10%
προηγούμενα τεύχη | σύνδεσμοι | οδηγός πόλης | INFO in english  
  περιεχόμενα τεύχους    
 
 

Το ημερολόγιο μιας λεσβίκας

Η λεσβίκα προκειμένου να ξεφορτωθεί τον γκέι δικηγόρο που θέλει να την παντρευτεί υποσχέθηκε να του βρει νύφη. Παράλληλα αποφάσισε να το ρίξει λίγο έξω.

Αγαπητό μου ημερολόγιο!

Ο Κωνσταντίνος μας έχει κατσικωθεί για τα καλά και ψάχνουμε απεγνωσμένα για νύφη. Οι αγγελίες του 10% μας έχουν γίνει ευαγγέλιο. Αφού τσεκάραμε κάνα δυο και τον στείλαμε για ραντεβού, μας έστειλε κι αυτός κανονικά γιατί τις απέρριψε χωρίς δεύτερη κουβέντα. Το ευχάριστο είναι ότι οι δύο κολλητές μου που ήθελαν να τον γδάρουν τώρα πίνουν νερό στ’ όνομα του.

Αποφασίσαμε με τις φίλες μου να βγούμε για μπαρότσαρκα και να ξεσαλώσουμε. Εγώ ένιωθα γενικώς μια απελευθέρωση και είχα διάθεση για περιπέτειες. Αφήσαμε σπίτι τα αυτοκίνητα για να πιούμε ελεύθερα και αμοληθήκαμε. Εντυπωσιάστηκα για άλλη μια φορά από το πόσες γκόμενες ξέρει η Χρύσα. Μιλάμε ότι σε κάθε μπαρ αυτές που δεν ήξερε απλώς δεν υπήρχαν. Πού διάολο τις πετυχαίνει; “Τι να σου κάνω αγάπη μου, όσο εσύ κρυβόσουνα μη σε δει κανείς εγώ έκανα γνωριμίες!”

Αποφάσισα ν’ ακολουθήσω τα βήματα της. Η Πηνελόπη είχε τα δικά της οπότε κοίταζα κι εγώ τάχα μου αδιάφορα. Και ξαφνικά ήρθε ο έρωτας! Άρχισα να μιλάω με μια κοπέλα από το πουθενά. Κουβέντα στην κουβέντα βρεθήκαμε να χορεύουμε. Μετά να φιλιόμαστε και μετά μάλλον ήρθε η ώρα για το πρώτο μου one-night-stand καθότι ήμουν και αισθηματίας μέχρι τώρα. Μου πρότεινε να πάμε σπίτι της γιατί λέει έπρεπε να πάει πολύ πρωί στη δουλειά της. Ήταν στρατιωτικός. Νομίζω ότι η στολή είναι πολύ σέξυ. Πήγαμε σπίτι και το βράδυ προβλεπόταν πολύ καυτό. Μέχρι που χτύπησε το κινητό της και το σήκωσε. Ήταν η πρώην της κι ανέβαινε να μιλήσουν. Και πού να πάω; Πριν προλάβω να ντυθώ η πόρτα άνοιξε.

“Δεν μου είπες ότι έχεις σχέση” διαμαρτύρομαι.

“Είμαστε σε διάσταση”.

“Μεγάλη;”

Μεγάλη, μικρή κατέληξα κάτω από το κρεβάτι με τα ρούχα μισοβαλμένα και το κορίτσι μου της μιας βραδιάς να ξεσκίζεται με τη σε διάσταση σχέση της. Το τι άκουσαν τα αφτιά μου, θεέ μου! Εγώ, μια κτηνίατρος επιστήμων σοβαρή, να κάθομαι κάτω από ένα κρεβάτι ν’ ακούω τα πηδήματα δυο αγνώστων. Κι αυτή η άλλη μέσα στο πάθος, να μην την αφήνει σε χλωρό κλαρί, σαράντα φορές το κάνανε. Άσε τα ‘σ’αγαπώ’. Κι εμείς αγαπήσαμε κοπέλα μου, αλλά δεν κάναμε σαν νυμφομανείς. Ευτυχώς έστελνα μηνύματα στα κορίτσια με τη διαταγή να με περιμένουν από κάτω. Όταν ξημέρωσε και η στρατιωτικός έπρεπε να πάει στο στρατόπεδο παρακάλεσε την άλλη να την πάει, η οποία απ’ ό,τι κατάλαβα ήταν μπατσίνα, Παναγία μου, έμπλεξα με τα σώματα ασφαλείας!

Τέλος πάντων όταν ξεκουμπίστηκαν κι οι δυο πήρα κι εγώ το δρόμο. Από κάτω με περίμεναν η Πηνελόπη και η Χρύσα διαλυμένες στα γέλια. Γιατί δεν μπήκες κι εσύ στη μέση ρε χαζή; Ανάμεσα στη φανταρίνα και την μπατσίνα να πιάσεις μια γωνιά. Ποια ήταν πιο μπουτς; Έβριζαν στο σεξ; “Πηγαίντε με σπίτι τώρα!”. Μ’ αυτά και μ’ αυτά πήγα στο ιατρείο κομμάτια. Σαν να μην έφταναν όλα με πήρε κι ο Κωνσταντίνος. “Μαρίνα, θέλω τη βοήθεια σου. Βρήκα μια ενδιαφέρουσα αγγελία αλλά θα πας εσύ να την τσεκάρει πρώτα. Δεν την ξαναπατάω να είναι σαν τις άλλες, μου το υποσχέθηκες άλλωστε, μπλα, μπλα, μπλα. Εντάξει, ρε Κωστάκη, θα πάω παράτα με τώρα γιατί μόλις πέρασα από στρατοδικείο.