10%
προηγούμενα τεύχη | σύνδεσμοι | οδηγός πόλης | INFO in english  
  περιεχόμενα τεύχους    
 
 

Συμβουλές

Καλή μου Νεράιδα

Υποφέρετε, υποφέρετε πολύ; Σας σιγοτρώει κάποιο μαράζι; Μην απελπίζεστε! Πάψτε να σπαταλάτε τα ευρώ σας σε καφετζούδες και απευθυνθείτε στην Καλή σας Νεράιδα.

Τι;! Δεν πιστεύετε στις νεράιδες; Χα, κουτά μου παιδιά! Εδώ πιστεύετε στον αληθινό έρωτα και τα πρόφαϊλ του gaydar, σε μένα δεν πιστεύετε;

Γράψτε μου τα προβλήματά σας, τα βάσανα και τις κακουχίες σας, το πόσο άσχημα σας φέρονται η ζωή και οι άντρες κι εγώ θα σας γράψω! Στείλτε μέιλ στο: neraida@10percent.gr.

Φιλούμπες,

Καλή Νεράιδα ®


Γεια σου Νεράιδα.

Ό,τι και να σου πω για τον Χάρη είναι λίγο, νομίζω ότι είναι ο άντρας της ζωής μου κι ας τον γνωρίζω μόνο πέντε μήνες. Το πρόβλημα είναι (γιατί πάντα πρέπει να υπάρχει πρόβλημα, γαμώτη μου;) ότι ο Χάρης ζει με τους δικούς του και δυσκολεύεται πολύ να βλεπόμαστε, δεν μπορεί να φεύγει εύκολα απ' το σπίτι, είναι ένα βάσανο κάθε φορά. Άσε που όταν τον παίρνω στο κινητό και είναι σπίτι όλο με μισόλογα και γενικούρες μου μιλάει. Κοντεύω να τρελαθώ! Θέλω να είμαι μαζί του ΣΥΝΕΧΕΙΑ και τον βλέπω μόνο λίγες ώρες κάθε μερικές μέρες. Όχι ότι για μένα το ξέρει όλος ο κόσμος, αλλά τουλάχιστον ζω πιο ελεύθερα. Πώς να πείσω τον Χάρη να την κάνει απ' το σπίτι του; (εγώ μένω με μια ξαδέρφη μου, δεν μπορεί να μείνει με μένα.)

Στέλιος 23

Απελπισμένε μου φίλε,

Είναι απολύτως κατανοητό το να θέλεις να βλέπεις τον Χάρη σου μέρα νύχτα. Εξάλλου βρίσκεστε μόλις στον πέμπτο μήνα της σχέσης σας. Και φυσικά θέλεις να μιλάς με τον Χάρη στο τηλέφωνο άνετα. Μόνο που παρέλειψες να μου εξηγήσεις (ίσως και να λάβεις υπόψιν σου) μερικά βασικά πράγματα: Ο Χάρης είναι οικονομικά ανεξάρτητος, ώστε να μπορεί να κρατήσει ένα σπίτι μόνος του; Βλέπεις ότι ούτε εσύ μένεις μόνος.

Ο Χάρης είναι το ίδιο ερωτευμένος μαζί σου, ώστε να κάνει το βήμα που του ζητάς; Ενδιαφέρεται να σε βλέπει συνέχεια, κάθε μέρα, όλη μέρα; Ή μήπως του αρκεί το 'αραιά και πού'; Είσαι σίγουρος ότι ο Χάρης δεν έχει πρόβλημα από την πλευρά του που εσύ μένεις με την ξαδέρφη σου; Μήπως θα θεωρούσε απαραίτητη προϋπόθεση για να φύγει από το σπίτι των γονιών του το να μένετε μαζί;

Πριν αρχίσεις τα παράπονα, Στέλιο μου, καλό είναι να σκεφτείς τι μπορεί και τι θέλει και η άλλη πλευρά. Δεν κάνετε καμία ανοιχτή συζήτηση, μήπως βγάλετε άκρη;

