10%
προηγούμενα τεύχη | σύνδεσμοι | οδηγός πόλης | INFO in english  
  περιεχόμενα τεύχους    
 
 

Διαγαλαξιακά Νέα

της Μαρίας Παπαγιάννη

Διαβάστε και μάθετε το μέλλον ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ – πρώτη δόση στην επόμενη μετενσάρκωση, γιατί σε αυτή σας τα ’χει φάει όλα οι πιστωτική.

 

Κριός

Αυτός ο όγκος που αντικρίζετε με βδελυγμία όταν περνάτε μπροστά από τον καθρέφτη είστε εσείς. Πείτε του ένα γεια, οι συστάσεις είναι απαραίτητες, αφού το γαστριμαργικό τσουνάμι των εορτών πήρε μαζί του οτιδήποτε θύμιζε την παλιά σας σιλουέτα συμπαρασύροντας και κάθε αυτο-χάρισμα που μέχρι τώρα διαθέτατε (αυτοέλεγχο, αυτοσυγκράτηση, αυτοκριτική, αυτοκίνητο). Καλή χρονιά και κυρίως καλή χώνεψη.

Ταύρος

Το νέο έτος μπήκε πολύ δυναμικά στη ζωή και το πορτοφόλι σας. Όσοι είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου θα μπορείτε γύρω στις 22 Φεβρουαρίου να ανάβετε πλέον το τσιγάρο σας με ευρώ (φροντίστε να σας βλέπει κάποιος αλλιώς δεν έχει νόημα) και να προχωρήσετε στην αγορά του παραθαλάσσιου ακινήτου που ονειρευόσασταν. Οι υπόλοιποι Ταύροι θα περάσετε το μήνα σχετικά άνετα αλλά θα συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αναπτήρα και να πηγαίνετε σαββατοκύριακα στα Κα(η)μένα Βούρλα.

Δίδυμοι

Χμ, ο Φεβρουάριος κρύβει διάφορες εκπλήξεις στα ντουλάπια του 5 ου οίκου σας. Μια επαγγελματική ευκαιρία θα σας χαμογελάσει γύρω στις 22 του μήνα - φροντίστε να της χαμογελάσετε κι εσείς, μην αισθανθεί ηλίθια και φύγει. Θα χρειαστεί μάλλον να αδικήσετε κάποιον άλλο συνάδελφο αλλά αυτό ποτέ δεν ήταν πρόβλημα. Μια παρεξήγηση οικογενειακής φύσεως είναι πιθανό να δημιουργηθεί στις 26 αλλά δε θα σας πολυνοιάξει μετά την προαγωγή. Για το καρναβάλι η στήλη σας προτείνει ανεπιφύλακτα τη στολή της Κρουέλα Ντε Βιλ.

Καρκίνος

Καλά σας πήγε ο Γενάρης, αν εξαιρέσετε έναν επεισοδιακό χωρισμό (χτυπάμε και καμιά πόρτα πριν μπούμε). Κάποιος σας είδε ένα πρωί πάνω σε μια γέφυρα να κοιτάτε με ενδιαφέρον το κενό αλλά επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμος. Θορυβημένη η στήλη επικοινώνησε με τα άστρα για να μάθει αν θα χρειαστεί να ράψει μαύρο ταγιέρ και έμαθε από τον Ερμή (μεγάααλη κουτσομπόλα) ότι μετά τις 14 Φλεβάρη θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε το αίμα σας πίσω. Θα το μετανιώσει το κτήνος, θα το μετανιώσει.

Λέων

Αυτή η μανία σας να μπλέκετε σε ερωτικά τρίγωνα, τετράγωνα και άλλα, πιο σύνθετα, γεωμετρικά σχήματα έχει αφήσει άναυδο το ζωδιακό στερέωμα. Είπαμε να βλέπετε το καλό σε όλους τους ανθρώπους αλλά εσείς το παραξηλώσατε. Φροντίστε να ξεφορτωθείτε (χωρίς βία) μερικούς μέχρι τη γιορτή των ερωτευμένων γιατί δε θα αντέξετε ούτε οικονομικά ούτε σωματικά. Για τα φετινά καρναβάλια δε, η στήλη σας προτείνει να ντυθείτε μονογαμικοί. Έτσι, για αλλαγή.

Παρθένος

Ανανεωμένα σας βλέπω, πουλάκια μου. Κάναμε τις εκδρομούλες μας, επιδοθήκαμε σε αναίσχυντες κραιπάλες και δαπάνες και τριγυρνάμε στα γραφεία των συναδέλφων μας δείχνοντας φωτογραφίες και λέγοντας ψευτιές για τα κατορθώματά μας. Αν θέλετε να συνεχίσετε να είστε το ίδιο καταναλωτικό κτήνος θα πρέπει να έχετε το νου σας: μια εργασιακή τρικλοποδιά μεταξύ 1 και 10 Μαρτίου μπορεί να σας αναγκάσει σύντομα να κάνετε ό,τι κι ο Λέων στο πιο πληρωμένο του.

