10%
προηγούμενα τεύχη | σύνδεσμοι | οδηγός πόλης | INFO in english  
 
 

Έξω γρήγορα!

Χαρούμενη Αθήνα

Ψάχνω σχέση! Ψάχνω σεξ! Ψάχνω φίλους! Δεν ξέρω κι εγώ τι ψάχνω.

Ό,τι και να ψάχνετε, πιο πολλές πιθανότητες έχετε να το βρείτε αν βγείτε και εκμεταλλευτείτε κάποια από τις διάφορες δραστηριότητες για γκέι άντρες και γυναίκες που προσφέρονται. Κι αν δεν βρίσκετε τη δραστηριότητα που σας ταιριάζει, οργανώστε τη εσείς!

Αθηνά Ολκεία

Η αθλητική και πολιτιστική ομάδα, συνεχίζει τις δραστηριότητές της, στις οποίες ήδη συμμετέχουν πάνω 50 άντρες και γυναίκες. Ελάτε κι εσείς να αθληθείτε, να περπατήσετε, να παίξετε και να διασκεδάσετε παρέα με άλλους γκέι και λεσβίες σε κάποια από τις δραστηριότητες μας.

Μαθήματα Λάτιν Χορών

Η gay & lesbian πολιτιστική & αθλητική ομάδα «Αθηνά Ολκεία» μετά την επιτυχημένη πρώτη επαφή της με τους λάτιν χορούς συνεχίζει τα μαθήματα! Μάμπο, τσα-τσα-τσά, ρούμπα, μερένγκει, τζάιβ. Μετά το μάθημα ακολουθεί χορός. Κάθε Κυριακή βράδυ, στις 20:30, Big Bar, Φαλαισίας 12 & Ιερά Οδός, Γκάζι

Εκδρομές, πεζοπορίες και εξορμήσεις για ράφτινγκ

Μονοήμερες ή διήμερες, περίπου δυο φορές τον μήνα. Οι εκδρομές μας γίνονται σε συνεργασία και με άλλους φορείς και ορειβατικούς ομίλους.

Μαθήματα Τένις

Κάθε Σάββατο 3-4 μμ, δάσκαλος τένις παραδίδει δωρεάν μαθήματα τένις στο γήπεδο του Αιγάλεω.

Προπονήσεις στίβου / κολύμβησης / ορεινής ποδηλασίας και ποδηλασίας δρόμου

Οργανώνονται ατομικές και ομαδικές προπονήσεις, ενώ παρέχονται συμβουλές και προγράμματα δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με κάποια δραστηριότητα τηλεφωνήστε στην Κωνσταντίνα: 6997 972 767 konstantina_k29@hotmail.com / athina@olke.org.

Σεμινάρια Κινηματογράφου

Θα προσπαθήσουμε να γνωρίσουμε τον κινηματογράφο και να εξοικειωθούμε με την τεχνική (π.χ.: γενική εικόνα κάμερας-φακοί, κάδρο και πλάνο, φωτισμός, φίλτρα, φόρμα κινηματογραφικής και video camera.) Επίσης θα γίνουν προβολές και ανάλυση ταινιών με σκοπό την επικοινωνία με τους θεατές και την ενεργοποίηση τους τόσο σε επίπεδο κινηματογραφικής παιδείας και έκφρασης.

Τα σεμινάρια ξεκίνησαν στα τέλη Μαρτίου και τα παραδίδει η σκηνοθέτρια Χριστίνα Καλλίνικου. Πληροφορίες: kinimapro@yahoo.com.au 697-923-1877

ΟΛΚΕ

Η Ομοφυλοφιλική και Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας συνεχίζει τις πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις και εκδηλώσεις της στο Στέκι Μεταναστών, τις Πέμπτες, 20:30.

Πέμπτη 27 Απριλίου 20:30
«Τα τσουγκρίζουμε» Σφηνάκια και κουβέντα με την ΟΛΚΕ για να χωνέψουμε τ’ αρνί.

Πέμπτη 11 Μαΐου 20:30
«Μορφές ομοφοβίας» Βιώνοντας την προκατάληψη γύρω μας και μέσα μας. Παρουσιάζει ο Παναγιώτης Δαμάσκος. (Η συζήτηση οργανώνεται στα πλαίσια των δράσεων της ΟΛΚΕ για την καθιέρωση της 17ης Μαΐου ως παγκόσμια μέρα κατά της ομοφοβίας).

Πέμπτη 25 Μαΐου, 20:30
«Outgames» Η «Αθηνα Ολκεία» πάει Μόντρεαλ. Παρουσιάζει η Κωνσταντίνα Κοσμίδου.

PINK NIGHTS

Η Gzone events και το Kazarma club κάθε τελευταία Τετάρτη του μήνα παρουσιάζουν καυτές ροζ βραδιές. Οι PINK NIGHTS είναι μια σειρά από ξέφρενα πάρτυ με drag performance & go-go boys, που θα γίνονται την τελευταία Τετάρτη κάθε μήνα. Επιμέλεια μουσικής των ροζ βραδιών έχει ο Dj Mario, με ακούσματα από house, rnb, disco και επιλεγμένα ελληνικά τραγούδια. Μη χάσετε τα Pink Nights! Τετάρτη 26 Απριλίου και Τετάρτη 31/5/2006. Από 23:30, στο Kazarma, Κωνσταντινουπόλεως 84.

Πολύχρωμος Πλανήτης

Μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά βιβλία και συγγραφείς, να συζητήσουμε για την ταυτότητά μας αλλά και να γνωρίσουμε κόσμο είναι οι λογοτεχνικές βραδιές στον Πολύχρωμο Πλανήτη, που έχουν γίνει πλέον μόνιμος πόλος έλξης της γκέι και λεσβιακής κοινότητας. Στις 30 Μαρτίου έγινε η απονομή των βραβείων του πρώτου Διαγωνισμό Φιλομόφυλου Διηγήματος 2005 που οργάνωσαν οι Εκδόσεις Πολύχρωμος Πλανήτης. Η κριτική επιτροπή (Λουκάς Θεοδωρακόπουλος, Θεόδωρος Γρηγοριάδης, Ρούλα Γεωργακοπούλου, Νίκη Σταυρίδη, Τάκης Σπετσιώτης) έδωσε τρία ισότιμα βραβεία στα διηγήματα: "Η Κορφή", "Πρόσεχε τη στροφή" και "Αυτή δεν είναι μια συνηθισμένη ιστορία". Επίσης, απένειμε ειδικό βραβείο επιστημονικής φαντασίας στο διήγημα "Θέμα οργανικής φύσης".

Τετάρτη 12/4/2006, 20:00
Αφιέρωμα στο βιβλίο Η Επικίνδυνη συνήθεια να αισθάνομαι του Σεβαστού Σαμψούνη (Εκδόσεις Κυριακίδη, 2005). Κατά τη βραδιά θα διαβαστούν αποσπάσματα από το βιβλίο και θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Τετάρτη 17/05/06, 20:00
Αφιέρωμα στην ανθολογία ομοερωτικής ποίησης Η έλξη των Ομωνύμων (Εκδόσεις Οδυσσέας, 2005). Κατά την διάρκεια της βραδιάς, θα διαβαστούν ποιήματα από τους ηθοποιούς, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Μηνά Χατζησάβα και τον επιμελητή-μεταφραστή της έκδοσης, Ρήγα Κούπα. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση με το κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ: www.colourfulplanet.com

Πολύχρωμος Πλανήτης, Αντωνιάδου 6, Πεδίον 'Aρεως (έναντι πλαϊνής εισόδου ΑΣΟΕΕ, τηλ. 2108826600