10%
προηγούμενα τεύχη | σύνδεσμοι | οδηγός πόλης | INFO in english  
  περιεχόμενα τεύχους    
 
 

Διαγαλαξιακά Νέα

της Μαρίας Παπαγιάννη

Κριός

Οι δραστηριότητές σας τελευταία διαδραματίζονται μεταξύ σαλονιού και τουαλέτας, με σποραδικές στάσεις στην κουζίνα. Πουρκουά; Πιθανολογώ ότι τα τέσσερα κιλά κουραμπιέδες που χλαπακιάσατε δεν βελτίωσαν τη ρουμπενική κορμοστασιά σας, αλλά όταν σας μίλαγαν οι φίλοι σας, εσείς πασπαλιζόσασταν με ζάχαρη άχνη! Συρθείτε μέχρι το γυμναστήριο, αλλά όχι σαν πέρυσι που το μόνο πράγμα που γυμνάσατε ήταν τα ματοτσίνορά σας βλεφαριάζοντας τα τεκνά. Το καλοκαίρι μπορεί να μοιάζει πιο μακριά κι από την πιθανότητα να κάνετε σεχ, αλλά θα έρθει πριν το καταλάβετε (το καλοκαίρι, όχι το σεχ!)

Ταύρος

Η καινούρια χρονιά σας μπήκε λίγο ατσούμπαλα (όπως σας μπαίνει κι ο Μάκης, αλλά τουλάχιστον εκείνον τον φχαριστιέστε). Δεν φτάνει που στο ρεβεγιόν πήγατε ζευγαρωμένος και γυρίσατε μπουκάλα (μα τι χαϊβάνι κι εσείς, φέρνουν τέτοιο παίδαρο στο κλουβί με τις τρελές;) και που η μάνα σας σάς πιέζει να παντρευτείτε, στη δουλειά ανακάλυψαν και το (τόσο μα τόσο) ωραίο ρουζ της Helena Rubinstein που αγοράσατε στα Hondos της Ομόνοιας και κρύβατε (τόσο μα τόσο) επιμελώς στη μέσα τσέπη του σακακιού σας. Υπομονή. Αν δεν έχετε αυτοκτονήσει μέχρι το Μάρτη, υπάρχει και ο Απρίλης.

Δίδυμοι

Εύχεστε να ερωτευτείτε και να ζήσετε με το έτερόν σας ήμισυ για πάντα; Ένα λεπτό να συνέλθει ο Αγ. Βαλεντίνος από τα γέλια και σας απαντά. Καταρχάς, το δικό σας έτερον ήμισυ περιλαμβάνει τη μισή περιφέρεια Δυτικής Αττικής. Δεύτερον, όταν εσείς λέτε «για πάντα» συνήθως εννοείτε μέχρι να εξαντληθεί το ενδιαφέρον σας, το οποίο διαρκεί λιγότερο απ’ όσο σας παίρνει να διαβάσετε το ζώδιό σας. Γι’ αυτό αφήστε τις ευχές για πιο σπιτίσια ζώδια. Εσείς είστε ελεύθερο πουλί (με όλες τις έννοιες).

Καρκίνος

Στου Βαλεντίνου την πόρτα όσο θέλεις βρόντα. Από τότε που παρατήσατε εκείνο το καλό παιδί που σας βρήκε ο Άγιος, σας έχει άχτι. Εμ, δεν μπορείτε από τη μία να θέλετε άντρες ζόρικους και ζοχάδες κι από την άλλη να χαλιέστε όταν σας κάνουνε νερά. Ενώ τα καλά παιδιά για σπίτι που σας βρίσκει ο Βαλεντίνος τα βαριέστε και τα ξαποστέλνετε. Τραγωδία ε; Να από το δράμα σας εμένα τώρα μου κόπηκε η όρεξη και δεν θα φάω τον Κώστα. Η πλεονεξία δεν είναι καλό πράγμα (ταϊλανδέζικο ρητό).

Λέων

Πού να την κρύψετε, καλές μου, τη χαρά, που καμαρώνετε σα γύφτικο ντίλντο όποτε σας βλέπουν με το πρωτοχρονιάτικο (καλογυμνασμένο, οφείλω να ομολογήσω) λαχείο που σας έτυχε; Ματαίως προσπαθείτε να καλύψετε μπροστά στους πρώην σας το ηδονικό χαμόγελο της εκδίκησης κάτω από τα μουστάκια σας (τραγική στιλιστική ασυμβατότητα με το λίπγκλος, αλλά τέλος πάντων). Ο κόσμος το ’χει τούμπανο, αλλά κι εσείς μην τους τα κάνετε τούμπανα, γιατί κακό πράγμα η γλωσσοφαγιά και καλά τα έλεγε η θεια μου η Λευτέρω.

Παρθένος

Είστε το πιο σύντομο ανέκδοτο. Ο μόνος που έχει πάρει περισσότερους από εσάς είναι το Airbus 500. Εκτός που μπερδεύετε τα σώβρακά τους (είναι ανάγκη να τους τα πλένετε κιόλας;) και θα γίνετε ρεντίκολο μια μέρα, σας έχει πάρει χαμπάρι κι όλη η πολυκατοικία. Πάρτε τους με αλφαβητική σειρά και δώστε τους σιγά-σιγά πόδι, γιατί η διαχειρίστρια έχει αρχίσει ήδη να μαζεύει υπογραφές. Δείξτε λίγη εγκράτεια. (Όχι! Εγκράτεια δεν είναι το αντίθετο της ακράτειας ηλικιωμένων. Ανοίξτε και κάνα λεξικό – εκτός από τα μπούτια σας!)

