10%
προηγούμενα τεύχη | σύνδεσμοι | οδηγός πόλης | INFO in english  
  περιεχόμενα τεύχους    
 
 

Το ημερολόγιο μιας λεσβίκας

Η λεσβίκα ετοιμάζεται να πέσει για ύπνο με μια στρέιτ. Και θέλει να φωνάξει «σταματήστε να κατέβω»!

Αγαπητό μου ημερολόγιο!

Περιμένω μια φίλη μου να κοιμηθεί σπίτι μου για να πάμε μαζί εκδρομή. Δεν την ξέρω πολύ καλά, μόλις της είπα ότι χτενίζω το κανταΐφι και μάλιστα χωρίστρα και είμαι και κτηνίατρός της, άσε που τη γνωρισα στη γιόγκα και μου ήρθε κάπως απότομο. Τέλος πάντων, μαγείρεψα κάτι απλό και περίμενα. Η αλήθεια είναι ότι έμεινα λίγο στον τόπο γιατί είναι πολύ όμορφη τελικά. Στη γιόγκα δεν το είχα προσέξει.

«Μήπως έχεις καιρό να γαμήσεις κι όλα σου φαίνονται ωραία;» είπε η inner voice με τον καλό τον λόγο. Σιωπή!

Τέλος πάντων φάγαμε, ήπιαμε, μου εξιστόρησε πόσο γουρουνια είναι οι άντρες, δεν έχω άποψη για τους άντρες, για τα γουρούνια πάλι έχω, ξεγέννησα καναδυό μια χαρά είναι… τι λέω, κάποια στιγμή ήρθε η ώρα να κοιμηθούμε, χωρίς πολλά πολλά την έβαλα στο δωμάτιο μου κι εγώ έπεσα στον καναπέ.

Το πρωί ξεκινήσαμε οι δυό μας. Τους άλλους θα τους συναντούσαμε στο χωριό. Σκεφτόμουν τη Μαρία και τα ρεμάλια τους φίλους μου... Η κοπέλα θα βρισκόταν ανάμεσα σε όσους γκέι δεν έχει βρεθεί ποτέ, λες να πάθαινε καμιά φρίκη; Ας πάθει ό,τι θέλει δεν θα σκάσω κιόλας. Όταν φτάσαμε ήταν όλοι ηδη εκεί, συν δυό λεσβίες φίλες του Κωνσταντίνου από το Λονδίνο μαζί με το παιδί τους.

Γιατί Θεουλάκο μου, τι αμαρτίες πληρώνω, επειδή κεράτωσα την Ελένη μια φορά; Με παρέσυραν δεν το ήθελα. Επειδή άφησα την Στεφανία σύξυλη όταν ερωτεύτηκα την κολλητή της; Ολες οι λεσβίες το κάνουν τουλάχιστον μια φορά στη ζωή τους. Επειδή είχα υποσχεθεί στην Πηνελόπη ότι θα παρακολουθώ την γκόμενα της μη βγει από το σπίτι να πάει στην γκόμενα και με πήρε ο ύπνος; Ηταν αργά και βαρέθηκα στο αυτοκίνητο!

Καταλαβαίνετε τι έγινε, η Πηνελόπη, που έψαχνε σπέρμα, βρήκε το καλύτερο άλλοθι για να τεκνοποιήσει με τη μοσχαροκεφαλή που έχει για γκόμενα. Ο Κωνσταντίνος, βέβαια, παραλίγο να τον παίξει μπροστά μας για να διαφημίσει το σπέρμα του. Η Χρύσα χούφτωνε το καινούριο, τριψήφιο νούμερο, κορίτσι της αφειδώς. Ο Νεκτάριος πέταγε κανένα γλωσσόφιλο στον Κωνσταντίνο έτσι για να σπάει η μονοτονία, κι εγώ σύστηνα τη Μαρία την στρέιτ, η οποία με τόση πληροφορία σε λίγα λεπτά έμοιαζε με τον Βέγγο όταν έτρωγε τις σφαλιάρες από τον Χατζηχρήστο στην ταινία.

