10%
προηγούμενα τεύχη | σύνδεσμοι | οδηγός πόλης | INFO in english  
  περιεχόμενα τεύχους    
 
 

Shopping

Είσαι Σουρλουλού; Μπορείς να γίνεις!

της Νίκης Ανδρεάδη

Όλα όσα θέλετε γύρω από το σεξ
(αλλά διστάζετε να τα πάτε μέχρι το ταμείο…)

Κάθε μέρα αστακό; Θα βαρεθείς, δεν θα βαρεθείς; Θα θέλεις και κάνα γύρο απ’ όλα κάποια στιγμή. Ε το ίδιο είναι και με το σεξ. Όσο καλό και να ’ναι, πού και πούθέλει λίγα μπαχαρικά, έτσι για αλλαγή. Μια διεγερτική αλοιφή, κάνα τρελό προφυλακτικό, ένα δονητή, το κατιτίς τεσπά για να σπάσει η μονοτονία.

Και καλά οι δονητές και οι λοσιόν, αυτά είναι παιχνιδάκια πολυτελείας. Στις δύσκολες εποχές που ζούμε έχουμε και πιο βασικές ανάγκες: πολλές και καλές καπότες και πολύ και κακό λιπαντικό. Χωρίς αυτά το σεξ είναι σαν την Αθηνών-Πατρών με βροχή και νταλίκες φορτωμένες νοβοπάν.

Ωραία λοιπόν, να πάρουμε, αλλά πού τα βρίσκουμε τα ρημάδια; Στη Σουρλουλού!

Η Σουρλουλού είναι μια κοπέλα τσαχπίνα και περπατημένη στα ερωτικά. Έφτιαξε το δικό της σάιτ απ’ όπου μπορείς να παραγγείλεις διάφορα ερωτικά καλούδια. Σέξυ εσώρουχα, αισθησιακές λοσιόν, harness, δονητές, λάδια μασάζ... Επίσης πουλάει πολύ καλά λιπαντικά, που δεν βρίσκεις εύκολα στην Ελλάδα.

Το καλό με τη Σουρλουλού είναι ότι απενοχοποιεί εντελώς το σεξ και τις αγορές σεξουαλικών βοηθημάτων. Η ιστοσελίδα είναι έξυπνη και πολύ αστεία. Και τίποτα να μην αγοράσετε, αξίζει μια επίσκεψη για να κάνετε καινούργιο συκώτι.

Η Σουρλουλού απευθύνεται κυρίως σε γυναίκες, γκέι και στρέιτ. Όμως και τα γκέι αγοράκια θα βρουν πραγματάκια που πολύ θα τα ενδιαφέρουν....

www.surlulu.com