Η τσεκουράτη Καλή Νεράιδα


Πρέπει να κάνω σεξ στο πρώτο πεντάλεπτο με κάποιον για να σταυρώσω γκόμενο; Δεν μπορούμε δηλαδή να βγούμε μερικά ραντεβού πρώτα, να γνωριστούμε και αν ταιριάζουμε να δούμε αν κάνουμε χωριό και μετά να κάνουμε έρωτα; Μα γιατί όλοι σκέφτονται μόνο το σεξ; Πώς να βρω κάποιον που να θέλει κάτι παραπάνω; Βαρέθηκα!

Τρυφερός Άντρας

Πουλάκι μου,

υπάρχουν δύο προσεγγίσεις στο θέμα του σεξ. Πρώτη η δική σου: ας δούμε αν ταιριάζουμε (σε 247 σημεία ή σε όσα τέλος πάντων θεωρεί ο καθένας απολύτως απαραίτητα) και αν τα βρούμε, κάνουμε σεξ.

Δεύτερη: ας κάνουμε σεξ και αν τύχει και περάσουμε καλά, βλέπουμε αν μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπέρα (στην περίπτωση που μας ενδιαφέρει το παραπέρα).

Και οι δύο προσεγγίσεις έχουν τα υπέρ και τα κατά τους.

Όπως και να 'χει, δεν μπορείς να απαιτείς να σκέφτονται και να νοιώθουν όλοι όπως εσύ. Όσο για το πως θα βρεις κάποιον που να έχει τις ίδιες ιδέες με σένα, ρωτώντας παν στην πόλη. Υπάρχουν και οι αγγελίες του 10%, τα chatrooms, τα πάρκα. Γι' αυτό που ζητάς, τα γκέι ταχυφαγεία (σινεμά, τουαλέτες) είναι απολύτως out. Καλή τύχη

Η αρκετά Καλή Νεράιδα


Γεια σου,

Εδώ και έξι μήνες με βασανίζει ένα πρόβλημα. Πέρσι λίγο πριν το Πάσχα γνώρισα ένα παιδί (δεν λέω το όνομα του) μέσω κοινών γνωστών. Να μην τα πολυλογώ κάναμε 'κονέ' βρεθήκαμε μια φορά φιλικά, ήταν μια χαρά τύπος και μου άρεσε. Τη δεύτερη φορά με κάλεσε για φαγητό στο σπίτι του και μού την έπεσε. Και εγώ το ζώον, παρότι τον γούσταρα, δεν ξέρω τι με έπιασε και δεν έκανα τίποτε. Ίσως για να μην με νομίζει 'εύκολο', ίσως γιατί ήθελα να με διεκδικήσει περισσότερο, να τρέξει πίσω μου. Τέλος πάντων δεν τον πήρα τηλέφωνο για μερικές μέρες, παρότι τον σκεφτόμουν συνεχώς και περίμενα να με πάρει εκείνος. Τίποτα. Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Περίπου ένα μήνα αργότερα έμαθα από τους κοινούς μας φίλους ότι ξαναγύρισε στην παλιά του σχέση. Αν είναι δυνατόν! Τώρα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο και δεν ξέρω τι να κάνω για να τον ξανακερδίσω.

Να κάνεις εντατική ψυχοθεραπεία. Και άσε το παιδί ήσυχο.

Η κακιά Νεράιδα


Αγαπημένη Νεραϊδούλα!

