοί μάλιστα, δεν αγαπάτε ούτε τη μαμά σας. Ούτε κι εκείνη σας αγαπά. Σε κάποια προηγούμενη ζωή σας ήσασταν κατσαρίδα. Πάντως κάνετε πολύ καλό κρεβάτι. Οι Σκορπιοί διαπρέπουν ως τρομοκράτες, ναζιστές, οδοντίατροι και διαιτητές ποδοσφαίρου

Τοξότης

Είστε αισιόδοξοι, ενθουσιώδεις, σας αρέσει η περιπέτεια και έχετε μια τάση να αφήνετε τη ζωή σας στην τύχη. Πράγμα απολύτως κατανοητό, αλλά και απαραίτητο για άτομα ελαφρόμυαλα, ανεύθυνα, απειθάρχητα, υπερβολικά στα πάντα, ανώριμα, χωρίς όρια όπως εσείς. Γίνεστε τέλεια γκαρσόνια, δημοσιογράφοι και ταξιδιωτικοί πράκτορες.

Αιγόκερως

Είστε κρύοι και κρυόκωλοι, συντηρητικοί, σοβαροί, άκαμπτοι σαν ταβανόπροκες. Η υπομονή και η συναισθηματική σας σταθερότητα δεν μπορούν να κρύψουν το πόσο υλιστές και φιλόδοξοι είστε. Αλλά τι σας πειράζει; Φτάνει να έρχονται τα λεφτά… Οι Αιγόκεροι γίνονται έξοχοι τραπεζίτες, ταμίες και τοκογλύφοι.

Υδροχόος

Έχετε πνεύμα εφευρετικό και προοδευτικό. Κάνετε κατ' επανάληψη τα ίδια λάθη γιατί είστε βλάκες και φοβητσιάρηδες και αν δεν έχετε καταλήξει στη φυλακή είναι μόνο από καθαρή τύχη. Μόλις δύο μετενσαρκώσεις πριν ήσασταν κατσίκα. Οι Υδροχόοι διαπρέπουν ως συνδικαλιστές, τηλεφωνητές, ψάλτες και πολύ συχνά και τα τρία μαζί.

Ιχθείς

Είστε τύπος ονειροπόλος, μυστικοπαθής, ευαίσθητος και συνηθίζετε να πονάτε πολύ. Δίνετε συνεχώς άχρηστες συμβουλές και δεν κάνετε τίποτε άλλο από το να ζαλίζετε τα αρχ... όσων σας πλησιάζουν. Μπορείτε να λάμψετε ως τηλεπαρουσιαστές παιδικών εκπομπών και ως παίκτες σε reality show.