Ζυγός

Οι όψεις που κάνει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα μετά τις 12 Φεβρουαρίου είναι μούρλια! Γι’ αυτό πάψτε να το παίζετε δύσκολη στο παιδί που σας έχει φέρει ντελίβερυ ο Αγ. Βαλεντίνος, γιατί θα σας καταραστώ να μη σας κάθεται ούτε αρσενικιά κατσαρίδα. Καποιανού του χάριζαν γκόμενο κι αυτός τον κοίταζε στα δόντια. Δεν λέω, 1,65 είναι λίγο petit, αλλά αν δεν απατώμαι έξω από την πόρτα σας δεν συνωστίζεται ολόκληρο φαν-κλαμπ θαυμαστών, ε; Α και πού ’στε: Κομμένες οι ενδυματολογικές υπερβολές – το βρακολάστιχο Parthenis δεν προσθέτει στη γοητεία σας, πιστέψτε με.

Σκορπιός

Αν σκέφτεστε από τώρα τι θα κάνετε στις 14 Φεβρουαρίου για να μη σας βρει ο Άγιος Βαλεντίνος στα κακά χάλια που σας βρήκε πέρσι εξαιτίας αυτού του αλήτη (ξέρει αυτός ποιος είναι και μην αλλάζει σελίδα), μην το πολυψάχνετε. Ένα χρόνο μετά, ο Πλούτωνας, που σας ξέρει τι κακιασμένα είστε, προσφέρει τις τέλειες συνθήκες για να ετοιμάσετε το κρύο πιάτο της εκδίκησης σε διπλή μερίδα απ’ όλα. Και που είστε; Τσιγκουνιές και τέτοια δε θέλω! Θα σας κοστίσει λίγο, δε λέω, αλλά από το να σας τα τρώνε οι ψυχολόγοι…

Τοξότης

Για κάποιο – ηλίθιο, είμαι βέβαιη – λόγο έχετε αποφασίσει να παραιτηθείτε από την πιάτσα και γίνετε υπόδειγμα παραδοσιακής ανατολίτισσας συζύγου. Κάτι σαν τη Nicole Kidman στο Stepford Wives αλλά στο πιο τριχωτό του (και λίγο άχαρο, να το πούμε κι αυτό). Πού θα πάει αυτή η κατάσταση; Ως πότε θα κοψομεσιάζεστε στο σιδέρωμα και θ’ αγκομαχείτε πάνω από τα βρώμικα πλακάκια χωρίς ν’ ακούτε ένα «ευχαριστώ»; Τελειώνετε με το σύνδρομο της καλής νοικοκυράς (τουλάχιστον εκείνη – κατά το γνωστό ρητό – τον παίρνει κιόλας πού και πού) γιατί στο φαν-κλαμπ σας παρατηρήθηκαν μαζικά κρούσματα κατάθλιψης.

Αιγόκερως

Ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει... αλλά τι σας νοιάζει εσάς αυτό; Εσείς τώρα ζείτε μια δεύτερη εφηβεία, έναν έρωτα δίχως προηγούμενο και (ελπίζουμε) δίχως επόμενο! Αύριο θα σας έρθει δικαστικός κλητήρας με εξώδικο απ’ όλους τους φίλους και γνωστούς σας, με το οποίο σας διατάσσουν να περιορίσετε τους παιάνες για το καινούργιο σας αμόρε σε μόνο πέντε (5) ώρες ημερησίως. Και όχι δεν το λένε από ζήλια. Από καλπάζουσα κατατονία παύλα μανιοκατάθλιψη το λένε. Βέβαια, με την Αφροδίτη θρονιασμένη στον 10ο οίκο σας, το ερωτικό σας παραλήρημα θα συνεχίσει να μας εκνευρίζει τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο.

Υδροχόος

Αυτή τη χλαπάτσα διάθεση που σας κυνηγάει από τον Οκτώβρη μήπως θέλατε να την ξεφορτωθείτε; Κρίμα, γιατί ο Κρόνος έχει άλλα σχέδια. Κατσικωμένος στον 9ο οίκο σας, σφίγγει την εργασιακή θηλιά με σαδιστικό χαμόγελο και ρίχνει την ενέργειά σας σε επίπεδα τηλεοπτικής ενημέρωσης. Ξέρω, θέλετε κι εσείς να κυλιστείτε στα κρεβάτια και να κάνετε τη beaute σας σαν τα άλλα παιδάκια, αλλά κάντε υπομονή. Μετά τις 5 Μαρτίου, όλα δείχνουν ότι μαζί με τη στρατιωτική παρέλαση, μια ακόμη παρέλαση από λιμπιστερά αγοράκια ετοιμάζεται να σηκώσει την... περηφάνια σας στα ύψη!

Ιχθείς

Το τρίγωνο της Σελήνης από τους Διδύμους προδιαθέτει το ζώδιό σας και για άλλου είδους «τρίγωνα», όχι πάντως τρίγωνα Πανοράματος, άστο χρυσέ μου κάτω, δεν είδες ότι έγινες σαν την Μπαλαούρα, την επιμελήτρια στη φρεγάτα του κυβερνήτη Φωτιάδη; Βέβαια, την τελευταία φορά που επιχειρήσατε τέτοια «τριγωνική» συνεύρεση, βρεθήκατε στο ίδιο κρεβάτι (ταυτόχρονα!) με το 19χρονο vanilla boy και τον 40χρονο bear S/M τύπο. Οπότε, αυτή τη φορά, φροντίστε οι συνδαιτυμόνες σας να έχουν παρόμοια γούστα. Ανοίξτε πια και κάνα τσελεμεντέ, ακαμάτρες!