Ζυγός

Τόσες αντίξοες συναστρίες σ' ένα σβέρκο δεν ξαναματαφορτώθηκαν. Όνειρα θρυμματίστηκαν, σχέδια στράβωσαν, περιφέρειες ξεχείλωσαν. Σας διαβεβαιώ όμως ότι η είσοδος της Αφροδίτης στον 11 ο οίκο σας μετά τις 13 Φλεβάρη θα τα κάνει όλα να φαίνονται σαν παλιό, κακό ανέκδοτο. Ο θεός έρωτας σας δανείζει μερικά από τα πιο φαρμακερά βέλη του και η στολή του κρεμασμένου που ράβατε για το αποκριάτικο μπαλντανφάν είναι πια εκτός θέματος. Ντυθείτε Kylie , θα σας βγει και πιο φτηνό.

Σκορπιός

Το διαζύγιο με τον Άρη στα τέλη του Γενάρη σας ωφέλησε. Ήδη βλέπετε με περισσότερη αισιοδοξία την προοπτική αλλαγής στα επαγγελματικά. Η στήλη χαιρετίζει με ενθουσιασμό την απόφασή σας να κάνετε έξωση στα φαντάσματα του παρελθόντος και να κυνηγήσετε το άγνωστο και γοητευτικό μέλλον και συγκεκριμένα αυτό με το καρό σακάκι που σας έδωσε το τηλέφωνό του τις προάλλες. Δείτε τι άλλο μπορεί να σας δώσει και πάρτε το με ευγνωμοσύνη, ειδικά αν πρόκειται για συσκευή.

Τοξότης

Οι τελευταίες πληροφορίες που μου ήρθαν με φαξ από τ' αστέρια προμηνύουν καταιγίδα άγχους στο διάστημα μεταξύ 4 και 14 Μαρτίου. Για το Φλεβάρη το φαξ δεν έλεγε τίποτα, ίσως επειδή θα τον περάσετε κλεισμένοι σπίτι όπου θα προσπαθείτε να πείσετε τον εαυτό σας ότι δεν υπάρχει γιορτή ερωτευμένων, ούτε έρωτας, ούτε σεξ. Ό,τι πείτε εσείς. Στις δολοφονικές ματιές που ρίχνετε στα ερωτευμένα ζευγάρια καλό θα ήταν να μη συμμετάσχουν και τα χεράκια σας, γιατί ούτε στη φυλακή που θα καταλήξετε θα σταυρώσετε γκόμενο. Κι άλλοι (δεν) αγάπησαν, αλλά δεν έκαναν έτσι!

Αιγόκερως

Η μεταστροφή σας αυτό το μήνα προς το πιο ανθρώπινο προβληματίζει τους γύρω σας σε βαθμό αϋπνίας. Πού πήγε ο εργασιομανής, τελειομανής και καριερίστας αιγόκερως που σκαρφάλωνε από προαγωγή σε προαγωγή; Μήπως τον έφαγαν οι τύψεις ή κάποιος από τους φουκαράδες που καταπίεζε; Το τηλεφωνικό κέντρο του Δία έχει πάρει φωτιά από τις απορίες. Η στήλη (που ξέρει τι ψωνάρα είστε κατά βάθος) προτείνει εντυπωσιακή εμφάνιση σε καρναβαλίστικο τηλεοπτικό σόου όπου θα σπάσετε τη σιωπή σας, τα μηχανάκια της AGB και τα ούμπαλα των γνωστών σας.

Υδροχόος

Πάλι τα υπαρξιακά σας; Ακόμα και τ' άστρα σας βαρέθηκαν! Ποιος είμαι, πού πάω, γιατί πάω, με ποιον πάω, πού θα πήγαινα αν δεν πήγαινα εκεί που πάω, κλπ. Διοχετεύστε τις δημιουργικές σας ανησυχίες σε κάτι χαλαρό και ήρεμο (άνοιγμα φύλου για πίτα, συμβόλαια εκτελέσεων, παζλ 5000 κομματιών) και όλα θα πάνε καλά-αρκεί να μην σκέφτεστε. Τι; Στις 14 είναι του Αγίου Βαλεντίνου και ο τελευταίος γκόμενος που είχατε εξαφανίστηκε με τους δεινόσαυρους; Καλά, μην το κάνετε θέμα. Εδώ άλλοι έχουν κυτταρίτιδα.

Ιχθείς

Κάτι πήρε το –πάντα τεντωμένο- αυτί μου για ένα αναπάντεχο ταξιδάκι αρχές Μαρτίου. Μη βιάζεστε να χαρείτε . αν το συνδυάσω με τα οικονομικά χρέη που σας άφησε ο ανάδρομος των προηγούμενων μηνών προβλέπω με αρκετή βεβαιότητα ότι θα ταξιδέψετε σε πορτ-μπαγκάζ. Α, μην το ξεχάσω: Οι φήμες ότι ο πρώην σας έβγαλε σε σιντί τα ερωτόλογα που του λέγατε και ότι μοσχοπουλιούνται στη μαύρη αγορά αντί για υπνοστεντόν είναι κακιασμένες αλλά αληθινές.