Εγώ τα παράτησα, πήγα στην κουζίνα κι άρχισα να μαγειρεύω. Μου κατσικώθηκε κι η μια η αγγλίδα να μου λέει μαλακιες, δεν λέω το επάγγελμα μου έχει κάτι “μουνοπαγιδέ”, μόλις το ακούσουν τα κορίτσια κάτι παθαίνουν, κάτι αφροδιασιακό θα έχει το να κρατάς σύρριγγα και να φοράς ιατρική μπούζα. Άμα με δουν να με δαγκώνει ντόμπερμαν γιατί δεν του άρεσε η ένεση που του σβούριξα θα άλλαζαν γνώμη. Αφού φάγαμε και η Μαρία πέρασε τα διάφορα τεστ, όπου οι φίλοι μου οι ξεφτίλες την πέρασαν στεγνό καθάρισμα για να δουν αν είναι τόσο άνετη όσο δείχνει κι εγώ κατέβαζα το ένα ποτήρι κρασί μετά το άλλο, αποφασίσαμε να βγούμε. ΌΛΟΙ εκτός από το ζεύγος που είχε το παιδί. Το είδαν οι δικές μου και στράβωσαν λίγο, κατάλαβαν ότι το να έχεις παιδί δεν είναι τόσο απλό και μαζεύτηκαν.

Πήγαμε σ΄ένα πολύ ωραίο μπαράκι. Σε κάποια στιγμή πάνω στο τσακίρ κέφι που χόρευα με τη στρέιτ (η οποία δεν θυμάμαι αν σας το είπα είναι πολύ όμορφη) κοπάνισα κάπου το χέρι μου, δεν ξέρω ούτε πως ούτε γιατί, θυμάμαι όμως πως πήρε το μάτι μου την Αλίκη, την γκόμενα που ήμουν μαζί το καλοκαίρι και δεν ήθελα να τη βλέπω μπροστά μου. Η Μαρία η στρέιτ έβαλε ένα παγάκι στο στόμα της πήρε το χέρι μου και περνούσε με τα χείλη της το παγακι από το χτυπημένο μου δάχτυλο. Όλα αυτά την ώρα που η πρώην μου ετοιμαζόταν να έρθει να μου μιλήσει. Της κόπηκε η φόρα με το ακατάλληλο θέαμα κι η Μαρία είπαμε, θεά. Λες και παλιά έτρωγα κουτόχορτο και δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι η Αλίκη πηδιόταν και με την πρώην της, βρε ούστ!

Μετά την παγοθεραπεία το μενού είχε χορούς πολύ στενού μαρκαρίσματος και το τραγούδι «θέλω να πιώ όλο τον Βόσπορο» έγινε «κι η γη γυρίζει κι η γη γυρίζει». Όταν βρεθήκαμε στο σπίτι, ελλείψη χώρου θα κοιμόμουν με τη Μαρια, λες κι αν είχε χωρο θα κοιμόμουν μόνη μου. Η οποία μετά από ένα τρίλεπτο εξαφάνισης έσκασε μύτη με ένα μπωλ γεμάτο παγάκια. «Νομίζω ότι χρειάζεσαι κι άλλη θεραπεία!». Η θεραπεία, κορίτσι μου, είναι η ειδικότητα μου!

«Καλά, εσύ δεν έλεγες ότι πιο εύκολα θα πήγαινες με εξωγήινο παρά με στρέιτ;» Η inner voice. Μα μου είπε ότι κατάγεται από τον Άρη.

«Και που πας, ρε καραμήτρο, να κάνεις σεξ με το πρησμένο δάχτυλο;» Επιμένει. Εχω κι άλλο χέρι ηλίθια!

Συνεχίζεται...