Αν και νομίζω ότι ξέρω τι θα πεις, σε παρακαλώ απάντησε σοβαρά! Είμαι μ' ένα παιδί, ωραίος, έξυπνος κτλ, τον γουστάρω, με γουστάρει, ίσως γίνει σοβαρή σχέση. Και τον έχει και μεγάλο. Πολύ μεγάλο. Ότι θα 'ρχοταν η μέρα να πω ότι αυτό είναι πρόβλημα δε θα το πίστευα ποτέ! Πονάω, Νεράιδα! Πο-να-ω, ο πούστης! Νόμιζα ότι είχε μπει η μισή Αθήνα μέσα! Θα πω ψέματα ότι δεν καυλώνω τρελά να το βλέπω, να το χαϊδεύω και να το γλείφω, αλλά κάθε φορά που πέφτουμε στο κρεβάτι με λούζει κρύος ιδρώτας! Σοβαρά τώρα: κινδυνεύω να ξεχειλώσω; Παθαίνει κανείς ακράτεια ή είναι μαλακίες αυτά; Για τον πόνο τι να κάνω; Αρχίδια περνάει, που λένε. Πες μου τι να κάνω!!!

Μεσουλίντ

Πονεμένο μου παιδί,

Πρώτον ας αρχίσουμε από την ανατομία. Ηρέμησε, δεν υπάρχει περίπτωση να πάθεις ακράτεια από το πολύ γαμήσι. Στον πρωκτό υπάρχουν δύο σφιγκτήρες. Ο έσω (ο οποίος όταν έχει πρόβλημα προκαλείται ακράτεια) και ο έξω σφιγκτήρας. Ο έσω λειτουργεί αυτόματα και ελέγχεται από διαφορετικό τμήμα του νευρικού μας συστήματος απ' ότι ο έξω, ο οποίος ελέγχεται με τη βούλησή μας. Το πρωκτικό σεξ δεν επηρεάζει τον έσω σφιγκτήρα. Αντίθετα, προκαλεί διαστολή και μια μικρού βαθμού χαλάρωσή του έξω σφιγκτήρα, πράγμα που εξηγεί το γιατί το πρωκτικό σεξ από μια στιγμή και μετά δεν πονάει, αλλά προκαλεί μόνον ευχαρίστηση.

Τώρα, τι να κάνεις με το XXL που σου έτυχε. Δοκίμασε πολύ ζελέ και ζήτα από το φίλο σου να σου κάνει προηγουμένως απαλή διαστολή με 1-2 δάχτυλα για λίγη ώρα πριν τη διείσδυση, η οποία πρέπει να γίνει επίσης με πολύ ζελέ, πολύ αργά και σταθερά. Και μην ξεχνάτε τα προφυλακτικά!

Η πρακτική Καλή Νεράιδα


Γεια σας, είμαι 26 χρονών πολύ μπερδεμένη και θέλω μια συμβουλή! Είμαι γυναίκα (2 χρόνια μόνη) και τον τελευταίο καιρό έχω μία τρελή επιθυμία να δοκιμάσω τον έρωτα με γυναίκα. Κλείνω τα μάτια το βράδυ και σκέφτομαι συνέχεια πώς θα ήταν να είχα μια γυναίκα αγκαλιά να κάνουμε "τρελίτσες" και πάει ο ύπνος μου περίπατο. Τι να κάνω για να μου περάσει αυτό το κόλλημα;

Μαρία.

Αγαπητή Μαρία,

Υπάρχουν διάφορες ριζικές λύσεις (ηλεκτροσόκ, απόπειρα αυτοκτονίας, ν’ αρχίσεις ναρκωτικά). Απείρως πιο απλό και ευχάριστο, πάντως, είναι να βάλεις μια αγγελία στο 10% ή να κάνεις μια περατζάδα από ένα μπαρ για γυναίκες που αγαπούν γυναίκες. Όπως και να εξελιχτούν τα πράγματα, το αργότερο στο χρόνο επάνω θα έχεις κατασταλάξει αν σου αρέσει αυτό το φρούτο ή όχι, οπότε πορεύεσαι ανάλογα. Μέχρι τότε, βράσε λίγο τίλιο ή τράβα καμία μαλακία έτσι όπως θα είσαι φτιαγμένη - για τις αϋπνίες, δηλαδή.

Η Κ. Ν.